Dodaj do ulubionych

odziez dziecieca

16.10.11, 12:53
witam poszukuje odziezy dzieciecej w roz od 80 do 128 bez róznicy na płec w stanie bdb i idealnym najlepiej takich firm jak next zara h&m f&f cherokee kaaphal ciuszki takie jak bluzeczki spodnie tuniki ładne sweterki body pajace
Obserwuj wątek
    • anetkaliliana Re: odziez dziecieca 19.10.11, 21:44

Mam na imię Aneta.Nie jestem firmą.
      Jestem osobą prywatna. Mieszkam w Irlandii.Zamierzałam otworzyć sklep z używaną odzieżą w Polsce, plany się jednak zmieniły i nie będę go otwierać.Mam natomiast ok.200 kg ubranek dzieciecych (0-4 lat). W 90% ubranka sa jak nowe. Wszystkie starannie wyszukane, niektore z metkami. Nie byly kupowane na kilogramy lecz na sztuki wiec wszystkie byly sprawdzone osobno przeze mnie. Sa czyste i pachnace.Ubranka takich firm jak :Next, Cherokee, Zara, Benettonn, Primark, Dunnes, H&M i wiele innych...Posiadam body z krótkim i długim rękawem, Piżamki, śpioszki, pajace, spodnie, getry, bluzki, kocyki, sukienki, kurtki, spódniczki, sweterki, dresy, śpiworki do spania, kombinezony zimowe i inne... Chcialabym je sprzedac po jakiejs zadowalajacej cenie. Koszty transportu pokrywam ja. Mogę przesłać zdjęcia przykładowe na maila.mój mail to : loulou14@wp.pl pozdrawiam ANETA

• anetkaliliana Re: odziez dziecieca 19.10.11, 22:12
      Mam na imię Aneta.Nie jestem firmą.
      Jestem osobą prywatna. Mieszkam w Irlandii.Zamierzałam otworzyć sklep z używaną odzieżą w Polsce, plany się jednak zmieniły i nie będę go otwierać.Mam natomiast ok.200 kg ubranek dzieciecych (0-4 lat). W 90% ubranka sa jak nowe. Wszystkie starannie wyszukane, niektore z metkami. Nie byly kupowane na kilogramy lecz na sztuki wiec wszystkie byly sprawdzone osobno przeze mnie. Sa czyste i pachnace.Ubranka takich firm jak :Next, Cherokee, Zara, Benettonn, Primark, Dunnes, H&M i wiele innych...Posiadam body z krótkim i długim rękawem, Piżamki, śpioszki, pajace, spodnie, getry, bluzki, kocyki, sukienki, kurtki, spódniczki, sweterki, dresy, śpiworki do spania, kombinezony zimowe i inne... Chcialabym je sprzedac po jakiejs zadowalajacej cenie. Koszty transportu pokrywam ja. Mogę przesłać zdjęcia przykładowe na maila.mój mail to : loulou14@wp.pl pozdrawiam ANETA
      • zaneta32 Re: odziez dziecieca 19.10.11, 22:38
        odpisałam na podanego maila jesli nie doszła daj znac pozdrawiam
    • modny_dzieciak Re: odziez dziecieca 30.10.11, 16:09

Witam Panią. Jestem malą hurtownia, ktora posiada w swojej ofercie wyłącznie odzież dziecięcą typu: cream 0-4 lat, 5-14lat oraz Igat 0-4 lat, 5-14lat. Minimalny zakup to 10kg. Paczki przesylam kurierem, cena 1paczki 10kg 19zl. Wystawiam faktury vat. Kontakt modnydzieciak@poczta.fm
      Pozdrawiam Anna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka