Gość: Papas IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.10.01, 21:41 Strasznie jesteśmy nie aktywni my dąbrowiacy. OBUDZCIE SIĘ i piszcie o wszystkim BARDZO PROSZĘ. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 18:54 Nadaj wątek to pogadamy. Ja zacząłem już trochę wcześniej, ale efekty przebudzania marne. Trzymaj się ciepło i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papas Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.10.01, 16:22 OLO - dzięki że choc Ty tam jeszcze żyjesz.Ja osobiście bywam w tym miejscu sporadycznie więc trudno mi podać jakikolwiek wątek na temat DG. Pisz chłopie może inni także coś wymyślą. Fajnie że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 18:33 Witam Cię Papas. Żyję i mam się dobrze. Co myślisz o wizycie v-ce marszałka sejmu w naszym mieście 24.10.01 pod UM na Kościuszki. Szkoda, że będę w pracy. Chętnie bym zobaczył tę POSTAĆ. Trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papas Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 21.10.01, 20:12 Sorry ale niestety nie będę miał przyjemnośći widzieć tego pana. Ciekawi mnie jedynie co taki v-ce może pomóc mieszkańcom i jaki właściwie może mieć cel jego wizyta. Sądzę że teraz takich wizyt może być więcej. Bardzo mnie ucieszyłeś pisząc że pracujesz, ponieważ bardzo wielu moich znajomych niestety nie. Mieszkałem na Mydlicach i tam szczególnie jest wielu niepracujących.Napisz proszę czy tam się coś zmienia pozytywnie,słyszałem że spustoszono teren za starym pogotowiem czyli w dołku.Co oni tam kombinują. Muszę wyjechać na kilka dni na zachód odezwę się za tydzień. Trzymaj się stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:04 Cześć, Pytasz co się dzieje za byłym pogotowiem. Ano będziemy mieć w centrum miasta AQUAPARK. Do tego jeszcze jakieś bajery w postaci sali gimnastycznej i multikina. Kiedyś na stronie WWW Dąbrowy był przedstawiony projekt i obrazek. Nie wiem, może jest tam do dzisiaj. Nie pamiętam dokładnego adresu. Zapytaj Gazety o Dąbrowę to na pewno znajdzie witrynę. Nie dziwi mnie senność tego naszego miejskiego forum. Spójrz na ulice tego miasta w sobotę po południu lub w niedzielę. Pustynia. Jak po ataku biologicznym. Langoliery zjadły wszystko. Wracając do inwestycji . Szykuję się jeszcze trzy ciekawsze inwestycje w mieście. Mianowicie trzy nowe HIPERMARKETY. Pomiędzy Jet'em a PKO będzie KAUFLAND. Na Cedlera coś francuskiego . No i ten nieszczęsny GIANT w centrum , którego nie mogą zacząć. Ale dobrze jest. Będzie nowa kosteczka w centrum. Do poczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papas Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:32 Dzięki Olo za wyczerpujące informacje.Wreszcie widziałem bobra,ładnie tryska gadzina jedna> Ciekawi mnie kto za to płaci. Wogóle to mnie zdziwiło że jeszcze gada nie rąbneli przecież jest z brązu. Napisz proszę co wogóle porabiasz, gdzie spędzisz sylwestra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UE?OK! Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.telia.com 10.11.01, 23:33 Dabrowiacy! pisze do Was z Unii Europejskiej. Ta nasza metropolia to niestety wioska z prawami miejskimi, na prowincji i to w biednej, rozkradanej Polsce. Jest w tym miescie wielu porzadnych ludzi, ale oni zajmuja sie swoimi sprawami a nie spolecznymi. Po tzw. zrobieniu kasy ewakuuja sie i czesc. Tutaj tylko spia. Robia uczciwy biznes, sa pracownikami naukowymi slaskich uczelni albo tyraja w padajacych panstwowych molochach. Oni zyja na wlasny koszt. Pasozytami sa wszyscy zerujacy na pieniadzach publicznych czyli: radni, urzednicy i "wygrywajacy" przetargi w urzedzie miejskim. No coz, macie coscie wybrali. Uczcie sie jezykow obcych a potem, jak mowi chuj Urban, spierdalajcie stamtad bo zycie zmarnujecie. Poznajcie swiat, dorobcie sie troche uczciwej kasy i wroccie do D.G. na zebranie przedwyborcze posluchac jak w bolach rodzi sie demokracja. Fontanna przed PKZ to tylko 10,5 mln zl nowych, ktore przerobil wykonawca dajac z tego lapowki waznym radnym, aquapark i hala sportowa to stworzenie do celu spolek z miejskim gruntem jako wkladem po to aby ulokowac tam kolejnych radnych na latwy cash. W D.G. wszystko sie robi dla mieszkancow, ale tych wybranych. No tak sie sklada, ze to sa "wrazliwi spolecznie" towarzysze socjaldemokraci, specjalisci od zagospodarownia pieniedzy publicznych. Juz tyle rzadza w miescie i co? zmniejszylo sie bezrobocie, poza ich rodzinami oczywiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 22:30 Chcesz porzucać kurwami to się przenieś na ogólnopolskie forum. Nasze miasto jest dość zepsute a Ty to jeszcze potwierdzasz. Wiem masz w dupie to so piszę. Używaj siły argumentów a nie argumentów siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papas Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.11.01, 21:25 Cześć Olo Masz chłopie słuszność trzeba to zwalczać, niedługo okaże się że nawet niemowlaki przeklinają.No ale polak w UE musi się popisać dziwiąc się dlaczego tak szybko jest rozpoznawany na ulicy np.w Londynie, Amsterdamie czy Moskwie. Wychodzi na to że tylko my dwaj gadamy jeszcze o D.G. w normalny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UE OK Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje IP: *.telia.com 04.02.02, 01:44 OLO I PAPAS - WY CHYBA JESTESCIE JESZCZE GOWNIARZAMI, KTORYM SPIK MOZE WARGE PRZYTRZASNAC! SYNKOWIE W DUPIE BYLISCIE I GOWNO WIDZIELISCIE! CZERWONA KILO! NIE WIDZIECIE, ZE W TYM MIESCIE NIC DOBREGO SIE NIE DZIEJE? JAKA JEST WASZA PRZYSZLOSC? HUTA KATOWICE CZY KOKSOWNIA PRZYJAZN? A MOZE STRAGAN? LEPIEJ FIRMA OCHRANIARSKA! ALE NAJLEPIEJ PRZEZ KONEKSJE DO URZEDU KTOREGOS!!! OZEN SIE, ZROB DZIECKO, POMODL SIE, POPATRZ NA TV, IDZ NA POGORIE I ZIELONA, ZADZWON NA POGOTOWIE TO DADZA CI PAVULLON I SKROCA CIERPIENIA TWOJE WYBORCO SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: UE klepiesz w pracy? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 19:32 Właściwie powinienem Cię zlekceważyć. Ale, że to miasto jest równie smutne jak to forum odpowiem Ci . Przynajmniej coś się będzie działo Jak sądzę, jesteś po prostu sfrustrowanym pozbawionym jakichkolwiek nadziei na przyszłość facetem ( kobietą ? ). Piszesz zakompleksiony człowieczku , któremu zapewne nic w życiu jeszcze nie wyszło – oprócz rzecz jasna fiucika przy sikaniu - ( chyba, że jesteś kobietą ) dyrdymały o pierwszej w nocy. Czyżby nocne polucje nie dały Ci spać. Pewnie tak skoro owoc tychże właśnie polucji wylał Ci się na monitor. Słuchaj marniaczku w każdej z tych firm , które wymieniłeś ktoś musi pracować. Przyszłość każdy wypracowuje sobie sam. Chyba, że nie potrafi to wtedy łyka łzy a których nie połknie te leją się na klawiaturę. Jeżeli mówisz do nas gówniarze to zapewne sam jesteś w wieku dość zaawansowanym. Wnioskuję po formie Twego posta , że również i intelekt też już nie w formie. No cóż jeżeli nie jesteś jednak stary fizycznie to psychicznie – twoja głowa jest domem zaawansowanej starości. Posłuchaj pysiu. Zwiedziłem już trochę Europy i widziałem już takie gówno , że Dąbrowa zdaje się być metropolią. „Czerwoną kiłę pominę” – to poniżej mojej godności. Modlę się codziennie , od dzisiaj będę to robił także w twojej intencji. Telewizji nie lubię a Pogorię i Zieloną znamy z moim synem równie dobrze jak rozdział psychologii, który opisuje właśnie takie przypadki jak Twój. A co do SLD to mam o tej partii takie same zdanie jak teraz o Tobie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
007wc Re: Ludzie bądzcie aktywni w internecie D.Górnicza jeszcze żyje 05.02.02, 22:52 Witaj Olo. Musiałem dokonać małej zmiany loginu.Po jaką cholerę wdajesz się z tym ćwokiem w dyskusję.UE odbiła facetowi i zachowuje się jak rzeczywiśćie gówniarz. Nie wiem jak Ty ale ja mam już dosyć dużo latek w związku z czym sprawił mi komplement choć zamierzał inaczej. Gwoli wyjaśnienia dla tego chłoptasia z UE. Jeżeli cię to człowieczku interesuje to przez 28 lat jeżdzę na TIR-ach i tą Twoją UE widziałem jeszcze wtedy kiedy Ty byłeś w dalekich planach swoich rodziców.Ponadto w tym czasie skonczyłem studia o których Ty tam w UE prawdopodobnie tylko możesz śnić. Olo napisz co słychać u Ciebie. 05.02.br będę miał zaszczyt odwiedzić nasz słynny gród.Możliwe że gdzieś na ulicy przejdziemy obok siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Kto ty jesteś 007? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 21:46 Przedstaw się szerzej. Być może faktycznie niedługo przekedziemy obok siebie. Jutro mam pierwsze jazdy. Trzymaj kciuki 007wc(czemu wc?) Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: Kto ty jesteś 007?- DO OLA 09.02.02, 21:08 Olo nie świruj. Napisałem Ci że chwilowo korzystam z innych komputerów dlatego też jadę na loginach innych osób.Ale się podpisałem. Kto Cię uczył jeżdzieć tam są sami moi kumple. Ja też przez kilka lat zajmowałem się tym tematem w PZM-cie. Trzymaj się mam nadzieję że zaliczysz. Pozdrawiam PAPAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo do Papasa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 19:40 Czołem Papas Wybacz ale nie podpisałeś posta. Co do tego świra z UE to nie była kwestia dyskusji. Przez chwilę było trochę żywiej. Co do miasta. Puściły śniegi i prawda wyszła na jaw . Chodził mi po głowie taki zamysł, żeby wziąć aparat fotograficzny i zrobć kilka zdjęć na mieście. Przede wszystkim płotki na przystankach, śmietnik na przystankach. Na wpół rozwaloną halę w byłej Bankowej, garaże za Bankową. A potem zrobić małą wystawę "DĄBROWA GÓRNICZA - MIASTO Z OSOBOWOŚCIĄ". Muszę to przemyśleć. A może stronka WWW ? Dzisiaj miałem czwartą jazdę. Auto już stoi na parkingu. Ale kasa jeszcze w banku - Uczę się na Punto - zresztą jak prawie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
007wc Re: Papas do Ola 14.02.02, 22:23 Częśc kto cię uczy? .Punciak to nawet niezły wicher do nauki.Po dziesięciu będziesz już beściak.Uważam że masz dobry pomysł z tymi zdjęciami.Bardzo chętnie wskoczę na Twoją stronę.Uważaj na siebie podczas jazdy i ucz się pilnie kodeksu. Pozdrawiam Papas Odpowiedz Link Zgłoś