Gość: KrAjEś IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 12:46 Ja tam życze polamania piór ! Obyscie napsiali jak najwiecej ! No i pogubienia sciag :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piasxx Matura ustna....;) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 14:14 Sam zdaje teraz ustne egzaminy dojrzałośći. Co prawda na nauke jest już za późno ale w ostateczności są sposoby które mogą pomóc zdać te egzaminy.Z doświadzczenia wiem, że bardzo istotna kwestią jest zachowanie na egzaminie. Zwyczajny usmiech oraz pozrone choćby opanowanie stwarza już pozory "wiedzy".Oczywiście ciężko zdac nie umiejąc kompletnie nic - warto jednak zadbać o to aby pokazać się w dobrym świetle...Być może to w połączeniu choćby z najgorszym "dukaniem" pomoże nam zdać egzaminy ustne (pomyślcie, że komisja jest często znudzona patrzeniem na zdenerwowanych nie umiejących wykrztusić z siebie mądrego zdania uczniów.Odmiana dobrze wpływa na ocenę ;)), czego Wam i sobię życzę.Powodzenia Ps. Co do przesądów jakoby nie mozna obcinać włosów po maturze tudziez posiadania czerwonej bielizny i wielu innych musze powiedziec, że nigdy nie wierzyłem w te zabobony i wszystko zrobiłem na odwrót przed pisemnymi-opłacało się.trzeba wierzyć w Boga i w siebie a nie w wyssane z palca prykazy ;)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś