Dodaj do ulubionych

Poszukiwana Agatha Raisin

16.10.12, 21:09
Przypadkowo przeczytałam dwa pierwsze tomy, dziś kupiłam siódmy - czy ktoś wie, czy i gdzie można kupić brakujace tomy? Weszłam na stronę wydawnictwa, ale tam jest opcja "wszystko albo nic".
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Poszukiwana Agatha Raisin 16.10.12, 21:27
      Verdana poszukaj w empikach, tam czasem bywają starsze tomy. Pogadaj też w zaprzyjaźnionym kiosku, u mnie ściągają od dystrybutora, może się uda.

No i oczywiście jeszcze allegro, w tej chwili jest tam kilka tomów smile
      • verdana Re: Poszukiwana Agatha Raisin 16.10.12, 23:28
        Dzięki, spróbuję w kiosku, w empikach szukałam, allegro nie używamsmile
        • nchyb Re: Poszukiwana Agatha Raisin 17.10.12, 07:09
          allegro nie jest złe, szczególnie, ze jest tam cała masa drobnych antykwariatów, o których istnieniu się nie wie, a można tam znaleźć perełki nie do dostania w bibliotece czy księgarni.
          Dla Ciebie łatwiej bo wiele z nich w Twoim mieście i mogłabyś odebrać na miejscu oszczędzając sobie kosztów wysyłki. No, stracisz na dojazd smile

Co do kiosków, jak przegapię gazetę, to u mnie w zaprzyjaźnionym kiosku zawsze mi ściągają. Dziennik tak ze 3-4 dni, miesięcznik z miesiąc po jeszcze zdarza się. Te książeczki to dwutygodniki, więc w rozdzielni prasy powinni jeszcze większość interesujących cię tomów mieć.
          • maarcjanna Re: Poszukiwana Agatha Raisin 15.11.12, 13:01
            niekoniecznie wszystko, albo nic.... jest tez opcja prenumeraty od określonego tomu, ale jak przegapiłam któryś tam i zadzwoniłam, to przesłali mi też brakujący...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka