ta-bulla-rasa 31.03.13, 15:44 prnews.pl/hydepark/polowa-rynku-ror-ow-nalezy-do-czterech-bankow-2784782.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociolek_matolek Re: PKO BP liderem w ilości ROR 31.03.13, 18:47 ta-bulla-rasa napisał: > prnews.pl/hydepark/polowa-rynku-ror-ow-nalezy-do-czterech-bankow-2784782.html Dzięki za tę informację. Przoczyłem tę wiadomość Odpowiedz Link
academus Re: PKO BP liderem w ilości ROR 31.03.13, 18:51 Masturbujesz sie rankingami ? Odpowiedz Link
chudy_ser Re: PKO BP liderem w ilości ROR 03.04.13, 12:15 academus napisał: > Masturbujesz sie rankingami ? A to przyklad braku kultury kolego academusie. Odpowiedz Link
ex-ex-ex Re: PKO BP liderem w ilości ROR 09.04.13, 11:04 academus napisał: > Masturbujesz sie rankingami ? A takich wpisów nie popieramy. Academusie wstydź się Odpowiedz Link
tu-j-23 Re: PKO BP liderem w ilości ROR 31.03.13, 19:19 ta-bulla-rasa napisał: > prnews.pl/hydepark/polowa-rynku-ror-ow-nalezy-do-czterech-bankow-2784782.html Brawo dla ludzi ze sprzedaży. Niezłe wyniki! Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: PKO BP liderem w ilości ROR 04.04.13, 08:36 tu-j-23 napisała: > ta-bulla-rasa napisał: > > > prnews.pl/hydepark/polowa-rynku-ror-ow-nalezy-do-czterech-bankow-2784782.html > > Brawo dla ludzi ze sprzedaży. Niezłe wyniki! Dziekuję . Staramy się Odpowiedz Link
tu-j-23 Re: PKO BP liderem w ilości ROR 01.05.13, 19:46 kociolek_matolek napisał: > tu-j-23 napisała: > > > ta-bulla-rasa napisał: > > > > > prnews.pl/hydepark/polowa-rynku-ror-ow-nalezy-do-czterech-bankow-2784782.html > > > > Brawo dla ludzi ze sprzedaży. Niezłe wyniki! > > Dziekuję . Staramy się I widać, że te starania przynoszą efekty. Nie na darmo się mówi, że bank to głównie ludzie, którzy w nim pracują. Niby narzeka się, że nasze rory są niekonkurencyjne, a tu dzięki codziennej sprzedaży najwięcej klientów je u nas wybiera. Odpowiedz Link
ex-ex-ex Re: PKO BP liderem w ilości ROR 09.04.13, 11:04 I jeszcze może ten wątek przypomnę. W kilku innych jest także o innych pozytywnych zjawiskach w banku Odpowiedz Link
balcerek04 Re: PKO BP liderem w ilości ROR 10.05.13, 10:40 Efekt skali ma znaczenie. Duża liczba ROR to szansa na pozyskiwanie kolejnych klientów i sprzedaż kolejnych produktów. Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: PKO BP liderem w ilości ROR 11.05.13, 14:15 I to widać z przykładów z kolejnych wątków. Iko, sko, ipko, hipoteki. Odpowiedz Link
agrafek10 Re: PKO BP liderem w ilości ROR 11.05.13, 17:44 Robiłam archiwum od stycznia. Kurczę, tych likwidacji rachunków mimo wszystko bardzo dużo.... Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: PKO BP liderem w ilości ROR 11.05.13, 22:51 A mimo tych dużych ilości likwidowanych rachunków bank ma rorów coraz więcej. Najwięcej ze wszystkich banków. i o to chodzi Odpowiedz Link
p-p-i Re: PKO BP liderem w ilości ROR 12.05.13, 10:57 nie ma się z czego cieszyć. pomimo największej liczby rachunków ich przyrost jest znikomy. w rzeczywistości odliczając otwarte rachunki SKO wyszłoby, że za 2012 jest spadek. nie da się ukryć, nasza oferta nie jest najciekawsza. do tego poczekajcie na wejście w życie nowej taryfy opłat i prowizji. w tym kwartale zamknąłem 10 rachunków otworzyłem 6. wynik jest prosty do przewidzenia. lubicie rankingi to proszę: ranking-bankow.kontomierz.pl/ranking-bankow-kowalski Odpowiedz Link
agrafek10 Re: PKO BP liderem w ilości ROR 12.05.13, 12:51 Tak sobie myślę, że dodatkowym powodem jest przenoszenie rachunków do innych banków przez klientów, którzy uzyskali tam lepszą ofertę kredytową. Niekoniecznie mają lepsze warunki prowadzenia konta. Kuszą obniżką oprocentowania uwarunkowaną założeniem u nich rachunku. Tez moglibyśmy wprowadzić taką innowację. Sama musiałam założyć rachunek w banku X aby skorzystać z lepszych warunków kredytowania. W PKO konta nie zlikwidowałam gdyż Bankier jest spoko. Odpowiedz Link
balcerek04 Re: PKO BP liderem w ilości ROR 13.05.13, 11:49 agrafek10 napisał(a): > Niekoniecznie mają lepsze warunki prowadzenia konta. Kuszą obniżką oprocentowan > ia uwarunkowaną założeniem u nich rachunku. Masz rację,że to warto rozważyć. Może ktoś z decydentów,którzy czytaja nasze forum sie nad tym zastanowi. Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: PKO BP liderem w ilości ROR 27.05.13, 10:50 Ciekawe że od lat tak jest i konkurencja niwe może nas prześcignąć Odpowiedz Link
grabieiwidly Re: PKO BP liderem w ilości ROR 24.06.13, 16:20 Gratulacje dla pracowników. To ich zasługa Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: PKO BP liderem w ilości ROR 26.06.13, 09:52 grabieiwidly napisała: > Gratulacje dla pracowników. To ich zasługa Przyłączam się do gratulacji ! Szacunek Odpowiedz Link