czytelniczka1975 13.02.06, 22:29 MPIK promuje tę autorkę, ale czy to nie jest jakieś romansidło, jedynie z pogranicza kryminału? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Sharon Sala - co sądzicie? 14.02.06, 15:48 hm, nie kojarzę... a któż zacz i co napisała? Bo w merlinie jeno dziełko pod auspicjami Harlequina znalazłam, a to nie za poważnie mnie nastraja... Odpowiedz Link
chiara76 Re: Sharon Sala - co sądzicie? 14.02.06, 16:06 ja nie znam, ale w merlinie jest jej książka: www.merlin.com.pl/frontend/towar/444581 Odpowiedz Link
nchyb Re: Sharon Sala - co sądzicie? 14.02.06, 16:11 no właśnie tę samą znalazłam i mnie tym Harlequinem po oczach trzepnęła... Ale może się czepiam... Odpowiedz Link
czytelniczka1975 Re: Sharon Sala - co sądzicie? 15.02.06, 08:08 Stoi na takiej szczególnej pólce w MPiK z informacją: "MPIK poelca". Więc pomyślałam, że może warto? Odpowiedz Link
nchyb Re: Sharon Sala - co sądzicie? 15.02.06, 08:21 dokryminałów Harlequinowych ja mam takie podejście, że przeczytać to i owszem, częśto warto,ale kupować nie zawsze. Ale, że nowości w bibliotekach nie zawsze są szybko uzupełniane, to czasem może warto i kupić? Jeżeli się zdecydujesz, to daj nam znać... Odpowiedz Link
czytelniczka1975 Re: Sharon Sala - co sądzicie? 20.02.06, 14:15 nchyb napisała: > dokryminałów Harlequinowych ja mam takie podejście, że przeczytać to i owszem, > częśto warto,ale kupować nie zawsze. Ale, że nowości w bibliotekach nie zawsze > są szybko uzupełniane, to czasem może warto i kupić? Eee... chyba nie... Hało "Harlequin" mnie odstrasza. Ale dziękuję za informacje! Odpowiedz Link