Dodaj do ulubionych

Pomoc !!!!

30.01.12, 13:36
Witam wszystkich , prowadze mały sklepik < 32 m> w gdańsku , towar który posiadam został przywieziony z uk sama wybierałam , chiałabym juz zakupic nowy byłam w paru hurtowniach i nie jestem zadowolona z jakosci czy ktos mogłby polecic jakas sprawdzona hurtownie lub osobe szukam tez na allegro itp .Hurtownia moze znajdowac sie dalej od mojego zamieszkania , obawiam sie ze towar sie skonczy a ja nic ciekawego nie bede miala , interesuja mnie zeczy najlepszej jakosci otworzylam sklep z taka mysla zeby towar byl ladny , zadbany, czysty itp .Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • 78koziolek Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 14:24
      moze wrocic do uk i tam znowu kupic
      • agulka24_2005 Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 14:52
        78koziolek napisał:

> moze wrocic do uk i tam znowu kupic
        No niestety nie wiem czy to bedzie sie oplaca poniewasz ten towar zakupilam jak mieszkalam tam pozdrawiam
        • 78koziolek Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 15:03
          a jak bys widziala przyjecie w komis odziezy
          • agulka24_2005 Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 15:17
            78koziolek napisał:

> a jak bys widziala przyjecie w komis odziezy
            mogla bym pomyslec a jakie warunki ? czekam na odpowiedz pozdrawiam
    • irlandia2004 Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 14:45
      W swojej ofercie posiadamy super sort z Irlandii

Odzież jest pakowana w jednej z większych sortowni pod Dublinem

odzież jest pakowana po 10 kg

Sukienki I gatunek plus cream 45 zł/kg
      Sukienki II gatunek 25 zł kg

NOWOŚĆ
      Tuniki plus sukienki cream 60 zl/kg

Sweterki I gat plus cream 35 zł/kg
      Sweterki II gat 17 zł/kg

Bluzki koszulowe

I gat plus cream 35 zł/kg
      II gat 19 zl/kg

Bluzki I gat 25 z,l/ kg
      Bluzki II gat 14 zł/kg

Odzież dziecięca 0-5
      I gat plus cream 45 zł kg
      II gat 25 zl/kg

Odzież dziecięca 0-3
      I gat 45 zł kg

Spódnice II gat 17 zl kg

Spodnie II gat 15 zl kg

Zainteresowane osoby proszę o kontakt
      787 519 527
    • 78koziolek Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 15:08
      allegro.pl/odziez-uzywana-damska-wiosna-lato-10-kg-i2082200373.html
      kiedys bralem od nich mozna podjechac i zobaczyc co maja zakupic tez poza allegro

• agulka24_2005 Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 15:14
        78koziolek napisał:

> allegro.pl/odziez-uzywana-damska-wiosna-lato-10-kg-i2082200373.html
        > kiedys bralem od nich mozna podjechac i zobaczyc co maja zakupic tez poza alleg
        > ro
        >
        Dziekuje bardzo pozdrawiam
        • hamont Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 21:22
          Witaj. Otwieram hurtownie w Polsce, Nidzica, woj warm-mazurskie. Towar sama sortuje i przywoze z UK. Zapraszam do obejrzenia i zakupu(Wglad w kazdy worek). Strona internetowa pojawi sie wkrotce. Tel. 535334322 badz 0447825911929.
          Pozdrawiam
          Joanna
          • agulka24_2005 Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 21:33
            jakas szanse na cennik przykladowe zdjecia pozdrawiam ryzio10@tlen.pl lub agulka24_2005@gazeta.pl
            • michael20120 Re: Pomoc !!!! 04.02.12, 13:11
              Witam
              Zajmuje sie sprzedaza uzywanej odziezy firm angielskich .
              Poszukuje odbiorcow z terenow calej Polski.Tylko kilka sklepow.Nie ide na ilosc tylko na jakosc.Wysylam probki odziezy jesli zamowisz 10 kg cream przesylka gratis ,jesli zamowisz 30 kg Sort B przesylka gratis.
              Odziez wysylam z UK kurierem .Jest ona wysokiej jakosci i same znane marki.
              Posiadam w sprzedazy ubrania ktore sa sortowane na dwa gatunki.
              GATUNEK A CREAM.Odziez w 90 procentach nowa z metkami lub bez. Metek zawiera do 30 procent w worku,jest prasowana i ladnie poukladana pachnaca.
              Odziez pochodzi z wyprzedazy sklepowych po sezonowych.
              B gatunek .Odziez uzywana z widocznymi sladami użytkowania typu zmechacenia i td.
              Odziez pochodzi z angielskiej malej sortowni gdzie jest starannie sortowana .
              Gatunek B jest starannie sortowany nie znajdzie sie tam ani dziurawych rzeczy jak i smierdzacych lub poplamionych.
              Sa to rzeczy tylko dobrej jakosci.
              Rzeczy te sa pakowane w worki 10 -15 kg
              Gatunek A mix damski wiosna lato jesien 38zl za kg
              Gatunek A mix meski wiosna lato jesien 38 zl za kg
              Gatunek A mix dzieciecy wiosna lato jesien w cenie 40 zl za kilogram
              Gtunek B wszystkie mixy po 15 zl za kilogram
              Przy zamowieniach w miesiacu powyzej 500kg kurier z uk gratis
              Wystawiam faktury
              Przy wiekszych jednorazowych zamowieniach cena do negocjacji
              Jesli zainteresowani sa panstwo oferta prosze o kontakt na email mefrycz@op.pl

