Dodaj do ulubionych

Ludzie przeciek byl...

IP: *.crowley.pl 09.05.03, 17:19
Przeciek z czesci mat-przy odkrylem pobierajac czesc humanistyczna wczoraj z serwera cke (www.cke.edu.pl/podstrony/egzaminy/g_arkusze.html) ściagajac odp do humanistyczne (nazwa:GH_std.pdf) pomyslalem ze litera H oznacza "humanistyczny" i wpisalem zamiast "H" litere "M" i... udalo sie plik sie pobral... www.cke.edu.pl/podstrony/archiwum/eg_2003/GM_std.pdf
Trzeba bylo troszke pomyslec... Jednak musze przyznac ze bardzo sie uczylem i nic, praktycznie nic mi to nie dalo. Pozdrawiam wszystkich!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bredni Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 17:24
      ty słuchaj jest tylko takie jedno małe ale . . . ten plik jest dostępny
      dopiero od jakiejś 13

• Gość: Mateusz Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.crowley.pl 09.05.03, 17:27
        niejestem specem w tych sprawach... ale ja go mialem wczoraj kolo 22 i tyle wiem ...
    • piniolek JAK JESTES TAKI MADRY TO CZEMU TERAZ TO PISZESZ! 09.05.03, 17:26
      czeba bylo napisac to wczoraj a nie jak juz jest po ptokach...
      • Gość: Mateusz Re: JAK JESTES TAKI MADRY TO CZEMU TERAZ TO PISZE IP: *.crowley.pl 09.05.03, 17:30
        sorry ze tak pozno, ale troszke bylem zdezorientowany po tym wszystkim
        • Gość: groovy Przecieki były i to w całej polsce IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.19.* 09.05.03, 17:38
          Koleś wystawił nawet testy na allegro, nie wierzycie to parzcie:
          republika.pl/gimswistek/matem.pdf oraz oferta widoczna na allegro
          www.testymatprzyr2003.prv.pl/. Ktoś powinien za to beknąć bo mam ochotę
          kogoś pobić wiedząc, że moge nie dostać się do liceum bo jakiś baran, który
          zajął moje miejsce zakupił testy przed egzaminem. POLSKA TO KRAJ CUDÓW...
    • kotmost Re: Ludzie przeciek byl... 09.05.03, 17:39
      wiesz co lepiej nie ściemniaj o przeciekach, bo jak mogły znaleźć się na necie
      jak dzisiaj o 9 zostały otworzone przy nas, a takich testów nie drukuje się na
      zapas.
      • Gość: mateusz Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.crowley.pl 09.05.03, 18:12
        kolego plik a egzemplarz drukowany to chyba co innego...
    • Gość: Kicia Na pewno wkręcasz!!!! IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:41
      Cze!!!
      Na początku Cię pozdrawiam!!!
      Uważam, że wkręcasz, bo jakby ten test był wczoraj to trochę więcej ludzi by o
      tym wiedziało :)
      • Gość: groovy Dla niedowiarków IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.19.* 09.05.03, 17:48
        najpierw odwiedźcie linki z mojego poprzedniego postu a potem piszcie kto
        kłamie chłopak ma racje był przeciek, a wystarczyło że ktoś miał rodzine w
        drukarni... i poszło po necie
        • Gość: :) Re: Dla niedowiarków IP: *.szczecinek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:04
          tylko ciekawe kto bylby tak glupi i majac te testy puszczal je w neta zeby
          potem jeszcze uniewaznili, na pewno sam by wykul i nikomu nic nie mowil
    • Gość: ..... ... IP: *.netforia.pl 09.05.03, 17:45
      Ja testy mat-przyr miałem już wczoraj po 17
    • Gość: Zobacz komentarz Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.wielen.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:46
      Chcesz żebym to zgłosiła i żeby unieważnili egzaminy w całej Polsce????? Ja
      jestem do tego zdolna!!!!!!!!!!I nawet lepiej bo na pewno duuuużo wiary by się
      ucieszyło!!!!!!!!!!! Ja nie żartuję.......
      • Gość: Advance Re: Ludzie przeciek byl... IP: localhost:* / 192.168.101.* 09.05.03, 17:48
        Tylko glupia Cipo to zglos to przyjade i Cie kurwa zajade pizdo pierdolona i
        sie walic na rys.Takie suki to powinny pisac w sierpniu razem z innymi takimi
        jak ona!!!!1
        • Gość: yhym Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.szczecinek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:01
          pierdolniety jestes
        • Gość: vincent Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 19:37
          tacy ludzie jak ty mnie dobijaja!!! rozumiem ze nie chcecie pisac drugi raz bo
          to byloby niemile, ja z kolei rozumiem ze ktos ma o to pretensje i nie
          zawachalby sie tego zglosic... prawda jest ze nikt na to by nie zwrocil
          uwagi.... ale ni cholery nie potrafie zczaic ze doslownie popieracie takiego
          lapsa ktory zaczyna tu bluzgac jak ostatni daun... MY CIE ZNAJDZIEMY I WTEDY
          BEDZIESZ MIAL ZA SWOJE... eeeh... mowicie ze Polska to kraj cudow... tak, takim
          cudem sa tego pokroju lapsy i to wszystko PRZEZ NICH!!! gdyby ludzie troche
          wiecej mysleli to by nie byli glupimi oszustami za wszelka cene dazacymi do
          celu (za wszeklka cene, tzn po klamstwach, oszustwach, lapowkach itp itd)...
          CZY WY SIE LUDZIE KIEDYS QRDE ZMIENICIE??? niestety chyba nie ale co mozna na
          to poradzic... mozna jedynie miec nadzieje ze ktos kto ma wiecej punktow niz my
          bo dostal test przed egzaminem wylozy sie na swiadectwie i innych... no albo na
          to ze nie jest z naszego miasta i nie zajmnie nam miejsca :(

LAPSY ZMIENCIE SIE ALBO WYNOCHA Z TEGO KRAJU BO JUZ WYTRZYMAC NIE MOGE JAK NA
          ULICY TRZEBA SIE OBRACAC JAK SIE ZA SOBA SLYSZY KROKI!!!!!!!! (czyt: kradzieze
          komorek nie wylaczajace udzialu nozy i piesci)
        • Gość: cnc Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:38
          Gość portalu: Advance napisał(a):

> Tylko glupia Cipo to zglos to przyjade i Cie kurwa zajade pizdo pierdolona i
          > sie walic na rys.Takie suki to powinny pisac w sierpniu razem z innymi
          takimi
          > jak ona!!!!1

co za czlowiek. niedosc ze wciska scieme o przeciekach, mysli ze jest
          orginalny (100 osób wczoraj taka scieme walilo) to jeszcze nie potrafi sie
          przyznac do bledu. na takich jest jedno slowo. ciota!!!!!!

to sie tyczy wszytkich pierdolacych o przeciekach. cioty!!!!

pozdrofka
      • Gość: .................. Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.netforia.pl 09.05.03, 17:49
        bez kom.
      • Gość: PhoboS Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 17:49
        Buahaha
        Ja pisalem sam ale wypowiedz lolka nademna mnie dobija :D
        Po pierwsze - wiesz ile kosztuje przeprowadzenie egzaminu ? Nie ? To nie
        pierdol
        Po drugie - jakby teraz uniewaznili to mielibysmy najbardziej pojebany system
        zdawania do liceum jaki kiedykolwiek swiat widzial
        Po trzecie - zglaszaj sobie, i tak nikt tego nie udowodni, a nawet jakby to
        nie bedzie odpowiedzialnosci zbiorowej :D

BTW - o boze jestes zdolna, juz sie boimy... ROTFL :D
        • Gość: .................. Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.netforia.pl 09.05.03, 17:51
          popieram kolege w 100%
          • Gość: .................. Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.netforia.pl 09.05.03, 17:53
            jak chcesz sobie pisac w sierpniu.........
      • Gość: Mateusz Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.crowley.pl 09.05.03, 18:12
        kolezanko chces to mow! to ich wina ze niezabezpieczyli
    • Gość: luk Re: Ludzie przeciek byl... IP: 217.153.19.* 09.05.03, 18:06
      walisz po oczach. tego samego probowalem i jakos "Nie znaleziono pliku na
      serwerze"... co ty na to?
      • Gość: Ktosia Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 18:16
        Ej, nie róbcie z nas idiotów!
        Niejdna osoba próbowała tak zrobić wczoraj i nikomu się nie udało, więc dajcie
        se siana i pozwólcie odpocząc po dzisiejszym @#$%^&* egzie.
        Pozdrawiam, pa!
    • Gość: luk Re: Ludzie przeciek byl... IP: 217.153.19.* 09.05.03, 18:18
      sprobuj tak z odpowiedziami. nie chodzi! bo tego pliku jeszcze nie ma...
    • Gość: .................. PRAWDA IP: *.netforia.pl 09.05.03, 18:30
      PRAWDA
      • Gość: groovy test IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.19.* 09.05.03, 18:47
        strona nie wchodzi bo przekroczono max. liczbę odsłon onet.pl rulez, poczytaj
        inf na stronach...
        • Gość: swistek Re: test IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.03, 19:51
          Nie wierzcie w te brednie, bo ja wczoraj sprawdzałem tą samą etodą i arkuszy z
          matemat-przyr. nie było. A testy na www.swistek.prv.pl
          (republika.pl/gimswistek/matem.pdf) zostały zamieszczone dziś ok.
          12:30 - ściągnięte najpierw ze strony CKE. Wiem coś o tym bo osobiście je
          dzisiaj tam dałem:)

Nie wiem kto zrobił ten numer z allegro, to nie moja sprawa.

PS Pozdr. dla oszukujących - nawet jak ktoś miał przeciek i zdobędzie 100 pkt
          z obu części, w liceum wszystko wyjdzie...
          PPS Szczególne pozdrowienia dla uczciwych, którzy nie kombinują jak konie pod
          górkę
          • Gość: ...... Re: test IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 21:03
            Chciałabym Wam wszystkim powiedziec, że te testy były proste i te osoby, które
            ściągały to są bardzo nieuczciwi i sami potem będą żałować, że mają kiepskie
            oceny w liceum.
    • Gość: MartUusia re..re..Qm..Qm... IP: *.alfa.pl 09.05.03, 19:57
      tAak...taAk..a świstak siedzi i zawija...chłopcze otwórz oczka...i powiedz że
      oszukujesz nas tu..!
      nUu..nUu..nuUu..nie ładnie kłamać..nie nauczono cię tego w domu..?:)
      • Gość: PhoboS Re: re..re..Qm..Qm... IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 20:10
        Teraz kazdy kto zjebal bedzie gadal ze jest przeciek, dzieci darujcie sobie :]
    • Gość: Boss Re: Ludzie przeciek byl... IP: 213.186.69.* 09.05.03, 20:27
      To czemu nie ma odpowiedzi na mat-przyr gdy zamiast H wpisuje M
      Ściemniasz i to jak! Gdybyś to odkrył to byś sie chwalił, że cała Polska by
      słyszała!!!
    • Gość: Edyta Re: Ludzie przeciek byl... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:44
      niemożliwe właśnie że nie było żadnego przecieku i zresztą z tego powodu to
      skopałam przecież te zadania były do du...
    • Gość: MATEUSZ prawda o przecieku IP: *.crowley.pl 10.05.03, 10:19
      Jak widac z waszych wypowiedzi czesc z was uwierzyla, a czesc NIE... Czesc dala sie zmanipulowac, czesc nie... POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH którzy nie uwierzyli, tym zas ktorzy uwierzyli zycze lepszego myslenia... Inna sprawa ze przeciek byl na serio, arkusze byly sprzedawane na allegro, co wiecej to byly arkusze autentyczne.
    • Gość: wojtas dzięki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 10:33
      jeśli już znalazłeś przeciek i chciałeś się tym pochwalic to nie mogles zrobic
      tego przed egzaminem??????????????? no dzięki barzdo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka