kelo 19.08.07, 07:11 Chyba pierwszy post wysłany na forum z telefonu komórkowego. Totalna kontrola. He he. Jestem trendy. Teraz mogę nie wychodzić z baru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_szek Re: Debiut:-) wątek z komórki 19.08.07, 08:28 Pamiętaj tylko, że długie siedzenie w barze źle wpływa na palce u rąk - ciężko trafić w klawisze telefonu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Debiut:-) wątek z komórki 19.08.07, 18:14 Będę pamiętał. Ale dokopanie sie do forum to droga przez mękę. Na dodatek zapomniałem ustawić w zakładkach i to chyba był ostatni post z komórki. W każdym bądź razie jedno jest pewne - sieć zaczyna nas coraz dokładniej oplatać. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Debiut:-) wątek z komórki 19.08.07, 20:23 Ja jeszcze szczęśliwie nie mam pokusy, żeby korzystać z netu przez komórkę - na niewiele ponad calowym wyświetlaczu dostałbym cholery, próbując coś poczytać, dla mnie rozdzielczość 800x600 monitora to zdecydowanie za mało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Debiut:-) wątek z komórki 20.08.07, 13:14 Jeśli chodzi o wykorzystanie komórki i netu, to zrezygnowałam jak chciałam znaleźć rozkład jazdy autobusu i wejść dawno temu na forum prawa jazdy. Zbyt wolno. Na razie udaje się od czasu do czasu wysłać z komórki maila na kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Debiut:-) wątki z laptopa 29.08.07, 20:20 A to są moje pierwsze posty z laptopa. Hura! Ale dziwacznie się piszę, lubię takie trzaskające się i głośno klikające klawiatury, a ta jest taka cichutka. Za to szybciej się pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Debiut:-) wątki z laptopa 29.08.07, 22:26 Ale masz przynajmniej duże litery. A na calowym wyświetlaczu po czterech piwach niewiele widać... Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Debiut:-) wątki ze skype 29.08.07, 22:32 mam :))) lecz dygotki jeszcze, jak trzeba odebrać rozmowę w ten sposob generowaną :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Debiut:-) wątki ze skype 29.08.07, 22:36 baja88 napisała: > mam :))) lecz dygotki jeszcze, jak trzeba odebrać rozmowę w ten sposob generowaną :( A o tym to ja już nie mam pojęcia. Nawet zielonego. Odpowiedz Link Zgłoś