• agulka24_2005 Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 21:33
            hamont napisała:

> Witaj. Otwieram hurtownie w Polsce, Nidzica, woj warm-mazurskie. Towar sama sor
            > tuje i przywoze z UK. Zapraszam do obejrzenia i zakupu(Wglad w kazdy worek). St
            > rona internetowa pojawi sie wkrotce. Tel. 535334322 badz 0447825911929.
            > Pozdrawiam
            > Joanna
            jakas szanse na cennik przykladowe zdjecia pozdrawiam ryzio10@tlen.pl lub agulka24_2005@gazeta.pl
            • hamont Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 21:37
              Zdjec Pani nie wysle, gdyz uwazam to za zmarnowany czas a jesli chodzi o cennik to widnieje numer tel. Prosze dzwonic.
    • espanico Re: Pomoc !!!! 30.01.12, 21:48
      Oferuje odziez sortowana z Hiszpanii. Damska (mix) i dziecieca (0-16), dobra jakosciowo, 1 gat. wiosna lato. Znane marki takie jak ZARA, MANGO, BENETON, ADIDAS, NIKE itp. Odziez pakowana po 10, 45, 50kg. W workach nie ma poscieli, reczników ani zaslon. Dostawy 2, 3 razy w miesiacu bezposrednio z sortowni z Hiszpanii. Ceny od 15zl/kg do 27zl/kg. Mozliwa wysylka kurierem, lub dowóz bezposrednio do klienta. Mozliwosc zakupu osobiscie we Wroclawiu po uprzednim kontakcie telefonicznym. Zdjecia mozna obejrzec na www.ciuszek.tnb.pl (po lewej stronie w galerii)

Kontakt:
      tompre@wp.pl
      tel.725372891
    • annakorba Re: Pomoc !!!! 31.01.12, 08:24
      ja kupuje niesort, bo na sorcie i cremie sie nie wychodzi. i tez mam bardzo ladny butikowy sklep. i radze nie szukac pomocy na forum bo tu tylko cie omamia i w niczym nie pomoga, a "dobre" hurtownie zaczna atakowac ofertami
      • agulka24_2005 Re: Pomoc !!!! 31.01.12, 11:43
        annakorba napisała:

> ja kupuje niesort, bo na sorcie i cremie sie nie wychodzi. i tez mam bardzo lad
        > ny butikowy sklep. i radze nie szukac pomocy na forum bo tu tylko cie omamia i
        > w niczym nie pomoga, a "dobre" hurtownie zaczna atakowac ofertami
        Witam to moze poleci pani te mjesce gdzie kupuje niesort i jest pani z niego zadowolona pozdrawiam
        • 78koziolek Re: Pomoc !!!! 31.01.12, 21:03
          tez przylaczam sie do tematu
          prosze o info wpolska9@wp.pl
      • do.ann Do annakorba 31.01.12, 18:42
        Czy jest szansa na informację na temat tego niesortu? Jestem z lubuskiego, może nie będę konkurencyjna i udzieli Pani informacji :-))) Mój mail do.ann@wp.pl
    • szachszczoni Re: Pomoc !!!! 01.02.12, 11:33
      Zapraszam na maila:missabus@o2.pl na pewno będziesz zadowolona.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka