Dodaj do ulubionych

Dobre biuro rachunkowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 11:33
Znacie jakies dobre biuro rachunkowe ?
Nie mogę sobie poradzić z dokumentacją i muszę skorzystać ..
Polecicie mi coś ?
Obserwuj wątek
    • mamkube Re: Dobre biuro rachunkowe 12.07.13, 13:31
      A gdzie chciałabyś to biuro mieć?
      • karcia0311 Re: Dobre biuro rachunkowe 08.08.13, 11:38
        Myślę, że jej chodzi o usługi rachunkowości, a nie o to, gdzie chce mieć biuro...
        Jeśli dobrze uważam, to polecam biuro na 3 maja - Wise Way.
        • tadeusz.n1982 Re: Dobre biuro rachunkowe 09.08.13, 11:46
          Popieram. Bardzo dobra propozycja z Twojej strony.
        • mamkube Re: Dobre biuro rachunkowe 09.08.13, 13:41
          No głupia nie jestem, pytam gdzie to biuro rachunkowe miało by być:)
          Dąbrowa, okolice, może Katowice:)
        • Gość: Rafał Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.13, 08:12
          Polecam biuro rachunkowe na ul. Sienkiewicza 14 (Aditio). Sam jestem klientem od kilku lat, więc ze spokojnym sumieniem mogę polecić.
        • Gość: gosc Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.pl 07.04.14, 10:14
          Nie zawsze trzeba szukać biur rachunkowych po lokalizacji. Są takie biura rachunkowe, ktore obsługują klientow z calej Polski i nie trzeba do nich specjalnie jeździć, bo to biura rachunkowe online. Klienci kontaktują się z nimi za sprawą telefonu, e-maila, ma się własnego dedykowanego księgowego, który prowadzi całą księgowość firmy. Bardzo wygodne, bo oszczędza się mnóstwo czasu (nie jeździ się do biura, żeby dowieźć dokumenty albo podpisać druczki) i pieniędzy (biura online sa tańsze od tych zwykłych). No i zawsze ma się dostęp do swoich dokumentow - wystarczy zalogować się do systemu w przeglądarce. Nie wiem czy tak jest we wszystkich biurach rachunkowych, ale w ifirma.pl tak. Coraz więcej przedsiebiorców przekonuje sie do takich biur.
    • Gość: Domka Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 13:30
      Polecam gorąco biuro Avena w Katowicach, znajduje się zaraz przy " rynku" katowickim- na ul. Warszawskiej. Bardzo miła i rzeczowa obsługa.
      • Gość: MALWINA Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.13, 11:15
        WORLDPOL ZA PKZ NA KONOPNICKIEJ
        • Gość: wojciech Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 13:16
          polecam Alterne w Dabrowie górniczej na ul.legionów Polskich 20. Istnieją na rynku ponad 18 lat, są fachowcami, ceny bardzo rozsądne. Wybawili mnie z niejednej opresji zus-osko skarbowej.
          • apolonski Re: Dobre biuro rachunkowe 10.10.13, 08:19
            Oprócz tradycyjnych biur rachunkowych, funkcjonują całkiem dobrze sprawdzające się (użytkownicy chwalą) e-biura rachunkowe, jak choćby i-firma czy taxxo. Ja jednak korzystam z usług tradycyjnego biura rachunkowego dos.radom.pl/index0b30.html?id=2 te bo wolę jeśli firma wszystko zrobi za mnie, a w e-biurze jednak coś samemu trzeba zrobić. Do tradycyjnego idę z plikiem faktur i już. Taxxo i-firma czy podobne wyglądają na tańsze, ale jak ktoś mieszka w niewielkim mieście, to może się okazać, że koszt obsługi wcale nie jest większy niż w tradycyjnym biurze.
    • Gość: Alicja Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.centertel.pl 14.01.14, 21:13
      Znam super biuro rachunkowe Votax w Bielsku Białej tel.512 964 200. Duże doświadczenie, kompetencje na wysokim poziomie. Doradzi w każdej sprawie. Miałam problemy i wyszłam dobrze. Polecam.
    • Gość: klient Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.14, 23:49
      dobre biuro rachunkowe - polecam.
    • Gość: Marta Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.14, 11:33
      Mogę Ci polecić moje dobre biuro rachunkowe nazywa się KAWECCY i znajduje się w Będzinie,
      My prowadzimy działalność w Dąbrowie Górniczej, ale bez problemu można do nich wysłać faktury pocztą lub kurierem, bądź tak jak ja osobiście, albo sami odbierają. Jeśli mamy jakiś problem do rozwiązania to dzwonimy i telefony odbierają zawsze, nawet w weekendy i święta bądź od razu oddzwaniają. Współpracuję z nimi już kilka lat.
      Więcej informacji o samym biurze i ofercie znajdziesz na ich firmowej stronie internetowej: 
      www.kaweccygroup.pl

