Dodaj do ulubionych

Nauka arabskiego

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 23:36
Czy ktos sie orientuje gdzie w Warszawie mozna sie nauczyc arabskiego? Pilnie
potrzebuje. Pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Nauka arabskiego IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.10.02, 23:42
      Proponuje zajecia w Katowicach, ktore prowadzi w swojej szkole syn prof Slawka
      bylego rektora US
      • Gość: aga Re: Nauka arabskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 23:45
        potrzebuje w Wawie
        • Gość: fun Re: Nauka arabskiego IP: *.pkobp.pl 16.10.02, 09:03
          słuchaj Empik się chwali, że jak klient chce to nauczą każdego języka - tylko
          nie wiem jaki koszt
    • Gość: blueone Re: Nauka arabskiego IP: *.metalexport.pl 16.10.02, 09:57
      Może mogę Ci pomóc. Mój szwagier zna arabski bardzo dobrze ( jest po
      arabistyce). Podaj jakiś kontakt, tel. lub e-mail, to się z Tobą skontaktuje.
      Pozdrawiam.
      • Gość: aga Re: Nauka arabskiego IP: *.tau.com.pl 16.10.02, 11:48
        czekam na info agneshrg@poczta.onet.pl
    • Gość: o0 Re: Nauka arabskiego IP: *.kabaty.2a.pl 17.10.02, 22:53
      na www.arabia.pl jest 100sowny komunikat - lekcje są na Wilczej, płatne jak na
      UW (chyba)
      pzdr, k.
    • Gość: nikt Re: Nauka arabskiego IP: *.hfp.com.pl 24.10.02, 14:53
      Najprosciej bedzie jak zadzwonisz na wydzial arabistyki UW. Na pewno udziela ci
      wyczerpujacych informacji.
    • inarabicwithlove Re: Nauka arabskiego 09.03.17, 22:31
      Witam serdecznie,

chialabym podzielić się z wami moją opinią dotyczącą intensywnego kursu arabskiego w Instytucie Języka i Kultury Arabskiej Kinga Nogacka. Byłam uczestniczka kursu w sierpniu 2014 roku. Kurs trwał jeden miesiąc i kosztował 1140 zł. Niestety nie przyniósł oczekiwanych rezultatów. Pani prowadząca niestety nie potrafi przekazać wiedzy. Wszystko czego się nauczyliśmy to pare nowych słówek. Nie polecam tego instytutu. Natomiast zachęcam do rejestracji na kurs na Uniwersytecie Warszawskim oraz w Fundacij Babel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka