Dodaj do ulubionych

Piotr Rozmus

16.07.15, 10:54
Znacie tego autora? na razie napisał 2 ksiązki, ale jak dla mnie chłopak jest naprawdę świetny. Obok Wojciecha Chmielarza to chyba najzdolniejszy wspólczesny polski autor "mocnej" literatury. Nie wliczam w to Z.Miłoszewskiego, bo od kiedy zaczął gwiazdorzyć, jakość jego książek mocno spadła i pojawili się lepsi, choć na razie mniej popularni, od niego.
Polecam obie ksiązki Piotra Rozmusa.
Obserwuj wątek
    • mim_maior Re: Piotr Rozmus 17.07.15, 08:33
      Piotra Rozmusa nie znam, opis jego książek (i okładki) nie zachęcają, ale może dam człowiekowi szansę. Natomiast nie mogę się zgodzić co do Miłoszewskiego - jego kolejne książki są coraz lepsze (moim zdaniem) i myślę, że jego nazwisko zostało tu przywołane tylko w celach marketingowych.
      • gemowa Re: Piotr Rozmus 17.07.15, 10:16
        Taaa, pisanie o autorach kryminałów o forum o kryminałach to na pewno krytptoreklama...
        Czytałam wszystko Miłoszewskiego i wciąż uważam że jego pierwsze książki były najlepsze, a im dalej, tym gorzej. "Gniew" jest dla mnie chaotyczny, fabuła przekombinowana, niektóre wątki niewyjaśnione do końca i ogólnie wrażenie dużo gorsze niż chociażby po "Domofonie", który mnie zachwycił. Ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania.
        Osobiście duzo lepiej oceniam P.Rozmusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka