Dodaj do ulubionych

Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!!

IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:53
Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia na temat II LO i LO św. Marii Magdaleny w
Poznaniu, niech podzieli się swoją opinią tutaj!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: urbi Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:55
      ja moge powiedziec cos o marcinku :)
      • Gość: dagna Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:58
        Opinie o marcinku też mile widziane :)
        • Gość: urbi Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:59
          no, ja tam chcialbym pojsc, ale czy dam rady, to sie okaze, a Ty do marynki?
          • Gość: dagna Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:03
            ja jeszcze nie wiem...nie mam pojęcia gdzie iść. A tak poza tym to nie jestem
            z poznania. myslałam też o tej II. Ponoć tam też jest fajnie. Ale marcinka
            kilka osób mi odradzało. marynkę wszyscy chwalą.
    • Gość: zdecydowana tylko do marii!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:58
      ja ide do marii magdaleny i bardzo goraco polecam. jest tam super!!!
    • Gość: paweł Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.icpnet.pl 09.05.03, 21:02
      ja chyba wybiore VI LO...........
      • Gość: 666 Re: Poznań: II LO i LO św. Marii Magdaleny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:04
        a widziales te rozowe korytarze?
        ale jest ogolnie niezle, ja sie zastanawiam
        • Gość: paweł VI LO....... IP: *.icpnet.pl 09.05.03, 21:06
          widzialem....ale to juz postanowione...
          • Gość: rsdgf 6 ble IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:15
            co wam sie tak w 6 podoba?? tam jest brzydko.pełno osób tam chce iść ,
            dlaczego??
            • Gość: dagna Re: 6 ble IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:21
              nie wypowiadam sie na temat 6, bo nie byłam tam. jestem spoza poznania i
              odiwedziłam tylko 3 licea. jesli chodzi o wygląd to najbardziej podobała mi się
              marynka. :)
              • Gość: vhnj marynka!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:24
                ja tez bylem na drzwiac otwartych w marynce i jest tam extra!! byle do marii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka