Dodaj do ulubionych

Podejmę współpracę z dostawcami

21.08.11, 22:39
Witam
Podejmę współpracę z dostawcami odzieży crim.Mam dobrze prosperujący sklep w woj :podkarpackim,szukam osób chętnym na współpracę komisową:ale nie całkiem.Płacę za cały towar do 2 tygodni.Potrzebuję na miesiąc 500 kg.Możemy podpisać umowę na wyłączność.Nic nie tracisz wszystkie szczegóły można zawrzeć w umowie.
Dodam,że jestem marketingowcem,także sprzedaję i promuję.Mogę zaproponować procent od utargu.
Jeśli będą Państwo zainteresowani proszę o maila a.r2@o2.pl.
Dodam,że robię to ze względu na to, że na rynku jest coraz gorzej,a a taka współpraca gwarantuje stałe dostawy i co za tym idzie lepszej jakości towar .

Obserwuj wątek
    • a.r2 Re: Podejmę współpracę z dostawcami 20.11.11, 20:21
      ponawiam
    • vis64 Re: Podejmę współpracę z dostawcami 20.11.11, 20:43
      nie bardzo rozumiem skoro sklep dobrze prosperuje to po co panu towar na termin poza tym 500 kg miesięcznie to niewiele no ale jeśli jest pan zdecydowany na kredytowanie pana przez inną firmę należy przygotować kilka dokumentów tak jak do kredytu bankowego tzn.wyciąg z KRD zaświadczenie z ZUS I US jeżeli lokal jest dzierżawiony również potwierdzenie o niezaleganiu poza tym zabezpieczenie majątkowe np cesja auta.liczyć się też należy z odsetkami od kwoty do spłaty w/g stawek bankowych jeżeli warunki panu odpowiadają zapraszam vis64@poczta.fm
      • a.r2 Re: Podejmę współpracę z dostawcami 21.11.11, 14:05
        Nie dziekuję za taką współpracę,że jeszcze mam Panu odsetki płacić.Współpracuję z hurtowniami i nie muszę im żadnych odsetek dokładac skoro sprzedaję im towar i regularnie płace faktury.
        I obie strony są zadowolone.
        Ogłoszenie nie jest dla lichwiaży tylko dla uczciwych hurtowników.
    • sto13 Re: Podejmę współpracę z dostawcami 22.11.11, 08:13
      Bardzo proszę o sprawdzenie adresu mailowego - podany jest nierozpoznawalny przez pocztę.
      Jeżeli wszystko jest ok to może problem jest po stronie mojej skrzynki w razie czego proszę o kontakt na: sto.kmb@gmail.com. Mam do sprzedania kilkaset kilogramów super creamu damskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka