Dodaj do ulubionych

Nowe iPody

13.09.06, 00:08
Nowy Shuffle za $79:
store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/0.RSLID?mco=7F013154&nclm=iPodshuffle
Nowy Nano w aluminiowej obudowie:
store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/0.RSLID?mco=5D841BA9&nclm=iPodnano
No i troszke zmodernizowany Video z lepsza cena, jasniejszym ekranem, epsza
bateria i wiekszym dyskiem:
store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/0.RSLID?mco=6CB1CADD&nclm=iPod
Obserwuj wątek
    • hetros Re: Nowe iPody 14.09.06, 16:13
      co do viedo - lepszy dysk tak, lepsza bateria tak, cena tak, ale wyswietlacz po
      co, w "starym" viedo jest on w sam raz, nei zacemny nie za jasny
      • bednar88 Re: Nowe iPody 17.09.06, 13:28
        Jak ja tego nienawidze kupisz se takiego Video 60 jesteś cąły hepi ze masz
        najlepszy oddtwarzacz na świecie i po pół roku pojawia sie leprzy szybszy z
        większym dyskiem :P
        • eggsol Re: Nowe iPody 18.09.06, 19:55
          a ja mam nano 1 gb starego i kurcze zaluje ze nie poczekalem bym teraz kupil
          nowego seledynowego
          • marekatlanta71 Re: Nowe iPody 19.09.06, 01:38
            A co ja mam powiedziec jak tydzien po zakupie 4G pojawil sie iPod z kolorowym
            wyswietlaczem?
            • eggsol Re: Nowe iPody 23.09.06, 00:37
              Dzis sobie poszedłem do apple center i sie dowiedziałem ze nowa seria w polsce
              jest przewidziana na początek października no brawo brawo co raz szybciej
              dochodza do nas nowe produkty apple california :}Cieszy mnie to bradzo jeszcze
              ucieszył bym sie gdyby ktos mi spreentował nowego shufle i nano 3gb w tym
              seledynowym kolorku.Ktoś chętny?
              • janusz_mistrz Re: Nowe iPody 13.10.06, 23:40
                Ja dowiedzialem sie ze ma wyjsc niedlugo nowy Ipod i Nowe urzondzenie o nazwie Itv
                do odtwarzamia tylko filmuw

fajnie :-) :-) :-) :-) :-)
                • michal_ludwik Re: Nowe iPody 14.10.06, 08:56
                  to sie za malo dowiedziales - poszukaj w google, a wowczas starcisz zainteresowanie tematem
                  • paltrawke Nowe iPody 15.10.06, 08:37
                    jestem szczesliwym posiadaczem nano 4 gb 2gen. lepsza bateria, jasniejszy
                    wytwietlacz.. no ale to mozecie na stronie przeczytac, ciekawa funkcja search,
                    wedlug niektorych nieprzydatna a jednak uwazam ze bardzo.. ipoda mam od tygodnia
                    a jeszcze ani jednek ryski na obudowie choc nie mam zadnego prezerwatywki na
                    niego, goraco polecam..aa. no i sluchawki lepiej sie w uszach trzymaja..

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka