Dodaj do ulubionych

orange dabrowa gornicza

21.09.09, 12:12
Mam takie pytanie, czy ktoś pracuje w Dąbrowie Górniczej w Orange za
pośrednictwem firmy amer2? Ogólnie chciałam zapytać czy jest w porządku? jak
to jest z grafikami, z wypłatami? czy grafik rzeczywiscie jest elastyczny,
zmiany ranne i popołudniowe etc.
Z góry dzięki za odpowiedzi
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_spartan Re: orange dabrowa gornicza 08.02.10, 14:51
      te wiadomosc kieruje do wszystkich ktorzy zamierzaja wybrac sie na rozmowe do
      amer2. w ogloszeniu na infopraca jest napisane ze po miesiacu dostaje sie umowe
      o prace na pol etat-niestety to klamstwo bo z ledwoscia przedluzaja umowe o
      dzielo!! oczywiscie nie ma tam ani podstawy ani zadnej gwarancji ani lat
      pracy-poprostu nic. 2 sprawa to taka ze na tej umowie o dzilo napisane jest ze
      pracobiorca zobowiazany jest wykonac 100polaczen dziennie-i tyle koniec. a
      pracodawca zobowiazany jest za to zaplacic. niestety nie placa za zadne
      polaczenia jak to w umowie jest zawarte-"placa"za sprzedane sztuki typu nowy
      numer, internet albo przejscie z innej siedzi poprzez dzwonienie do klientow i
      umawianie ich na spotkanie z konsultantem ktory podpisuje z nim umowe na np nowy
      numer i ty za to masz kase...ale...osoba ktora tym kieruje czyli marcin mowi na
      rozmowie ze podstawe sie dostanie jak sie sprzeda 6 sztuk, ale juz nie mowi o
      tym jak wyglada wyplata tej podstawy. 20 dnia jakiegos miesiaca wpada ci 6
      sztuka wiec jesli miesiac ma 31 dni placi ci za te dni od 20-31 (robocze-to jest
      ten haczyk czyli wyjdzie ok 200zl. jedna dziewczyna dostala 0zl przez 2
      miesiace-porazka totalna. najlepiej ma dziewczyna co jest na stazu ma 800 zl z
      urzedu i to co uda jej sie sprzedac (nie obejmuje ja prowizja wiec placi jej
      calosc za sprzedane sztuki. nie oplaca sie tam siedziec bo robia to osoby
      niedoksztalcone-pani koordynator ma zawodowke skonczona, myli sie jak mowi,
      pisze a osoby ktore tam pracuja chodza na studia wiec z czym do ludzi i wymagaja
      od innych sr.wyksztalcenia-zalosne. nie polecam!
    • mamkube Re: orange dabrowa gornicza 08.02.10, 16:45
      Ja za to byłam tam obługiwana, żenada. Zero kultury, teraz chyba
      jest tak ze o klienta się nie dba tylko sie go wkurza.
      • prawdziwy_spartan Re: orange dabrowa gornicza 10.02.10, 10:35
        amer2 zajmuje sie tylko firmami inie osobami undywidualnymi dlsatego tez jest
        tyle przekrestw. ale to prawda nawet dla firm chca jak najmniej a najwiecej la
        siebie nie patrzac na pracownika i klienta
    • 1studzienka koordynator porazka!!!!!!! 21.04.10, 10:14
      ja na szczescie nie mialam okazji poznac rytmu pracy ani reszty zalogi ale
      odstraszyla mnie sama koordynatorka ktora prowadzila rozmowy. nie dosc ze miala
      na sobie sweterek babci to widac bylo ewidentnie ze szkoly to ona nie skonczyla.
      dajcie spokoj chyba nie chcielibyscie pracowac z kims kto nie poprawnie sklada
      zdania, nie potrafi jasno wyjasnic ile kasy za prace i ta osoba na dodatek ma ci
      mowic co masz robic. Zrozumialam jesdynie z tej gwary ze laska jedna nie
      zarobila nic (motywujacy charakter romowy kwalifikacyjnej) nie polecam tej firmy
      w ogole

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka