Gość: demento_mori IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 15:25 ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: banal Re: Kto do INTERNATU?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.03, 12:36 i ja tez, ale dalej miz Lodz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
de_memento_mori Re: Kto do INTERNATU?? 15.07.03, 13:50 Gość portalu: demento_mori napisał(a): Ukradła[e]ś mi nicka! ;-) Wybaczam... Bo mnie też los zesłał na internatowe wygnanie - do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GODŻILA Re: Kto do INTERNATU?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 14:44 zastanawia mnie po co idziecie do internatu?? PRZECIERZ TAM SIE NIE DA UCZYC I KAZDY CHYBA TO WIE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
de_memento_mori Re: Kto do INTERNATU?? 15.07.03, 15:20 Dobre pytanie. Może dlatego idę do internatu, bo gdybym chciała dojeżdzać, to musiałabym wstawać w okolicach piątej, a do domu wracałabym [przy założeniu, że na dworzec doczłapię się o 17.20], o godzinie 19.47. Kusząca propozycja, no nie? O 20.30 doprowadziłabym się do jako takiego porządku, oczywiście z obiadem o równo 20.15. Na naukę zostawiłabym sobie jakieś trzy godzinki, czyli o 24.00 byłby spodziewany koniec zajęć koniecznych, pięć godzin snu czyli połowa mojej normy, i cała banda od początku. Powiedz, czy w takich warunkach długo pociągniesz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banal Re: Kto do INTERNATU?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.03, 12:52 nie wszystkie internaty sa takie same! Odpowiedz Link Zgłoś