ashia_g 14.02.06, 23:27 Witam, mam bardzo ważne pytanie. Chodzi mi o urlop zdrowotny czy też na podratowanie zdrowia. Co trzeba zrobić żeby iść na urlop czy też jakie dokumenty trzeba złożyć? z Góry dziękujĘ za szybką odpowiedź Pozdrawiam, Asia G. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonitta1 Re: URLOP ZDROWOTNY DLA NAUCZYCIELA 15.02.06, 08:32 Jest to dosc proste, o ile dobrze pamietam najpierw ze szkoly bierzesz zaswiadczenie o tym , ze taki urlop ci przysluguje...nastepnie z tym idziesz do lekarza...moze to byc rodzinny lub inny leczacy a nastepnie z zaswiadczeniem od lekarz ( wszystkie druki powinien miec lekarz) pisze sie chyba podanie do dyrekcji o udzielenie urlopu , na ktore dyrektor odpowiada pisemnie...wszystko jest w odpowiednich przepisach ale nie chce mi sie szukac.Mam nadzieje , ze te informacje ci wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ashia_g Re: URLOP ZDROWOTNY DLA NAUCZYCIELA 15.02.06, 17:18 dziękuję Ci bardzo za tak szybką odpowiedź :) oczywiście że wystarcza :) pozdrawiam ciepło Asia G. Odpowiedz Link Zgłoś