Pozdrawiam
      Marta
      • Gość: burekkkk Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.play-internet.pl 20.08.15, 16:09
        Ja kiedyś przypadkiem trafiłem na stronę www.biurorachunkowesrem.pl, zapoznałem się z ich ofertą i postanowiłem skorzystać z usług. I nie żałuje, polecam każdemu, naprawdę wszystko na najwyższym poziomie.
    • Gość: zadowolona Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.telpol.net.pl 12.09.14, 13:48
      A ja gorąco polecam biuro Finansis na Dąbrowskiego w Dąbrowie Górniczej - ceny naprawdę OK, bardzo miła i kompetentna właścicielka.
    • Gość: Buter Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.centertel.pl 17.12.15, 20:51
      Kancelaria Prawno Księgowo w Dąbrowie na ul. Granicznej 12. świadczy nie tylko kompleksowe usługi rachunkowości, ale także obsługę prawną oraz windykację i dochodzenie odszkodowań. tel. 32 718 63 62.
    • zofiakwiat88 Re: Dobre biuro rachunkowe 18.08.16, 16:36
      jezeli masz firme to polecam w Dąbrowie Górniczej biuro tax-bonus.com.pl/dabrowa-gornicza-dobre-biuro-rachunkowe-ksiegowosc swiadczy usługi księgowe oraz kadrowo-płacowe. Są znani na rynku obsługują takze duże przedsiębiorstwa . Zajmuja się takze doradztwem podatkowym, reprezentowaniem podatnika przed Urzędami czy pisaniem sprawozdań rocznych.
    • r.emik Re: Dobre biuro rachunkowe 02.12.16, 13:32
      Najlepiej napisz do kilku biur z Dąbrowy, chyba, że wygodniej i bliżej Ci do innego śląskiego miasta. Ja w każdym bądź razie zawsze szukałem w najbliższej okolicy, bo od czasu do czasu lubię podejść czy podjechać i pogadać z doradcą podatkowym. Nie bez znaczenia jest także cena i to co w tej cenie masz. Tak czy inaczej kluczem jest zebranie ofert i sprawdzenie jak długo firma działa, czy ma doradcę czy nie. Często pomocna jest też rozmowa osobista czy telefoniczna.
      ------------
      dobre biuro rachunkowe z Dąbrowy Górniczej
    • Gość: Zygmunt1 Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.16, 21:40
      W Dąbrowie Górniczej jest wiele dobrych biur rachunkowych, sprawdź tu:
      www.dobre-biuro-rachunkowe.pl/slaskie/dabrowa-gornicza/
    • marcelina21112 Re: Dobre biuro rachunkowe 23.05.17, 20:31
      Polecam BATAX Dąbrowa Górnicza.

www.biuro-batax.pl
    • Gość: Tomasz Re: Dobre biuro rachunkowe IP: 94.177.134.* 30.08.17, 14:15
      Polecam Ci biuro, z którego sam korzystamLiberus Biuro Rachunkowe z Dąbrowy Górniczej. Pani Iwona to świetny fachowiec od spraw podatkowych.
    • Gość: E_liza Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.12.17, 16:19
      A zastanawiałaś się może nad przeniesieniem dokumentacji do innego miasta? W Dąbrowie może być ciężko znaleźć kogoś naprawdę sprawdzonego, ale wiem, że w Bielsku Białej jest świetne biuro Gwarant - w obsłudze księgowej firm nie mają sobie równych. Jeśli będziesz zainteresowana ich ofertą podrzucam link: biuro-gwarant.pl/
      • Gość: Ewaa Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.CNet.Gawex.PL 23.04.18, 13:03
        to prawda, Gwarant jest najlepszy w okolicy. Korzystałam wcześniej z kilku innych biur w Dąbrowie, ale zawsze po czasie wychodziły jakieś błędy i już nie miałam do nich siły. Teraz wszystko jest dopilnowane i przygotowane wzorowo - polecam Gwarant :)
    • Gość: andrzejj Re: Dobre biuro rachunkowe IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.18, 21:03
      Polecam Biuro rachunkowe z Dąbrowy Górniczej - www.doradcaksiegowosc.pl - oferują profesjonalną i kompleksową obsługę w zakresie pełnej księgowości, prowadzenia KPiR, kadr i płac, doradztwo podatkowe, obsługę ZUS, Płatnik oraz PFRON oraz inne dodatkowe usługi.
      • Gość: andrzejj Re: Dobre biuro rachunkowe IP: 155.133.34.* 02.03.18, 10:10
        www.doradcaksiegowosc.pl
    • mn20011 Re: Dobre biuro rachunkowe 22.08.18, 00:22
      Biuro Rachunkowe "Ewa" w Dąbrowie Górniczej. W samym centrum miasta, wszystko na czas, fachowe porady i cena ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka