pedrolot Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 02.06.06, 07:09 www.apple.com/ipod/specs.html Link Zgłoś
dm117 Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 02.06.06, 15:11 To akurat wiem ale praktycznie-ktora lepiej wychodzi w praktyce 320x240 czy 480x480??? pozdro Link Zgłoś
pedrolot Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 02.06.06, 18:55 Ponieważ filmy w domu oglądam i tak z DVD, kopie do ogladania na LCD iPoda 'ripuję' w rozdzielczości 320x240 kodekiem H.264. Na 32" TV po kablu AV widać różnicę, ale na ekraniku odtwarzacza jest miodzio. Link Zgłoś
dm117 Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 03.06.06, 15:50 Wielkie dzieki-jeszcze jedno mały pytanko-jak zsypujesz muze na poda do w jakim fomracie-mp3 czy aac cz avi?? Jaki masz programik do convertowania piosenek?????? pozdrawiam Link Zgłoś
pedrolot Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 03.06.06, 16:23 dm117 napisał: > Wielkie dzieki-jeszcze jedno mały pytanko-jak zsypujesz muze na poda do w jakim > > fomracie-mp3 czy aac cz avi?? aac albo ale (apple lossless) > Jaki masz programik do convertowania piosenek?????? iTunes Link Zgłoś
dm117 Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 07.06.06, 02:24 Mam jeszcze dwa pytanka 1.przegrywam na ipoda manualnie-jak nalepiej tworzyc wlasne grupy z muzyka aby byla poukladana tak jak chce i lubie a nie tak jak przydzieli w przegrywaniu??? czy jest to wogole mozliwe??? 2.Czy istnieje jakis program do convertowania filmow DVD na format avi??? ( z avi mam program vonvertujocy dalej) Dzieki i pozdro Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Rozdzielczosc filmów-jaka wychodzi najlepiej? 07.06.06, 15:25 dm117 napisał: > Mam jeszcze dwa pytanka > 1.przegrywam na ipoda manualnie-jak nalepiej tworzyc wlasne grupy z muzyka aby > byla poukladana tak jak chce i lubie a nie tak jak przydzieli w przegrywaniu??? > > czy jest to wogole mozliwe??? Najlepiej dodać je do iTunes i dodać im opisy, tak jak innym utworom - wykonawca, album itp. powinny sie posegregować. Możesz je też dodać do playlisty, ale nie wiem, czy to coś pomoże. Wysiłek niewielki = można spróbować Link Zgłoś