zielonamysz 15.07.07, 21:09 Dostałam. Moze ktos czytał? Mam sklonnosci do konczenia ksiazek wiec jak zaczne to sie ugotuje na dlugo - 480 str.. Warto czytać ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: Filatelista 15.07.07, 21:33 zielonamysz napisała: > Dostałam. Moze ktos czytał? Mam sklonnosci do konczenia ksiazek wiec jak > zaczne to sie ugotuje na dlugo - 480 str.. > Warto czytać ? Tego nie wiem, ale czuję wielki sentyment do tego miasta, więc przeczytaj i daj znać czy warto Odpowiedz Link
zielonamysz Re: Filatelista 16.07.07, 17:02 Ja tez... Tata byl Poznaniak. Ale w recenzjach zapodaja ze z tlem tam kiepsko i nie ma klimatow wcale a wcale. Odpowiedz Link
negev56 Re: Filatelista 16.07.07, 18:13 poczytałam recenzje w Merlinie, ciekawie to nie wygląda. Odpowiedz Link
zielonamysz Re: Filatelista 18.07.07, 10:11 Ale w Merlinie z recenzjami tez dziwnie bywa. Sa autorzy i wydawcy, ktorzy je sami produkuja w duzych ilosciach. Na razie skoncze to co czytam a Fila. zostawie na jakies dlugie wakacje. Odpowiedz Link
b-ja Re: Filatelista 20.07.07, 13:19 przeczytałam. początek dobry, ale później, druga część, jak dla mnie, przesada. pokręcony pomysł. pierwszą część z filatelistyką i ciemna historia Trzeciej Rzeszy łyknęłam jednym tchem. ale w drugiej już się męczyłam. spreparowane ponysły na temat różnych mitologii - po prostu mnie denerwowały. czekałam juz tylko na zakonczenie, a i tego się nie doczekałam. "zagadka" rozmyła się zupełnie pod koniec. ale przeczytać mozna. ja czytam wszystko... Odpowiedz Link