sanja3 09.10.06, 20:42 mam pytanie - mam nadzieję ,że to właściwe miejsce potrzebuję mistrza do nauki patchworku najlepiej z okolic Łodzi nie mam pojęcia jak do tego się zabrać i czy wogóle mam do tego rękę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorfi123 Re: patchwork 10.10.06, 10:43 14 i 15 października w Łodzi będzie I Festiwal Haftu, Koronki i Rękodzieła. Swoje stoisko będą miały "kołderki za jeden usmiech". Podejdź i zapytaj. Dziewczyny są bardzo sympatyczne i na pewno Ci pomogą. Tylko uprzedzam - jak zaczniesz to wsiąkniesz na całego :-)) Odpowiedz Link
sanja3 Re: patchwork 10.10.06, 10:55 dzięki baaaardzo usiłowała się załapac na kursik na targach ale niestety brak miejsc masz racje poytam u kołderek Odpowiedz Link
kilona Re: patchwork 14.10.06, 01:22 Czesc dziewczyny. ja tez szyje,ale quilty,to amerykanska nazwa paczworkow,odrobine sie roznia od tych europejskich,glownie wzorami .W internecie na amerykanskich stronach jest milion wzorow,porad,zdjec itp.takze zapraszam do serfowania po stronach np: quilt for bigginers, baby quilts free paterns,quilt free patterns itp itd. przykladowy adres quilting.about.com/od/index.htm powodzenia,w razie czego mozemy wymienic doswiadczenia itp. Milego szycia, kilona Odpowiedz Link
kilona Re: patchwork 14.10.06, 02:10 www.quiltbus.com/QuiltBlocks.htm allcrafts.net/quilting.htm ww5.bhg.com/bhg/category.jhtml?categoryid=/templatedata/bhg/category/data/Quilting.xml&ordersrc=yahoo6quilting_cgy itp itd. Odpowiedz Link