Gość: fester IP: *.crowley.pl 24.04.03, 09:00 moim zdaniem, robotę pan wykonał dobrze, ale szkoda czasu na tłumaczenie HH, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slim Shady Re: Eminem IP: 195.94.206.* 24.04.03, 10:59 wolałbyś czytać tłumaczenia tekstów Britney... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meya teksty Britney... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 14:12 teksty Britney w swej prostocie nie wymagają tłumaczenia. Eminem to świetny raper. Nie podoba mi się treść jego tekstów (chociaż nie wszystkich - są lepsze niż TRSSh), natomiast muzycznie jest najlepszy z całej "czarnej braci". Jego kawałki mają melodię, i to dobrą melodię. Za to mu szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: teksty Britney... IP: *.wan.aol.com 24.04.03, 17:12 a ja chcialam tylko wyznac panu wojciechowi milosc, bo wprost uwielbiam jego teksty i strasznie mi ich brakuje, tutaj w irlandii. pozdrowienia magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluesmanniak Re: teksty Britney... IP: *.pkp.com.pl 25.04.03, 11:26 Magda, jesli tak lubisz teksty P.Wojtka to zajrzyj tu: www.bluesmanniak.olsztyn.pl/kazania.htm Pozdrawiam - Bluesmanniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka jeffa bucley Re: Eminem IP: *.promontel.net.pl 24.04.03, 19:59 czekam na Hallelujah !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlimSzejdi Re: Eminem IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 06:15 Ajm Slim Szejdi ajm rial Slim Szejdi plis stent ap plis stent ap maj ma is on jor lips maj ma is on jor lips soł fak him end fak ju tu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neffigankstawankst hej slim!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 13:44 ajm slim szejdi jes am de ril szejdi ol di ader slim szejdis ar dżast emajtejtin soł włont de ril slim szejdi pils stend up plis stand up plis stend up... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt Re: Eminem to syf IP: *.toya.net.pl 25.04.03, 16:44 ten pozer jest pojebany sluchają go óżowi ludzie mam nadzieje że matka mocno go dupczyła w dzieciństwie popowy król Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama eminem IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 23:19 mi tam sie podoba jego muza moze ma troche w bani ale to wlasnie tym sie wyroznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olisko Re: Eminem IP: *.krakow.pl / 192.168.3.* 17.07.03, 12:11 robota jest o.k czyli to co pan zrobił eminem to spoko koleś i nie jest rzadnym tłumem nawiazuje do poprzedniego artykułu ma pan racje z tym ze lepiej oddał by to młodziak w spodniach w kroku ale pan nie jest zgredem....... Odpowiedz Link Zgłoś