03.02.06, 21:02
Juz pytalam na innym forum, a dopiero teraz znalazłam to grodziskie. Czy ktoś korzystał z uslug tej
agencji DomenaLis. Jakieś informacje o nich. Czy są solidni?
Obserwuj wątek
    • pomme Re: DomenaLis 05.02.06, 15:31
      ja zdaje sie uderzyłam do Okazji, nie wiem czy te agencje działają podobnie czy
      nie. prosilismy o wyszukanie ofert mieszkań nie na parterze, nie w wielkiej
      płycie i o okreslonym metrazu w okreslonej cenie. pani po kilku dniach
      przedstwaiła nam kilka ofert z których 1 była na parterze, 2 w wielkiej płycie,
      1 poza grodziskiem. ( trzymały sie jedynie ceny i metrazu)Jakos nie chciało im
      sie niczego wiecej szukac dla nas. na pewno juz do nich nie pójdę
      • arek-zabki Re: DomenaLis 13.03.06, 11:23
        Moja babcia korzystała kiedyś (2 lata temu), z usług agencji Domena. Szczerze
        nie polecam. Krętacze i kombinatorzy. Próbowali jej wmówić że dom który chce
        sprzedać w Brwinowie jest tak mało atrakcyjny że oni robią jej przyjemność i
        osobiście kupią od niej ten dom(150m. pow. mieszkalnej, działka 1200m.) za całe
        90 tyś. zł..
        Jak przyjechałem po tel. babci do niej to zastałem panią agentke z gotową umową
        przedwstępną, która była obrażona że starsza pani kogoś wciąga do jak to sie
        wyraziła "negocjacji", dotyczących ceny domu.
        Z tego wynika że trzeba na nich uważać bo lubią wykorzystywać ludzi.
        Zresztą ceny terz mają wyższe niż inni, bo chyba doliczają sobie swoje dodatkowe
        prowizje.
        • mini75 pozytyw 14.03.06, 14:47
          hm, a znajomi niedawno sprzedali mieszkanie poprzez tą agencję i byli zadowoleni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka