Gość: dagna IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:53 Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia na temat II LO i LO św. Marii Magdaleny w Poznaniu, niech podzieli się swoją opinią tutaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urbi Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:55 ja moge powiedziec cos o marcinku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagna Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:58 Opinie o marcinku też mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urbi Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:59 no, ja tam chcialbym pojsc, ale czy dam rady, to sie okaze, a Ty do marynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagna Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:03 ja jeszcze nie wiem...nie mam pojęcia gdzie iść. A tak poza tym to nie jestem z poznania. myslałam też o tej II. Ponoć tam też jest fajnie. Ale marcinka kilka osób mi odradzało. marynkę wszyscy chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowana tylko do marii!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:58 ja ide do marii magdaleny i bardzo goraco polecam. jest tam super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.icpnet.pl 09.05.03, 21:02 ja chyba wybiore VI LO........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:04 a widziales te rozowe korytarze? ale jest ogolnie niezle, ja sie zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł VI LO....... IP: *.icpnet.pl 09.05.03, 21:06 widzialem....ale to juz postanowione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsdgf 6 ble IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:15 co wam sie tak w 6 podoba?? tam jest brzydko.pełno osób tam chce iść , dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagna Re: 6 ble IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:21 nie wypowiadam sie na temat 6, bo nie byłam tam. jestem spoza poznania i odiwedziłam tylko 3 licea. jesli chodzi o wygląd to najbardziej podobała mi się marynka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vhnj marynka!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:24 ja tez bylem na drzwiac otwartych w marynce i jest tam extra!! byle do marii Odpowiedz Link Zgłoś