Dodaj do ulubionych

Gryźć zacznę

06.04.17, 21:59
Jak mnie jeszcze raz ktoś zapyta "znowu?? A które to już ?" to obawiam się ze mogę zacząć gryźć uncertain
Czuje się jakbym chomiki hodowała.

Dlaczego ludzie nie mają taktu, naprawdę podstawowe zasady gdzieś zniknęły ???
Obserwuj wątek
    • justynagl Re: Gryźć zacznę 07.04.17, 08:23
      Ha ha ha!!!
      Mam to samo!!! Tylko, że jeszcze nikt nie wie..ale jak tylko zrzucenie kurtkę i pójdę odbierać dzieci ze szkoły i z przedszkola to będzie delikatnie mówiąc...rozpierducha!!! I prawdę mowiac...sama nie mam argumentu na ten brzuch bo tym razem to....jakoś jeszcze mnie nie cieszy....
      Ale też uchodzi my za nadaktywnych wariatow, którzy katuja swoje dzieci sportami i różnymi zajeciami...I mysle, że trochę ludzie tego nie ogarnia ja bo niektórzy serio nie radzą sobie nawet z jedynakiem!!!
      Do tego u mnie wciąż są inne dzieci bo tu się świetnie bawią wszyscy...
      Wiec może jednak musimy zgryz żeby i być dumne?!
      Ale wylałam z siebie 😀
      A wogole to masz super Rodzinę! !!!
      • hanti Re: Gryźć zacznę 08.04.17, 18:16
        Ależ ja jestem dumna, tylko rozwala mnie na łopatki ludzka bezczelność. Zawsze mi się wydawało ze takie elementarne zasady zachowań społecznych powinno się wynosić z domu.

Ja mówię że to tylko opuchlizna głodowa wink
    • andaba Re: Gryźć zacznę 08.04.17, 20:12
      Ale to są chamskie komentarze, czy tylko zdziwienie?

Ja wprawdzie nie jestem jakoś specjalnie wielodzietna, ale nigdy nie spotkałam się z reakcjami, po których miałabym ochotę gryźć. Może ktoś komentował, ale z dala ode mnie.

Nie wiem, czy kwestia miejsca, czasu, 500+, czy wrażliwości zainteresowanej...
      • justynagl Re: Gryźć zacznę 08.04.17, 22:40
        Serio, ludzie tak reagują jak się idzie gdziekolwiek z całą piatką!!! To wszystko Pani? Słyszę b.czesto. I jeszcze:" Ale to już na pewno koniec?!". I jak reagowac? Ja odpowiadam, że mam tak super dzieci, że takich mogłabym dwa razy tyle miec..I ...mina rzednie...😀
        • andaba Re: Gryźć zacznę 09.04.17, 10:03
          Pytanie "to wszystko pani?" usłyszałam może raz i nie czułam w tym nagany.
          Pytanie, czy to na pewno koniec nie mieści mi się głowie. Gdzie wy mieszkacie?
          Zapraszam do Krakowa, tu jest tyle dzieci, że nikt głupich pytań nie zadaje.
          • justynagl Re: Gryźć zacznę 09.04.17, 13:29
            Mieszkam w malym mieście w Niemczech. Tu dwójka dzieci to juz o jedno za dużo!
            Ale też są ludzie, którzy z podziwem patrzą na naszą aktywność i organizacje i nie szczędzi pochwał.
            Anegdota: w okresie Adwent organizowała bardzo wiele koncertow, akcji i występów i co chwilę slyszalam" Bóg Ci to w dzieciach wynagradza ". No i ..po Bożym Narodzeniu ...wynagrodzil....znowu😣
            Juz nie będę się nigdzie udzielac😉 wystarczy😀
          • justynagl Re: Gryźć zacznę 09.04.17, 13:35
            A ile Was jest? Musicie łączyć stoły jak idziecie do restauracji? A szukanie noclegów w hotelach przez internet to bez sensu bo nie ma tylu rubryk na wpisanie liczby dzieci...uroki rodziny wielodzietnej😁
        • justynagl Re: Gryźć zacznę 09.04.17, 13:32
          W Krakowie spędziliśmy ostatnie wakacje i faktycznie tam człowiek gubi się w tłumie ludzi i dzieci. Bardzo było milo...wrócimy tam jeszcze.
          • undoo Re: Gryźć zacznę 09.04.17, 20:31
            Justyna, wyslalam Ci maila, ale nie dochodzi.
            • justynagl Re: Gryźć zacznę 09.04.17, 21:52
              Możesz na prywatny
              justynagl@interia.pl
      • undoo Re: Gryźć zacznę 09.04.17, 05:45
        Ja mam chamskie odzywki juz z glowy - moja mina nie zacheca do komentowania. Teraz spotykaja mnie tylko komplementy.
        • eva29 Re: Gryźć zacznę 10.04.17, 12:55
          Mnie najbardziej denerwują komentarze że to Napewno 500 plus, a co ich to obchodzi gdyby nawet ( chodź tak nie jest )
          nie mogliby przemilczeć i podyskutować sami ze sobą. Ja jak patrzę na swoje dzieci jak się razem bawią i nigdy się nie nudzą to rekompensuje wszystkie te durne komentarze.
    • hanti Re: Gryźć zacznę 31.05.17, 05:36
      Tekst z wczoraj, młoda położna w szpitalu:
      -o to się Pani odmładza,
      Z równie uroczym uśmiechem odpowiedziałam ze jeszcze nie muszę.

Najczęściej takie teksty słyszę jak jestem w ciąży, zupełnie nie wiem dlaczego ludzie dają sobie prawo do takich komantarzy.
      • justynagl Re: Gryźć zacznę 31.05.17, 22:26
        Hanti to podobnie jak z dotykanie brzucha(czy ja obmacuje innych? ) lub pytaniem " ale teraz to już chyba koniec?"( z dziecmi). Nie da się na wszystko reagować. ..
        Zostawmy to i cieszmy się naszym szczesciem i rodzinami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka