kazisi 19.02.09, 21:23 Już za kilka dni... A na rozgrzewkę wywiad z autorką: zbrodniawbibliotece.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=545&Itemid=15 Miłej lektury! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra_pelagia Re: Nowa Marinina 19.02.09, 21:42 Dzięki. Już się zagłębiam w lekturę. Fajnie że będzie nowa Marinina, bardzo ją lubię. Odpowiedz Link
chiara76 Re: Nowa Marinina 19.02.09, 23:15 na jej kryminał czekam jak kot na słoninkę niestety, u nas się ją tak "dziubie" raz na jakiś czas z przyjemnością przeczytałam wywiad z autorką, fajnie było by kiedyś z nią porozmawiać... Odpowiedz Link
opty2 Re: Nowa Marinina 20.02.09, 09:42 Zbrodnia w B robi swietną robotę może jednak uda sie zaprosić AM do Polski? coś mi się widzi,że Aśka to takie trochę alter ego autorki, cechy wspólne widać gołym okiem Odpowiedz Link
chiara76 Re: Nowa Marinina 20.02.09, 10:15 opty2 napisała: > Zbrodnia w B robi swietną robotę > może jednak uda sie zaprosić AM do Polski? > > coś mi się widzi,że Aśka to takie trochę alter ego autorki, > cechy wspólne widać gołym okiem no coś Ty) a na serio, zawsze mnie ciekawiło, jak to jest, jaka część autora zostaje ukazana w stworzonej przez niego postaci...szczególnie w kryminałach. Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Nowa Marinina 02.05.09, 08:25 Jestem już po lekturze Płotek i mimo ogromnej sympatii jaka żywię do tej autorki, to muszę stwierdzić, że ta książka mnie rozczarowała. Za dużo cudownych zbiegów okoliczności, zupełnie nieprzekonywująca fabuła i takie nijakie zakończenie. Czy się czepiam? Odpowiedz Link
kadfael Re: Nowa Marinina 02.05.09, 20:45 Nie czepiasz się Ja dodam, że momentami miałam wrażenie, że ktos inny tę książke napisał, nie Marinina. Słaba jest. Odpowiedz Link