15.11.10, 21:15
witam,mam pytanie.
pierwszy raz chce kupić niesort tylko niewiem co!
po oglószeniach zauważyłam ze jest ich kilka rodzaii,a ze inwestuje jedyne pieniążki to zależy mi na dobrym towarze.prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • aldona.3 Re: pomocy 15.11.10, 21:21
      na adres dandi01@poczta.fm kliknij mam sprawdzonego dostawce od wielu lat chetnie pomoge ostatnio polaszczylam sie zeby zmienic sobie na lepsze okazuje sie ze podpilowalam sobie galaz pod tylkiem.
    • mirlech Re: pomocy 15.11.10, 21:47
      Witam
      Jeśli pierwszy raz chcesz kupić towar to zapraszam do nas .
      Oferujemy niesort z Irlandii door to door - oryginał oraz ze Szwecji
      U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez ciebie worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie.
      Zapraszam
      697628997 meritum2@vp.pl
      • aldona.3 Re: pomocy 15.11.10, 21:54
        mirlech napisał:

> Witam
        > Jeśli pierwszy raz chcesz kupić towar to zapraszam do nas .
        > Oferujemy niesort z Irlandii door to door - oryginał oraz ze Szwecji
        > U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez ciebie
        > worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie.

jak mozna przegladac niesort? pozniej jakiemus oslowi wciskacie to czego nikt nie chcial?
        > Zapraszam
        > 697628997 meritum2@vp.pl
        • mirlech Re: pomocy 15.11.10, 22:03
          aldona.3 napisała:

> mirlech napisał:
          >
          > > Witam
          > > Jeśli pierwszy raz chcesz kupić towar to zapraszam do nas .
          > > Oferujemy niesort z Irlandii door to door - oryginał oraz ze Szwecji
          > > U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez c
          > iebie
          > > worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie.
          >
          > jak mozna przegladac niesort? pozniej jakiemus oslowi wciskacie to czego nikt n
          > ie chcial?
          TO JEST NADINTERPRETACJA NAPISANYCH SŁÓW.Zgadzam się z tym iż jakości towaru zawartego w niesorcie nie da się określić po obejrzeniu kilku worków.Ale w dzisiejszych czasach wiele nawet bardzo dużych hurtowni pozwala za pierwszym razem coś zobaczyć.
          I proszę o to by wszystkich nie mierzyć jedną miarą choć często jest to zrozumiałe.
          > > Zapraszam
          > > 697628997 meritum2@vp.pl
          • janekzjanek Re: pomocy 16.11.10, 06:28
            mirlech napisał:

"U nas nie kupujesz kota w worku ( pokażemy ci zawartość wybranych przez ciebie worków,reklamówek) wówczas sam stwierdzisz czy chcesz kupić czy też nie."

A ja się pytam:
            Czy jeśli zechcę więc kupić 2 tony niesortu to będę mógł obejrzeć wszystkie worki i dopiero zdecydować o zakupie? Pytam jak najbardziej serio, ufając, że otrzymam rzeczową odpowiedź - TAK lub NIE.
            PS.
            Miesięcznie kupuję 5-8 ton więc chyba jestem dobrym klientem :).
            • modessa.textiles Re: pomocy 16.11.10, 11:42
              Klientów zamawiajacych powyzej 3 ton zapraszam bezpośrednio do Wielkiej Brytanii.
              www.modessatextiles.com
              Pomogę zorganizować transport.
    • oodziezz Re: pomocy 23.11.10, 12:31
      WITAM SERDECZNIE

OFERUJĘ ODZIEŻ UŻYWANA Z

BELGII NIEMIEC I FRANCJI

ZE ZBIÓREK DOMOWYCH

TOWAR NIE JEST PRZEBIERANY, PRZEPAKOWYWANY I NIBY OCZYSZCZANY JAK PISANE JEST NA WIELU AUKCJACH PONIEWAŻ JEST TO KOMPLETNĄ BZDURĄ.
      WIADOMO, ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY.

MAJĄC DUŻE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU POSIADAMY STAŁYCH ODBIORCÓW,KTÓRZY MOGĄ POŚWIADCZY O JAKOŚCI TOWARU.
      Z TEGO CO KLIENCI MÓWIĄ NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCE MARKI TO:
      H&M, BRAX, ORSAY, HENNES, TOM TAILOR, CECIL, L.G.G., YESSICA, EXIT, STREET ONE, LEVIS,HIS, S.OLIVER, WRANGLER, MEXX, CANDA ITP.

OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZBIÓRKĘ ORGINALNĄ
      TJ. TYLKO NIESORT
      SKUPIAMY SIĘ GŁÓWNIE NA DOSTAWACH HURTOWYCH

CHĘTNIE UDZIELĘ WIĘCEJ INFORMACJI

TEL: 795 945 274

EMAIL: OODZIEZZ@OP.PL

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY
    • tomkam163 Re: pomocy 24.11.10, 10:11
      SPRZEDAM 10 TON ANGIELSKIEGO DOOR TO DOOR TZW. (STRAZAK) Z LONDYNU I OXRORDU 100% ORGINAL NIC NIE GRZEBANE. CENA 5.50 ZA KG. ZAKUP MINIMUM 1 TONA . OKOLICE WARSZAWY. ZACHECAM BO NAPRAWDE WARTO . 606-607-321

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka