Dodaj do ulubionych

komu pomogło kuratorium

26.04.06, 10:29
Proszę o wpisywanie sie tych którym kuratorium, delegatura lub jakiś inny
oświatowy urząd pomógł w jakiejkolwiek sprawie, rozwiązał problem lub wskazał
właściwy tryb postępowania. Chodzi mi o nauczycieli, rodziców, uczniów.
Urzędników oświaty widziny w TVN jak wydarzy sie jakaś kolejna oświatowa
rozróba.
I co wtedy mówią, że nie wiedzieli, że problem jest poważny, złożony,
wielowątkowy, trudny, że współpraca, że opracować, że prawo itp. (wybrane
podkreślić) Po co oni są , mają wiedzieć.
Obserwuj wątek
    • czas.na.zmiany1 Re: komu pomogło kuratorium 10.06.13, 08:44
      forum.gazeta.pl/forum/w,245709,145041970,145041970,zlikwidowac_kuratoria_oswiaty.html
    • czas.na.zmiany1 ,,uczciwa "praca w kuratorium -zlikwidować 25.06.13, 14:06
      Zlikwidować kuratorium oświaty w warszawie
      Autor: czas.na.zmiany1 ☺ 25.06.13, 13:52

Szanowni Państwo Internauci Podatnicy Obywatele :)
      Chciałam się podzielić swoimi wrażeniami z wizyty w tym całym naszym kuratorium oświaty w warszawie w tych naszych jerozolimskich alejach.
      Nie jest dobrze proszę Państwa ,źle się dzieje. Głęboki PRL.
      Ze skrajności w skrajność . Albo męczą ,dręczą kontrolują tak jak ZS Prusa . (no ale ja nie jestem rodzic z klucza PO ja PIS ) Albo koleżaneczki i hulaj dusza piekła nie ma.
      W jednym pok.412 w kuratorium pańcia hrabianka ,,mówi mi” że mam się bać .
      A w drugim pok.414 pańcia hrabianka ,,mówi mi” że ,,TAK WŁAŚNIE…” i że ja to mało ,że nic nie znaczę ,że jestem nikt., Kabaret normalnie- jaja jak berety . :) Chyba się Pańcie długo nad tym nie zastanawiały.
      Pańcie hrabianki od siedmiu boleści. Obok hrabianki to one może gdzieś kiedyś stały. Aktoreczki dwie z kociego teatru. Teatrzyk prowincjonalny ,podrzędny bo przecież nie Teatr Wielki. Cyrk na kółkach ostra jazda bez trzymanki a nie kuratorium. W każdym razie w tych dwóch pok.412 i 414( strach pomyśleć jak jest w innych) I ten cały cyrk utrzymuje się z pieniędzy internautów-podatników. Darmozjady ,nieroby ,pasożyty jedne- dwa 412,414. W d…ch im się poprzewracało z nieróbstwa!!!Woda sodowa do łba uderzyła!!!Koleżaneczki !!! Te etaty w kuratorium to dożywotnie ,że hulaj dusza piekła nie ma??? Kuratorium to jest instytucja czy prywatny folwark ?Jak prywatny folwark to niech utrzymują się sami. Czy im się przypomina ,że instytucja jak trzeba na kontrolkę się wybrać i ewentualnie kogoś ukarać albo postraszyć kto im podpadł albo jakiejś ich koleżaneczce ? Ja mam się bać?! Koleżaneczek– aktoreczek ?To trzeba wstydu za grosz nie mieć żeby mi coś takiego powiedzieć .Ale tak to już jest. ..Najgorzej jak ktoś ma tylko ambicje a wstydu i honoru za grosz!!! Bezczelny babsztyl- jeden z drugim. Taki babsztyl to każdego wyprowadzi z równowagi. Nawet mnie spokojną opanowaną i zrównoważoną . Prywatne folwarki sobie porobiły z państwowych instytucji.
      Jak Pańcia hrabianka .414 chce więcej osób to czemu nie. Można zorganizować się skrzyknąć np.: na fb i przyjść do pańci hrabianki pod to okno pok.414 w te całe nasze jerozolimskie aleje. Skoro Pańcia Paniusia tak koniecznie chce więcej osób .
      Niech mi ktoś odpowie po co to kuratorium ? Dla mnie to jest ,,coś ” co pochłania masę pieniędzy ,które można przeznaczyć np.: na służbę zdrowia czy oświatę-edukację z prawdziwego zdarzenia. Kryzys mamy –trzeba oszczędności wprowadzić. Redukować etaty.

Wszystko się zmienia reformuje a w kuratorium czas zatrzymał się w miejscu-PRL.
      Reasumując: CZAS NA ZMIANY !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka