jalmax Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 01.10.12, 11:46 Witam! Jestesmy brytyjska organizacja przyrzadowa zajmujaca sie recyclingiem, ktorego jedna z czesci sa ubrania-recycling clothes. Posiadamy odziez ze zbiorek regionalnych z polnocnej Anglii i Walii. Oferujemy jedynie odziez typu niesort. Nie posiadamy hurtowni ani sortowni na terenie Polski. Towar trafia z Anglii bezposrednio do klienta. Poszukujemy odbiorcow na terenie Polski zainteresowanych stala wspolpraca. Prosimy o kontakt na maila: info@jalmaxgroup.com lub podanie numeru kontaktowego do Panstwa, w celu przedstawienia szczegolow oferty. Odpowiedz Link
importer32 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 01.10.12, 19:11 Poszukuję stałych odbiorców (hurtowni oraz sprzedawców indywidualnych) odzieży nowej i używanej z UK. Posiadamy sieć sklepów typu cash 4 clothes - my płacimy za towar który przyjmujemy - więc w naszej ofercie znajdują się tylko dobrej jakość ubrania (także z metkami), buty, torebki, oraz paski. W czasie odbioru towaru istnieje możliwość sprawdzenia każdego worka - czyli płacicie Państwo za towar, który sami wybierzecie. Zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link
sarita1984 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 02.10.12, 15:52 Witam serdecznie,a moze interesuje ,odziez uzywana z HISZPANI,Bardzo dobra jakosc. Odpowiedz Link
zwke Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 17.03.13, 11:25 Witam. proszę o więcej informacji na emeila zwke@interia.p. Odpowiedz Link
szukam.dobrej.hurtowni Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 18.03.13, 07:59 Gdzie można odebrać odzież i w jakiej cenie kolejka8@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
freshasadaisy Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 10.11.12, 23:10 Witam Chcialam sie dowiedziec jak by to wygladalo cenowo? Czy wystawia pan Certyfikat dezynfekcji? Czy ma pan mozliwosc zalatwienia transportu towaru do Polski? Jak szybko realizuje pan zamowienie ? Odpowiedz Link
www.fenix-dt.pl Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.10.13, 12:02 Wita proszę o przesłanie mi oferty handlowej i jak jest możliwośc jakieś zdjęcia . Jestem zainteresowany współpracą.Buleczka22@o2.pl Odpowiedz Link
recpl Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 11.11.12, 00:19 Witam, posiadam odzież niesortowaną z Anglii. Towar w oryginalnych workach, "uczciwy", nie przebierany, ani nie sortowany. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na maila recpl@gazeta.pl Odpowiedz Link
natasza.jurgowiak SPRZEDAM ODZIEŻ UŻYWANĄ SUPER CREAM 30 ZŁ/KG 11.11.12, 22:38 Ze względu na pilny i niespodziewany wyjazd za granicę jestem zmuszona zamknąć swój lumpex. Mam ok. 500 kg wysokiej klasy odzieży używanej, którą pilnie sprzedam w cenie 30 zł/kg. Województwo pomorskie, również wysyłka. + 48 516 597 153 Odpowiedz Link
sklep.spatium Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 14.11.12, 22:11 Witam serdecznie, proszę o kontakt mailowy - w swojej ofercie mam odzież damską (spodnie, sukienki) wysokiej jakości już od 2,96 zł/ sztukę (przy zamówieniu większej ilości towaru), art. dziecięce, obuwie, odzież męską, a także młodzieżową. Kontakt 794-677-555 sklep.spatium@gmail.com. Dla nowych klientów super rabaty!! Zapraszam. Odpowiedz Link
sanna6 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 24.11.12, 10:17 Witam, Posiadamy odziez uzywana, odbior we wloszech. Gdybybyli Panstwo zainteresowani prosimy o kontakt. Elena Danielska 0039 3207590374 Rimini/Italia Odpowiedz Link
hurtmaks Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 28.11.12, 19:42 witam zajmujemy się zbiórkami typu d2d w Szkocji i Szwecji , nie posiadam magazynu w Polsce , towar uzbierany jedzie prosto do klienta . pełen monitoring pojazdów i pracowników zapewnia uczciwą jakość odzieży nisortowanej może pan odebrać towar w danym kraju lub podstawić transport , w tym mogę pomóc. zapraszam do biura tel. 600 015 302 maciej madela Odpowiedz Link
mini.moda Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 28.11.12, 20:09 nie posiadacie magazynow? ani sortowni???????? co za oszustwo!!!!!!!!!!!!!!!!! moze jeszcze niech pan doda ile sklepow ma pana wspolnik i ilu macie niezadowolonych klientow waszej hurtowni! Odpowiedz Link
marcepan70 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 28.11.12, 20:37 jestem zainteresowana Odpowiedz Link
bejker25 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 29.11.12, 10:28 Witam serdecznie mam nie sort niemiecki sam zbieram Woj Lubuskie cena 2,50 Kg wię inf 798 649 751 Odpowiedz Link
1dawidek2 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 29.11.12, 21:48 Witam.proszę o kont.1dawidek2@gazeta.pl. .Mam dla PAna myślę ciekawą propozycję. Odpowiedz Link
podwikasza Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 10.12.12, 18:43 Nową dostawę sprzedajemy w świątecznej cenie, bo wiemy że grudzień to czas przestoju w Waszych sklepach. Cream damski Anglia do świąt 6 zł taniej - obecna cena 28/kg. Taniej tej jakości nie możemy puścić. Mix dziecko 3 zł taniej - 18 zł za kg. Napisz na alle.moda@op.pl. Pozdrawiam świątecznie Sylwia 0 Odpowiedz Link
szukam.dobrej.hurtowni SZUKAM DOBREGO DOSTAWCY WARSZAWA 12.12.12, 08:37 Witam, niedawno otworzyłem mały sklep 30m2, poszukuję dostawcy (uczciwego) z którym mógłbym nawiązać współpracę- myślę, że na długi czas. Przyznam, że na początku nie będą to wielkie ilości, ale od czegoś trzeba zacząć. kontakt do mnie 503 475 091 lub mail kolejka8@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
rovalant Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 12.12.12, 10:00 Nowe, perspektywne przedsiębiorstwo, mające doświadczenie w biznesie odzieży używanej, oferuje dobrej jakości i sumiennie posortowaną używaną bardzo wysokiej jakości odzież i buty! Dziś proponujemy doskonałą okazję kupić w atrakcyjnej cenie nową i używaną odzież wiodących marek, takich jak NEXT, Marks & Spencer, George, GAP, Nike, Adidas, Clarks, Ecco, Mother Care, TU, DorothyPerkins , H&M , Atmosphere. Pracujemy uczciwie i bez pośredników. Odzież z Anglii i Szkocji. Informacja telefonicznie: +370 686 42067 e-mail: Rovalanteurogroup@gmail.com skype: Rovalant_euro_group Z poważaniem, zespół UAB „Rovalant Euro Group” Odpowiedz Link
wiola1114 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 17.01.13, 20:41 KUPUJ TOWAR PROSTO Z UK BEZ POŚREDNIKÓW. ZAKUPUJECIE PAŃSTWO TOWAR PROSTO Z UK.WORKI JADĄ BEZPOŚREDNIO Z ANGLII DO PAŃSTWA DO DOMU POD WSKAZANY ADRES.PŁATNOŚĆ NA MIEJSCU. SPECJALIZUJEMY SIĘ GŁÓWNIE W TOWARZE TYPU CREM I IGATUNEK. CENY PODANE W CENNIKU SA NIŻDZE O OK. 10 ZŁ NA KG NIŻ POLSCE ZA TAKI TOWAR PONIEWAŻ NIE POSIADAM HURTOWNI W POLSCE I NIE MAM WIELKICH KOSZTÓW, WIEC TOWAR AUTOMATYCZNIE JEST TAŃSZY. ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z NASZĄ OFERTĄ W ZAŁACZNIKU PRZESYŁAM CENNIK W FUNTACH I W ZŁOTÓWKACH (ARKUSZ NR DWA ZAWIERA PRZELICZONY CENNIK W ZŁ WRAZ Z WLICZONYM TRANSPORTEM.WIĘCEJ INF NA MAILA CIUSZKI.UK@ONET.EU Odpowiedz Link
aga1976-1 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.01.13, 16:17 WITAM MOGĘ ZAPROPONOWAĆ BARDZO DOBREJ JAKOŚCI NIE SORT Z WŁASNEGO SKUPU PROSTO Z ANGLII.JEST TO MIX ODZIEŻY DAMSKIEJ,MĘSKIEJ,DZIECIĘCEJ,CREAM I METKA.NIE SKUPUJEMY POŚCIELI,ZASŁON I BIELIZNY.ODRZUT KSZTAŁTUJE SIĘ W GRANICACH 0%-10%. ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY A&M CLOTHES UK EMAIL BIKER766@WP.PL TEL.00447855556084 Odpowiedz Link
3kaczuszka Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.01.13, 14:31 Witam ,proszę zadzwonić 668561906 Odpowiedz Link
rovalant Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.01.13, 16:37 3kaczuszka napisał(a): > Witam ,proszę zadzwonić 668561906 Nowe, perspektywne przedsiębiorstwo, mające doświadczenie w biznesie odzieży używanej, oferuje dobrej jakości i sumiennie posortowaną używaną bardzo wysokiej jakości odzież i buty! Dziś proponujemy doskonałą okazję kupić w atrakcyjnej cenie nową i używaną odzież wiodących marek, takich jak NEXT, Marks & Spencer, George, GAP, Nike, Adidas, Clarks, Ecco, Mother Care, TU, DorothyPerkins , H&M , Atmosphere. Pracujemy uczciwie i bez pośredników. Odzież z Anglii i Szkocji. Informacja telefonicznie: +370 686 42067 e-mail: Rovalanteurogroup@gmail.com Odpowiedz Link
modny222 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.01.13, 22:10 witam, jeśli jesteś nadal zainteresowany odzieżą zadzwoń. Tania i modna 797539991 Odpowiedz Link
rovalant Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 24.01.13, 09:33 Odzież jest całkowicie szczery posortowane.Ubrania są bardzo dobrej jakości,Gwarantujemy,jeśli CREAM to on jest 100%CREAM bez żadnych dodatków.jest możliwość dostarczenia towaru do miejscy, Odpowiedz Link
michal310 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.01.13, 15:31 Witam Posiadamy hurtownie odzieży używanej w Bochni koło Krakowa jak i Bielsku-Białej. Sprowadzamy niesort z Irlandii. Zapraszamy do współpracy. Pozdrawiam Michał adres: www.weldoro-textile.pl Odpowiedz Link
sprzedamciuch Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 22.10.14, 15:33 Witam ,posiadamy odziez uzywana bardzo dobrej jakosci,jest ona sprowadzana z Anglii koszt rzeczy z dostawa wynosi 9 zl za kg.. zapraszam do poznania szczegolow 721-447-064 . Odpowiedz Link
rovalant Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.01.13, 16:36 Nowe, perspektywne przedsiębiorstwo, mające doświadczenie w biznesie odzieży używanej, oferuje dobrej jakości i sumiennie posortowaną używaną bardzo wysokiej jakości odzież i buty! Dziś proponujemy doskonałą okazję kupić w atrakcyjnej cenie nową i używaną odzież wiodących marek, takich jak NEXT, Marks & Spencer, George, GAP, Nike, Adidas, Clarks, Ecco, Mother Care, TU, DorothyPerkins , H&M , Atmosphere. Pracujemy uczciwie i bez pośredników. Odzież z Anglii i Szkocji. Informacja telefonicznie: +370 686 42067 e-mail: Rovalanteurogroup@gmail.com Odpowiedz Link
szukam.dobrej.hurtowni Sprzedam odzież SORT 9zł/kg 24.01.13, 13:13 Witam, mam do sprzedania odzież używaną po likwidacji sklepu. Odzież była kupowana jako SORT, także są zarówno ubrania nowe jak i te z metkami. Odzież całosezonowa. Cena za kg. Odzież nie jest zważona (zrobimy to podczas sprzedaży), ale szacuję na ok. 500kg. Odpowiedz Link
iwka_m3 Re: Sprzedam odzież SORT 9zł/kg 27.02.13, 16:51 witam jestem zainteresowana odkupieniem odzieży prosze o podanie ceny i lokalizacji Odpowiedz Link
rovalant Re: Sprzedam odzież SORT 9zł/kg 28.02.13, 12:38 Proszę napisać e-mail, a my wyślemy cennik Odpowiedz Link
db1313 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.01.13, 22:36 Witam. Posiadamy hurtownie odzieży używanej .Sprowadzamy nie sort z Anglii.Zapraszamy do współpracy tel. kontaktowy 502 086 274. Pozdrawiam Dorota. Odpowiedz Link
mlgpska Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 07.03.13, 23:51 Poniżej przedstawiam ofertę na bezpośrednią dostawę z Wielkiej Brytanii ubrań jakości "cream". Dla jasności - w mojej ofercie ubrania "cream" są w doskonałym stanie, mogą się znaleźć wśród nich ubrania nowe bez metek i/lub z metkami. Cream mieszany (damsko-męsko-dziecięcy) na różne pory roku - 35 PLN/kg Cream mieszany wiosna/lato - 40 PLN/kg Cream dziecięcy - 45 PLN/kg Powyższe ceny nie zawierają podatku VAT. Jeżeli zainteresowani są Państwo powyższą ofertą lub szukają Państwo towaru gatunkowo bardzo dobrego, ale bez ubrań nowych za niższą cenę lub przeciwnie, wyłącznie nowych ubrań - tzw. "końcówek serii" uprzejmie proszę o kontakt i sprecyzowanie Państwa potrzeb. To samo dotyczy bielizny, pasków, torebek i butów. Kontakt: mlgpsk@gmail.com Odpowiedz Link
82misiek Dobra hurtownia 18.03.13, 10:51 Ja ze swojej strony mogę polecić hurtownię AK Trade! Jak prowadziłem w kraju ten biznes to pamiętam, że byli najlepsi na rynku. Jako jedyni pozwalali zaglądać do worków przed ich zakupem! Odpowiedz Link
stefabstockerni Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 23.03.13, 10:48 Witam i zapraszam Was na infohurt.pl nowe forum na kórym tworzymy wielką liste adresów hurtoni z Polski i ze świata. Każdy znajdzie coś dla siebie :) Zapraszam infohurt.pl/ Odpowiedz Link
odziez.import Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 23.03.13, 11:24 Odzież używana hurt. Bezpośredni import z Europy. Paczki 20-25 kg - Sort, niesort. Nawiążę współpracę na dłużej. Mazowieckie-Warszawa. Z dostawą do sklepu. Zapraszam do kontaktu pod numerem 798.384.168 Odpowiedz Link
sebaagnes19971997 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 23.03.13, 20:37 Witam mieszkam na terenie UK nawiaze stala wspolprace posiadam odziez niesortowana .. jak jestes zainteresowany napisz sebaagnes@buziaczek.pl lub agnes.scotland@gmail.com Odpowiedz Link
hurtmiszmasz Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 11:24 Oferujemy sotr wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach. Oferta nasza skierowana jest do małych sklepów z odzieżą używana. W skład sortowanej odzieży wchodzi : - odzież damska - odzież męska - odzież dziecięca - mieszanka domowa ( firany, pościel, obrusy itp. ) - bielizna - buty - torebki - zabawki Wszystko pakowane jest w oddzielne worki po 20 kg Minimalne zamówienie – 20 kg Cena za 1 kg 10 zł netto !!!! Przy większych ilościach możliwośc negocjacji cen. Towar w każdej chwili do obejrzenia w hurtowni. Kontakt : 509 749 639 , 784 693 497 w godz. Od 8.00 do 18.00 Odpowiedz Link
aniajan-czewska Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 11:46 Witam Jestem w stanie sprowadzić bezpośrednio z sortowni angielskiej towaru jaki jest potrzebny . Proszę o kontakt aniaolamruczek@wp.pl Odpowiedz Link
sebaagnes19971997 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 12:12 Witam mieszkam na tereniie uk nawiaze stala wspolprace . adres emeil sebaagnes@buziaczek.pl lub agnes.scotlan@gmail.com Odpowiedz Link
sebaagnes19971997 - szukam odbiorcow na terenie Polski 25.03.13, 12:12 Witam mieszkam na tereniie uk nawiaze stala wspolprace . adres emeil sebaagnes@buziaczek.pl lub agnes.scotlan@gmail.com Odpowiedz Link
sebaagnes19971997 szukam odbiorcow na terenie polski 25.03.13, 12:20 witam szukam odbiorcow na terenie polski nawiaze stala wspolprace mam niesortowana odziez . jak cie interesuje napisz na emeila sebaagnes@buziaczek.pl lub agnes.scotland@gmail.com Odpowiedz Link
gamboa2012 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 12:24 Witam, Proszę wysłać swój nr kontaktowy na email: franchising@roban.net.pl Jakub Aleksandrowicz Manager Ds. Rozwoju Roban Export-Import 32-080 Zabierzów Ul. Nad Wodą 50 Tel. (012) 257 98 80 Fax (012) 257 98 81 Kom. 785 988 473 E-mail: office@roban.net.pl Web: roban.net.pl/ Odpowiedz Link
aniajan-czewska Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 13:23 Proszę wysłać maila z zapytaniem to wyślę cennik aniaolamruczek@wp.pl pozdrawiam ania Odpowiedz Link
aniajan-czewska Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 12:32 Proszę o kontakt aniaolamruczek@wp.pl Sprowadzam bezpośrednio towar z sortowni i nie jest on mieszany ani przebierany .Ofertę prześlę jeśli dostanę maila z zapytaniem Odpowiedz Link
sebaagnes19971997 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 12:33 tomasz26xx napisał(a): > > Witam serdecznie > > Poszukuje kontaktów do osób prywatnych lub hurtowni zajmujących się sprowadzani > e i sprzedażą niesortu angielskiego, szkockiego, irlandzkiego, niemieckiego, ho > lenderskiego na teranie województwo małopolskiego, śląskie, opolskie. > > > > > Pozdrawiam i czekam na ewentualne odpowiedz na mojego posta. witam serdecznie mam odziez niesortowna szukam stales wspolpracy mieskzam na terenie UK moge przywiesc towar na miejsce . jak jestes zainteresowany napisz emiela agnes.scotland@gmail.com lub sebaagnes@buziaczek.pl Odpowiedz Link
aniajan-czewska Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.03.13, 13:19 proszę wysłać zapytanie na maila wyślę cennik bez obaw oryginalny towar!!!!!! aniaolamruczek@wp.pl Odpowiedz Link