misia765 03.02.06, 21:02 Juz pytalam na innym forum, a dopiero teraz znalazłam to grodziskie. Czy ktoś korzystał z uslug tej agencji DomenaLis. Jakieś informacje o nich. Czy są solidni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: DomenaLis 05.02.06, 15:31 ja zdaje sie uderzyłam do Okazji, nie wiem czy te agencje działają podobnie czy nie. prosilismy o wyszukanie ofert mieszkań nie na parterze, nie w wielkiej płycie i o okreslonym metrazu w okreslonej cenie. pani po kilku dniach przedstwaiła nam kilka ofert z których 1 była na parterze, 2 w wielkiej płycie, 1 poza grodziskiem. ( trzymały sie jedynie ceny i metrazu)Jakos nie chciało im sie niczego wiecej szukac dla nas. na pewno juz do nich nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: DomenaLis 13.03.06, 11:23 Moja babcia korzystała kiedyś (2 lata temu), z usług agencji Domena. Szczerze nie polecam. Krętacze i kombinatorzy. Próbowali jej wmówić że dom który chce sprzedać w Brwinowie jest tak mało atrakcyjny że oni robią jej przyjemność i osobiście kupią od niej ten dom(150m. pow. mieszkalnej, działka 1200m.) za całe 90 tyś. zł.. Jak przyjechałem po tel. babci do niej to zastałem panią agentke z gotową umową przedwstępną, która była obrażona że starsza pani kogoś wciąga do jak to sie wyraziła "negocjacji", dotyczących ceny domu. Z tego wynika że trzeba na nich uważać bo lubią wykorzystywać ludzi. Zresztą ceny terz mają wyższe niż inni, bo chyba doliczają sobie swoje dodatkowe prowizje. Odpowiedz Link Zgłoś
mini75 pozytyw 14.03.06, 14:47 hm, a znajomi niedawno sprzedali mieszkanie poprzez tą agencję i byli zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś