Dodaj do ulubionych

Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej??

• pedrolot Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 02.06.06, 07:09
      www.apple.com/ipod/specs.html
      • dm117 Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 02.06.06, 15:11
        To akurat wiem ale praktycznie-ktora lepiej wychodzi w praktyce 320x240 czy
        480x480???

pozdro
        • pedrolot Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 02.06.06, 18:55
          Ponieważ filmy w domu oglądam i tak z DVD, kopie do ogladania na LCD iPoda 'ripuję' w rozdzielczości
          320x240 kodekiem H.264. Na 32" TV po kablu AV widać różnicę, ale na ekraniku odtwarzacza jest
          miodzio.
          • dm117 Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 03.06.06, 15:50
            Wielkie dzieki-jeszcze jedno mały pytanko-jak zsypujesz muze na poda do w jakim
            fomracie-mp3 czy aac cz avi??
            Jaki masz programik do convertowania piosenek??????

pozdrawiam
            • pedrolot Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 03.06.06, 16:23
              dm117 napisał:

> Wielkie dzieki-jeszcze jedno mały pytanko-jak zsypujesz muze na poda do w jakim
              >
              > fomracie-mp3 czy aac cz avi??

aac albo ale (apple lossless)

> Jaki masz programik do convertowania piosenek??????

iTunes
              • dm117 Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 07.06.06, 02:24
                Mam jeszcze dwa pytanka
                1.przegrywam na ipoda manualnie-jak nalepiej tworzyc wlasne grupy z muzyka aby
                byla poukladana tak jak chce i lubie a nie tak jak przydzieli w przegrywaniu???
                czy jest to wogole mozliwe???

2.Czy istnieje jakis program do convertowania filmow DVD na format avi??? ( z
                avi mam program vonvertujocy dalej)

Dzieki i pozdro
                • michal_ludwik Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 07.06.06, 15:25
                  dm117 napisał:

> Mam jeszcze dwa pytanka
                  > 1.przegrywam na ipoda manualnie-jak nalepiej tworzyc wlasne grupy z muzyka aby
                  > byla poukladana tak jak chce i lubie a nie tak jak przydzieli w przegrywaniu???
                  >
                  > czy jest to wogole mozliwe???

Najlepiej dodać je do iTunes i dodać im opisy, tak jak innym utworom - wykonawca, album itp. powinny
                  sie posegregować. Możesz je też dodać do playlisty, ale nie wiem, czy to coś pomoże. Wysiłek niewielki
                  = można spróbować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka