paulara 11.10.06, 09:14 wtedy przynajmniej wiadomo z kim się rozmawia i czy jest na forum; ja dzięki temu np. wiem,że jak mamkube mówi,że sprząta - to w rzeczywistości jest na forum;hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: zakładajcie wizytówki; 11.10.06, 11:27 Załozyłem. Hehe najbardziej podoba mi się "od kiedy na forum". Weteran, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: zakładajcie wizytówki; 11.10.06, 12:27 Ok, założona. Ale ossochozi z tą obecnością na forum? Nie widzę tam żadnej informacji o aktualnym statusie. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: zakładajcie wizytówki; 11.10.06, 13:01 Zgadza się, też szukałem i nie zauważyłem. Widocznie konitki mają swoje tajemne sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
paulara no Panowie...hihi nie wiecie???:)) 11.10.06, 20:13 jak ktos jest na forum to obok jego nicka pojawia się buźka; Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: no Panowie...hihi nie wiecie???:)) 11.10.06, 20:25 Nie zauważyłem, bo pojawia się ona (przynajmniej u mnie) tylko wtedy, gdy wątek jest zwinięty i wyświetlana jest jedna wiadomość (a mam ustawione tak, że po zalogowaniu wątki są rozwinięte, więc nie mam szansy tego zobaczyć). Poza tym, to lekka ściema - wylogowałem się, a buźkę i tak przy swoim nicku widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: no Panowie...hihi nie wiecie???:)) 12.10.06, 13:54 buźka informuje wyłącznie o tym, że ma się wizytówkę, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: no Panowie...hihi nie wiecie???:)) 13.10.06, 07:43 no ja wtedy nie byłam Paulina na forum, rzeczywiście coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Leszek .... 13.10.06, 07:44 Myślałam że starszy z ciebie gość:) A tu zaskoczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Leszek .... 13.10.06, 10:29 Znaczy się, po moich postach spodziewałaś się starego zgreda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Leszek .... 13.10.06, 10:36 Z krzaczastymi siwymi brwiami, wielkim nosem i dłuuuuugą szpiczastą brodą łaskoczącą letnie dekolty pacjentek. Aha i jeszcze dziki błysk w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Leszek .... 13.10.06, 10:48 Czyli wyglądałbym prawie jak Gandalf ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Leszek .... 13.10.06, 17:48 nie no...nie wiem...ale conajmnie na taką moze 40...sama nie wiem czemu:) może z racji poważnego zawodu hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Leszek .... 13.10.06, 18:54 No, to gdybyś mnie poznała 7 lat temu, kiedy zaczynałem pracę, dopiero przeżyłabyś szok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulara a wiecie co jest najpiękniejsze??:)) 13.10.06, 19:17 patrzę sobie w te wizytówki i co? jestem najmłodsza, normalnie maturzystka:))hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: a wiecie co jest najpiękniejsze??:)) 13.10.06, 21:19 Moja ukochana kapela Farben Lehre ma w reperturze jedną z moich ulubionych piosenek, zawsze na koncercie wykrzykuję sobie refren. DUŻE DZIECI Słońce świeci Dla mnie i dla Ciebie Po co rzucać Pod nogi kamienie ? MY JESTEŚMY DUŻE DZIECI POTRAFIMY OGIEŃ WZNIECIĆ NASZE SERCA SĄ GORĄCE DLA NAS ZAWSZE SŁOŃCE Słońce świeci Dla Ciebie i dla mnie Wystarczy mały płomień I brzydkie staje się ładne MY JESTEŚMY DUŻE DZIECI... Nie zawsze mamy wiarę - aby uwierzyć Nie zawsze jest nadzieja, że coś się jednak spełni Ale prowadzi nas siła, z którą idziemy przed siebie Nic nas nigdy nie zatrzyma na ziemi ani w niebie MY JESTEŚMY DUŻE DZIECI... MY JESTEŚMY FARBEN LEHRE NIBY NIC, A ZNACZY WIELE NASZE SERCA SĄ GORĄCE DLA NAS ZAWSZE SŁOŃCE... Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: a wiecie co jest najpiękniejsze??:)) 14.10.06, 15:52 dossier forumowiczow Dąbrowy zapełnia się, a zatem od dzis proszę sie do mnie zwracać.........per .....prosze pani...:))))))) i żadne tam ty, noooo, nie teges.... winnam tu, lecz nie będę ( nie takie usposobienie) Wam wszystkim matkować!!!!!!!(hahahahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
paulara baja 47 14.10.06, 21:59 proszem cię bardzo:)) moge zostać forumowym dzieckiem; hehe ale nie potem mnie zobaczycie w realu i powiecie ,że stara .. jestem; Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: a wiecie co jest najpiękniejsze??:)) 14.10.06, 22:16 Załóż wizytówkę, wtedy rozpatrzymy wniosek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: a wiecie co jest najpiękniejsze??:)) 15.10.06, 16:21 Sugerujesz, że wyszedłem dostojnie? Odpowiedz Link Zgłoś