mala_ta 08.01.06, 19:09 Chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat tego szpitala.Jak jest na oddziale ortopedycznym, jaki personel czy lekarze są dobrzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_ta Re: Szpital Zachodni pomocy!! 13.01.06, 17:58 Proszę o jakieś informacje bo czeka mnie tam zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
grodziszczanin79 Re: Szpital Zachodni 18.01.06, 17:24 Wg rankingu Rzeczpospolitej to najlepszy szpital na Mazowszu, a 7 w Polsce, więc chyba nie ma się czego obawiać. Z osób które znam a były pacjentami Szpitala Zachodniego nie słyszalem, żeby ktoś narzekał, więc głowa do góry i śmiało i bez leku możesz się udać do szpitala:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_ta Re: Szpital Zachodni 18.01.06, 18:08 Wielkie dzięki za informacje!Mam nadzieję,że operacja się uda i nie będzie komplikacji w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
grodziszczanin79 Re: Szpital Zachodni 18.01.06, 22:39 no ja tez mam nadzieje, że grodziscy lekarze sprawia, ze bedziesz mogla ich pochwalić, powodzenia i zdrowia zyczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grodziszczanin79 Re: Szpital Zachodni 18.01.06, 22:40 z tego co sie orientuje, to na ortopedii maja bardzo dobry sprzet, a poza tym niedawno wmurowali tablice ku czci jakiegos tam waznego profesora, wiec profesor na scianie tez ich zobowiazuje:)Trzymaj sie, Mala! Odpowiedz Link Zgłoś