Dodaj do ulubionych

Jak dojechać ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 12:52
Jak dojechać i czym z dworca PKP Dąbrowa Górnicza lub PKP Katowice na ul. 3 Maja w Dąbrowie Górniczej ?
Jakimi autobusami lub tramwajami, proszę o pomoc.
W Dąbrowie Górniczej na ul. 3 Maja mam być 5.10.2012 r.
Obserwuj wątek
    • Gość: przbysz Re: Jak dojechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 13:31
      Cz z Dworca PKP Będzin tez mozna dojechać autobusem lub tramwajem ?
      Proszę o pomoc.
    • annia77 Re: Jak dojechać ? 03.10.12, 14:17
      Z dworca PKP Dąbrowa G dojdziesz bez problemu na piechotę - jest niedaleko.
      Z pozostałych dworców możesz dojechać każdym autobusem który jedzie do DG Centrum - niestety numerów nie podam bo rzadko korzystam z komunikacji ale możesz sprawdzić tutaj rozklady.kzkgop.pl/index.php
      • Gość: przbysz Re: Jak dojechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 14:31
        Tylko ze w/g mapki google wychodzi to ok. 9 km, troche daleko.
        • Gość: przbysz Re: Jak dojechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 14:37
          Nigdy nie byłem w DG, nie mam pojęcia o lokalizacji przystanków w poblizu ul.3 Maja.
          A posłany link tego wymaga.
          Prosze o pomoc,naprawdę sprawa pilna.
        • Gość: Julek Re: Jak dojechać ? IP: 172.25.252.* 03.10.12, 14:40
          Żadne 9 km. Wysiądziesz na dworcu, zejdziesz z peronów dojdziesz do postoju taksówek, skąd już będziesz widział centrum handlowe Pogoria. Przed nim jest kładka po której przechodzi się na ul. 3 Maja właśnie. W sumie z kilkaset metrów od dworca
          • Gość: olo Re: Jak dojechać ? IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.12, 14:53
            A gdy prześpisz przystanek DG to w Będzinie lub w Sosnowcu wsiądź do tramwaju 21 i wysiądź w DG między kładkami. 50 m od 3 maja.
            • Gość: przbysz Re: Jak dojechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 14:58
              Jadę z Gorzowa Wlkp. od strony Katowic

Przestudjuje raz jeszcze mapke.
              • Gość: przbysz Re: Jak dojechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 16:00
                Naprawdę mam problemy z załapaniem Waszych rad.
                Proszę podać chociaż jeden przystanek autobusowy czy tramwajowy w poblizu, tj. ulicę na której jest, moze wtedy uda mi się zlokalizować ?

Proszę szczerze o pomoc.
                • Gość: a Re: Jak dojechać ? IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 16:26
                  z dworca pkp dabrowa gornicza glowna na ul 3go maja masz 5 minut drogi na nogach jak wysiadziesz pytaj jak dojsc do centrum handlowego pogoria (w sumie caly czas prosto) i ul. 3go majajjest dokladnie na wprost tego centrum (kładka ktora "wychodzi" z centrum handlowego prowadzi na ul 3go maja
                  • Gość: przbysz Re: Jak dojechać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 18:31
                    Dziękuję wszystkim za pomoc.
                    Poinformuję jak trafiłem

Pozdrawiam z Gorzowa Wlkp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka