zorija 25.12.07, 10:25 Ja kryminału zadnego. Dostałam: "Wellin" Hal Duncan złote kolczyki z szafirową cyrkonią perfumy midnight poisson 26 idziemy do znajomych i mam cichą nadzieję na mały prezencik. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: Co dostaliście? 25.12.07, 10:40 Ja również żadnej książki nie dostałam, ale za to obdarował mnie perfumami Flower Kenzo i koszulką nocną ...ładną. Wieczorem spodziewam się jeszcze jakiegoś prezentu niespodzianki, dam znać . Odpowiedz Link
ancza7 Re: Co dostaliście? 25.12.07, 11:11 Chmielewską "Rzeź bezkręgowców" - z kryminałów oczywiście Teraz tylko znaleźć trochę czasu, ale to już po Świętach, niestety. Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Co dostaliście? 25.12.07, 11:23 No nie mogłam się doczekać, kiedy ktoś o to zapyta. Dostałam masę kryminalnych książek: 1. Michael Innes Honeybath's heaventh daffodil affair-8 2. Peter Robinson Past reason hated 3. Reginald Hill Recalled to life 4. Martha Grimes Blue last 5. Margery allingham - Mr Campion&others 6. Anne Perry - Traitor's gate 7. Staynes&storey The late lady 8. M.C. Beaton -dostałam 4 tomy 9. Alan schoefield - Death of a pranskter 10.W.J.Burley - The guilt edged alibi 11.David Liss 3 tomy No i perfumy Un Jardin Sur Le Nil by Hermes. Czuję się w pełni ukontentowana, chociaż przyznaję, koszulka nocna też by mi się przydała. Odpowiedz Link
braineater Re: Co dostaliście? 25.12.07, 13:45 Pelagio, a może byśmy się tak zamienili na Mikołaje, co? Nie to, że narzekam, ale ksiunszki dostałem tylko dwie, a nie pół regału P Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Co dostaliście? 25.12.07, 15:09 Mikołaja trzeba sobie wychować. Ale to już ostatni taki książkowy wysyp, bierzemy się za wykańczanie mieszkania. Odpowiedz Link
nzuri Re: Co dostaliście? 26.12.07, 09:28 No ja książek nie, nawet kucharskich , ale to akurat nie problem, bo sama kupuję na bieżąco. Za to dostałam WSZYSTKIE części Morderstw w Midsomer na DVD (z tych co wyszły u nas of course). I zapewnienie, że na kolejne okazje (urodziny, imieniny) będą dalsze. A poza tym bizuteria, perfumy, Ania z Zielonego Wzgórza na dvd... miły był tegoroczny Mikołaj. A ja musiałam być bardzo grzeczna. Odpowiedz Link
minkipinki Re: Co dostaliście? 26.12.07, 09:47 złoty pierścionek spódniczka spodnie (jeden z moich Mikołajów uważa, że trzeba powiększyć zasób ubrań w związku ze zrobieniem ogromnej szafy wnękowej) na DVD - Harry i Zakon Feniksa zupełnie niespodziewanie trochę kasy, za którą kupię sobie kilka książek (na niezłe 4 pozycje powinno starczyć) Odpowiedz Link
chiara76 Re: Co dostaliście? 26.12.07, 11:09 ja dostałam dwie książki, w tym ukochanego Murakamiego, z czego się cieszę, bo to nie wydany u nas, a przecież mój ukochany autor Jeszcze jedna książka podobno do mnie idzie, ale pocztą i utkwiła, bo z Anglii... Ja nie lubię dostawać książek,bo nikt nie zna moijego gustu i gdybym nie napisała, co chcę, to bym dostała nie trafione w większości. Dlatego książki kupuję sobie sama Dostałam za to masę innych prezentów, z których najbardziej ucieszyły mnie kolczyki, rękawiczki skórzane w boskim bordowym kolorze i odtwarzacz mp3 wypasiony na maksa Odpowiedz Link
negev56 Re: Co dostaliście? 26.12.07, 14:32 Aha, jeszcze jeden prezent dostałam , wczoraj. "Szklana pułapka 4" z Brucem Willisem, czyli John McClane ratuje świat...no co, lubię go ). Odpowiedz Link
zorija Re: Co dostaliście? 27.12.07, 08:38 O, jak super! Ja na tym byłam w kinie, o DVD chciałam prosić w liście, ale w końcu zrezygnowałam. Teraz żałuję i chyba sama sobie kupię. Odpowiedz Link
opty2 Re: Co dostaliście? 28.12.07, 13:34 żadnego kryminału ale to zrozumiałe, nikt nie nadąża z obserwacją moich zakupów tu i ówdzie (może to i dobrze, bo niektórzy to umieją za dobrze rachować ale za to dostałam książkę I.Stone'a "Bezmiar sławy" i film norweski "Jonny Vang" (Jensa Lien) oraz parę kosmetyków Odpowiedz Link
nchyb gwiazdkowy kryminała Higgins Clark 30.12.07, 11:32 czyli Świąteczny rejs autorstwa matki i córki Higgins-Clark. A także Zmowę milczenia Wolfganga Schorlau. i jeszcze kulinarne książki, które kocham i książkę Salon piękności (książowa wersja programu z TVN Style) O innych rzeczach typu obraz (z widokiem lawendowych pól w Prowansji) perfumy, wina, herbaty i prowansalskie słodycze już nie wspominam, chociaż bardzo mnie uradowały... Odpowiedz Link
panikarola Re: Co dostaliście? 31.12.07, 19:41 super kapcie, takie jak lubie rekawiczki, piekna skorkowa wisnia, ale za duze i czekam az Aniolek wymieni i wysle poczta portfel nowy kolczyki srebrne Opowiesc wigilijna audiobook, czyta Zapasiewicz duzy wybor roznych herbat - czarne, zielone, earl grey, aromatyzowane typu Wieczorek przy kominku z cynamonem i innymi takimi Burszty i Czubaja 100 najlepszych kryminalow - na razie stwierdzilam, ze sa fajne wywiady i bardzo, bardzo fajna sprawa: gre Sherlock Holmes na tropie - Tajemnica srebrnych kolczykow. po zakonczeniu etapu jest quiz, kurcze, utknelam na tym quizie i nie moge przejsc dalej. Odpowiedz Link
tak_o Re: Co dostaliście? 02.01.08, 15:00 - maz obiecal ze mi kupi kask motocyklowy najnowszej generacji, juz mierzylam w sklepie - super jest. Obiecal na Gwiazdke, to moze kupi na urodziny Kurtke niestety mam po nim (bo przytyl, a ja nie, no moze troszke), a widzialam takie swietne... - praktyczna bielizne (nic frywolnego niestety) - slodycze i drobiagi rozne fajne od przyjaciol - i talon na 50 dolcow do ksiegarni !!! od tutejszej rodziny Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, mnostwo talonow na ksiazki, zeby mozna bylo samej/mu wybrac! Odpowiedz Link
judytta Re: Co dostaliście? 02.01.08, 15:06 Donna Leon "Zgubne środki" Jhumpa Lahiri "Imiennik" Eric Jerome Dickey "Genevieve". judytta.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
jo.hanna ksiazki, ksiazki i jeszcze raz ksiazki 02.01.08, 21:53 nowa Rendell "Not in the Flesh" nowy Rankin "Exit Music" i 'stare' "Fleshmarket Close" i "Question of Blood" najnowszy Robinson "Friend of the Devil" i 'stary' "Past Reason Hated" i jeszcze C. Graham "Faithful Unto Death", C. Carr "Alienista" z niekryminalow czeka w kolejce do czytania J. Barnes "A History of the World in 10 1/2 Chapters", D. Lodge "Small World" i dwie ksiazki kucharskie (kuchnia wloska i wietnamska z ladnymi obrazkami ) Odpowiedz Link
jo.hanna zapomnialam jeszcze, ze dostalam R. Hill 02.01.08, 22:21 "Death of Dalziel" i "Advancement of Learning|" Odpowiedz Link