betata1979 15.11.10, 21:15 witam,mam pytanie. pierwszy raz chce kupić niesort tylko niewiem co! po oglószeniach zauważyłam ze jest ich kilka rodzaii,a ze inwestuje jedyne pieniążki to zależy mi na dobrym towarze.prosze o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldona.3 Re: pomocy 15.11.10, 21:21 na adres dandi01@poczta.fm kliknij mam sprawdzonego dostawce od wielu lat chetnie pomoge ostatnio polaszczylam sie zeby zmienic sobie na lepsze okazuje sie ze podpilowalam sobie galaz pod tylkiem. Odpowiedz Link
mirlech Re: pomocy 15.11.10, 21:47 Witam Jeśli pierwszy raz chcesz kupić towar to zapraszam do nas . Oferujemy niesort z Irlandii door to door - oryginał oraz ze Szwecji U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez ciebie worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie. Zapraszam 697628997 meritum2@vp.pl Odpowiedz Link
aldona.3 Re: pomocy 15.11.10, 21:54 mirlech napisał: > Witam > Jeśli pierwszy raz chcesz kupić towar to zapraszam do nas . > Oferujemy niesort z Irlandii door to door - oryginał oraz ze Szwecji > U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez ciebie > worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie. jak mozna przegladac niesort? pozniej jakiemus oslowi wciskacie to czego nikt nie chcial? > Zapraszam > 697628997 meritum2@vp.pl Odpowiedz Link
mirlech Re: pomocy 15.11.10, 22:03 aldona.3 napisała: > mirlech napisał: > > > Witam > > Jeśli pierwszy raz chcesz kupić towar to zapraszam do nas . > > Oferujemy niesort z Irlandii door to door - oryginał oraz ze Szwecji > > U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez c > iebie > > worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie. > > jak mozna przegladac niesort? pozniej jakiemus oslowi wciskacie to czego nikt n > ie chcial? TO JEST NADINTERPRETACJA NAPISANYCH SŁÓW.Zgadzam się z tym iż jakości towaru zawartego w niesorcie nie da się określić po obejrzeniu kilku worków.Ale w dzisiejszych czasach wiele nawet bardzo dużych hurtowni pozwala za pierwszym razem coś zobaczyć. I proszę o to by wszystkich nie mierzyć jedną miarą choć często jest to zrozumiałe. > > Zapraszam > > 697628997 meritum2@vp.pl Odpowiedz Link
janekzjanek Re: pomocy 16.11.10, 06:28 mirlech napisał: "U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez ciebie worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie." A ja się pytam: Czy jeśli zechcę więc kupić 2 tony niesortu to będę mógł obejrzeć wszystkie worki i dopiero zdecydować o zakupie? Pytam jak najbardziej serio, ufając, że otrzymam rzeczową odpowiedź - TAK lub NIE. PS. Miesięcznie kupuję 5-8 ton więc chyba jestem dobrym klientem :). Odpowiedz Link
modessa.textiles Re: pomocy 16.11.10, 11:42 Klientów zamawiajacych powyzej 3 ton zapraszam bezpośrednio do Wielkiej Brytanii. www.modessatextiles.com Pomogę zorganizować transport. Odpowiedz Link
oodziezz Re: pomocy 23.11.10, 12:31 WITAM SERDECZNIE OFERUJĘ ODZIEŻ UŻYWANA Z BELGII NIEMIEC I FRANCJI ZE ZBIÓREK DOMOWYCH TOWAR NIE JEST PRZEBIERANY, PRZEPAKOWYWANY I NIBY OCZYSZCZANY JAK PISANE JEST NA WIELU AUKCJACH PONIEWAŻ JEST TO KOMPLETNĄ BZDURĄ. WIADOMO, ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY. MAJĄC DUŻE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU POSIADAMY STAŁYCH ODBIORCÓW,KTÓRZY MOGĄ POŚWIADCZY O JAKOŚCI TOWARU. Z TEGO CO KLIENCI MÓWIĄ NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCE MARKI TO: H&M, BRAX, ORSAY, HENNES, TOM TAILOR, CECIL, L.G.G., YESSICA, EXIT, STREET ONE, LEVIS,HIS, S.OLIVER, WRANGLER, MEXX, CANDA ITP. OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZBIÓRKĘ ORGINALNĄ TJ. TYLKO NIESORT SKUPIAMY SIĘ GŁÓWNIE NA DOSTAWACH HURTOWYCH CHĘTNIE UDZIELĘ WIĘCEJ INFORMACJI TEL: 795 945 274 EMAIL: OODZIEZZ@OP.PL ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY Odpowiedz Link
tomkam163 Re: pomocy 24.11.10, 10:11 SPRZEDAM 10 TON ANGIELSKIEGO DOOR TO DOOR TZW. (STRAZAK) Z LONDYNU I OXRORDU 100% ORGINAL NIC NIE GRZEBANE. CENA 5.50 ZA KG. ZAKUP MINIMUM 1 TONA . OKOLICE WARSZAWY. ZACHECAM BO NAPRAWDE WARTO . 606-607-321 Odpowiedz Link