Dodaj do ulubionych

Michael Connelly

06.11.11, 09:11
Czy ten pan ma u nas osobny wątek, czy też mnie nie udało się znaleźć ? A może został zarchiwizowany.
W każdym razie na wypadek, gdyby nie miał, zakładam. I pytam się przy okazji, kto jest po lekturze jego "Telefonu". Mam nadzieję, że warto, moja Druga Połowa nabyła wczoraj drogą kupna z zupełnego przypadku,to znaczy cykl z HB uwielbialiśmy oboje, ale te prawnicze nam nie przypadły do gustu i w rezultacie nie wiem, czego można się spodziewać po "Telefonie". Mam nadzieję, że warto.
Obserwuj wątek
    • negev56 Re: Michael Connelly 06.11.11, 11:24
      Ma ma wątek, chyba już najstarszy na forum
      forum.gazeta.pl/forum/w,33434,37207142,37207142,Michael_Connelly.html
      a wracając do najnowszej powieści Connelly'ego, to również jestem ciekawa tego Telefonu i jeśli ktoś coś wie, to niech się zwierzysmile, warto czy nie inwestować.
      Seria z Boschem jest najlepsza, a te prawnicze niestety takie niekoniecznie i chyba rzadko się zdarza, by po zakończonej sukcesem serii, udało się jakiemuś pisarzowi (jak aktorowi jakiemuś), wyjść z przypisanej roli i zrobić/napisać coś równie dobrego, a nawet lepszego.
      • januanio Re: Michael Connelly 06.11.11, 12:01
        książka telefon to wznowienie pogoni za pieniądzem
    • siostra_pelagia Re: Michael Connelly 06.11.11, 14:39
      Uważam prawnicze książki Connelly`go za gnioty zupełne. I jeżeli Telefon ma być wznowieniem W pogoni za pieniądzem to wypożyczyłabym sobie z biblioteki, a nie kupowała.
      Nie byłam w stanie dokończyć tej książki mimo, że Connelly`go bardzo lubię.
    • chiara76 Re: Michael Connelly 06.11.11, 20:45
      dziękuję za wypowiedzi. Negev, tak wydawało mi się, że ma, ale nie mogłam znaleźć....znajdowało mi tylko w wątkach o tym, co obecnie czytamy (a raczej czytaliśmy)...
      Szkoda, że to wznowienie, ale może nie będzie tak źle, no nic, trudno się mówi, za okno nie wyrzucęwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka