beata2569 16.02.13, 22:46 Witam serdecznie. Prowadzę mały butik z damską odzieżą używaną.Chciałabym nawiązać stałą współpracę z dostawcą takiego asortymentu.Interesuje mnie tylko super jakość. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesiek755 CREAM 17.02.13, 15:40 Witam Oferuje odziez uzywana CREAM głównie damska kraj pochodzenia Szwajcaria-Francja Najlepszy stosunek ceny do jakości Firmy jakie wystepuja to Hugo Boss, Joop, Morgan, H&M, Zara, Dorothy Perkins, Fishbone, Verace, Atmosphere, Primark, Tommy Hilfinger, Next, George,Vero moda, Only, Mexx, New Look, C&A, Warehouse, Pimkie, Per Una, Benetton, Identic, Morgan, Oasis, Wallis, Mango, Orsay,Tally Veijl, Vila, Karen Millen, Gap, Esprit i wiele innych Odziez pakowana jest po 15 kg Cena za 1kg – 45zl Zależy nam na stałej współpracy z mniejszymi i większymi sklepami gwarantujemy uczciwość i transakcję na wysokim poziomie W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt chętnie odpowiem na pytania Tel. 604 436 366 Email grzesiek755@wp.pl zapraszamy do wspólpracy Odpowiedz Link
aniafemster Re: CREAM 22.10.16, 12:54 Czy oferta jeszcze aktualna? Jeżeli tak to proszę o szczegółowe informacje na maila: aniafemster@gmail.com Odpowiedz Link
jezaki2 Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 17.02.13, 21:57 Witam Już w marcu otwarcie hurtowni odzieży używanej w Grójcu.Tylko Cream damsko młodzieżowy oraz dziecko 45zł kg.Importujemy prosto z Angli i Szkocji serdecznie zapraszamy. tel.509648422 Odpowiedz Link
rbrtk1979 Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 19.02.13, 10:26 Witam, posiadam towar bardzo dobrej jakości z Anglii, jesli interersuje Pania wspólpraca prosze o kontakt 509859662 Aga Odpowiedz Link
martchyl Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 20.02.13, 12:34 Witam. Mam dokładnie to czego Pani poszukuje - cream damski w super jakości. Proszę o kontakt na maila martchyl@wp.pl Odpowiedz Link
ines955 Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 20.02.13, 14:45 Witam! Mam super ceam z Hiszpanii w niskiej cenie!Proszę o kontakt pod.539103843 Odpowiedz Link
szachszczoni Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 20.02.13, 16:38 Witam. Do butiku to zapraszam wybrać odzież z 600kg,bo Pani będzie wiedziała co się nada.Zapraszam na maila:missabus@o2.pl .Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwo-69 Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 21.02.13, 17:44 witam posiadam bluzki damskie worki 25 kg - ok 200 sztuk na worek cram londyn nie zachwalam bo to trzeba samemu zobaczyć i wówczas można zachwalać tel 668040004 wroclaw Odpowiedz Link
mlgpska Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 06.03.13, 23:22 Oferuję cream damski bezpośrednio z Wielkiej Brytanii. Proszę o kontakt na adres email: mlgpsk@gmail.com Odpowiedz Link
milahurt Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 07.03.13, 13:58 Zpraszam Panią do siedziby naszej hurtowni w celu zapoznania się z nazą ofertą , nie będę Pani tu wypisywała jaki to jest nasz towar, ale wiem napewno ,że nasz towar się Pani spodoba. U nas ma Pani możliwość przeglądnięcia całego worka przed zakupem. Zapraszam . więcej info na www.milahurt.pl lub tel. 501 793 886 odpowiemy na wszystkie pytania. Mila Hurtownia Odzieży Używanej - Bezpośredni importer sortowanej odzieży używanej topowych angielskich marek. Al. Krakowska 22 A JANKI k. WARSZAWY Zapraszamy od PN - PT w godz. 9.00 - 16.00 Posiadamy również własny transport Warszawa - Polska. Odpowiedz Link
milahurt Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 07.03.13, 14:03 beata2569 napisał(a): > Witam serdecznie. > Prowadzę mały butik z damską odzieżą używaną.Chciałabym nawiązać stałą współpra > cę z dostawcą takiego asortymentu.Interesuje mnie tylko super jakość. Zpraszam Panią do siedziby naszej hurtowni w celu zapoznania się z nazą ofertą , nie będę Pani tu wypisywała jaki to jest nasz towar, ale wiem napewno ,że nasz towar się Pani spodoba. U nas ma Pani możliwość przeglądnięcia całego worka przed zakupem. Zapraszam . więcej info na www.milahurt.pl lub tel. 501 793 886 odpowiemy na wszystkie pytania. Mila Hurtownia Odzieży Używanej - Bezpośredni importer sortowanej odzieży używanej topowych angielskich marek. Al. Krakowska 22 A JANKI k. WARSZAWY Zapraszamy od PN - PT w godz. 9.00 - 16.00 Posiadamy również własny transport Warszawa - Polska. Odpowiedz Link
uk.butik Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 08.03.13, 21:04 CREAM BUTIK tylko modne z UK Posiadam specjalnie przygotowaną odzież tylko MODNA znanych marek tylko do BUTIKU, ALLEGRO itd. WIOSNA LATO. KONTAKT uk.butik@qmail.com Odpowiedz Link
importerusa.pl Importer odzieży z USA 01.04.13, 22:29 Witam serdecznie. Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej z USA. Dostarczana przez nas odzież pochodzi z najbogatszych dzielnic Nowego Jorku, co gwarantuje jej wysoką jakość. Posiadamy takie marki jak: Ambercombie, Gap, American Eagle, Tommy Tilfinger, Ralph Lauren, Old Nawy, Izod, Anne Klein Banana Republic, J. Crew, Aeropostale, Hoolister, Adidas, Levis, Carters, New balance, itp. Odzież jest dokładnie sortowana dzięki czemu nie posiada dziur i plam. Na życzenie umożliwiamy Klientom wybór towaru. Ponadto zapewniamy możliwość transportu zamówionego towaru we wskazane przez Klienta miejsce. Aktualny cennik znajduje się na www.importerUSA.pl (ceny podlegają negocjacjom). W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny: 601-817-156, 602-132-695 lub mailowy: importerUSA@onet.pl Zapraszamy do naszej hurtowni pod Warszawą. Pozdrawiam, Zbigniew Jankowski www.importerUSA.pl tel.: 601-817-156, 602-132-695 mail: importerUSA@onet.pl Odpowiedz Link
sprzedane99 Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 01.04.13, 22:57 Witam,na dniach będę likwidowac super butik z odzieżą używaną (Górny Śląsk).Prosperował dwa miesiące,niestety lokalizacja okazała się nie trafiona,i to co mnie przerosło -bardzo trudno jest pozyskac w hurtownii ,tzw odziez 1 gatunku,cream i ''butikową", a tylko taką chciałam handlowac(odzieżą droższą a lepszą ,modną).Społeczeństwo w moim mieście okazało sie zbyt ubogie...Posiadam do odsprzedaży około 150 kg super towaru,można przyjechac ,zobaczyc....(asortyment tylko dla kobiet:mix na 4 pory roku,modne torebki ,buty ,biżuteria ,apaszki )Większośc firmówki..Mogę również towar dostarczyc.Płaciłam za towar 70 zł,ale co do odsprzedaży można sie dogadac.Jeśli interesują panią zdjęcia,mogę przesłac na maila ,mój tel 607363030,pozdr.Ula Odpowiedz Link
bety80 Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 02.04.13, 10:41 Prosto z uk ,osobiscie skupowany .Zainteresowanych prosze o kontakt z podaniem zapotrzebowania na asortyment bety80@gazeta.pl Odpowiedz Link
kazimierzkolnik Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 04.04.13, 00:49 Posiadam dojście do Creamu angielskiego najwyższej jakości (cream wybierany z creamu!!!), SAMO LATO! Modne fasony i wzory. Prawdziwa bomba. Ilości dostępne: przywożę 2 tony co 2 tygodnie (sortownia Szkocja). Pytania, kontakt: kazimierzkolnik@wp.pl Zapraszam! Odpowiedz Link
sebaagnes19971997 Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 04.04.13, 01:43 prosze o emeila sebaagnes@buziaczek.pl agnes.scotland@gmail.com mieszkam na terenie UK i nawiaze stala wspolprace bede w Polsce okolo 20.04- 25.04 jak jestes zainteresowana napisz Odpowiedz Link
hurtmiszmasz Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 04.04.13, 10:10 Oferujemy sort wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach! Oferta nasza skierowana jest do małych sklepów z odzieżą używaną. W skład sortowanej odzieży wchodzi : - odzież damska - odzież męska - odzież dziecięca - mieszanka domowa ( firany, pościel, obrusy itp. ) - bielizna - buty - torebki - zabawki Wszystko pakowane jest w oddzielne worki po ok.20 kg Minimalne zamówienie – 20 kg Cena za 1 kg to 10 zł netto !!!! Przy większych ilościach możliwość negocjacji cen. Towar w każdej chwili do obejrzenia w hurtowni. Kontakt : 509 749 639 , 784 693 497 w godz. Od 8.00 do 18.00 Zapraszamy! Odpowiedz Link
hollux Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 06.04.14, 18:02 Dzien dobry jestem dostawca odziezy uzywanej.Zajmujemy sie towarem dobrej jakosci cream oraz outlet.Towar pochodzi z Holandii.Jesli jest Pani zainteresowana prosze o kontakt na e-mail hollux-odziez@hotmail.com Odpowiedz Link
creativmarco Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 08.04.14, 15:29 Witam, czy jest Pani zainteresowana duńską odzieżą, bardzo ładny towar, jakościowo bardzo dobry . Odzież na czasie firm H&M, Hummell, Zara, Nike, Puma itp Cena 25 zł/kg przy większych dostawach i stałej współpracy możliwość negocjacji ceny . Rzeczy pochodzą prosto zza granicy z pierwszej ręki. Towar nie jest przebrany . Duński towar tańszy bez creamu 20 zł / kg Niemiecki towar 20 zł/kg Dziecięce ubranka są oddzielone od dorosłych rzeczy . Zapraszam do współpracy , można zamówić na próbę 15 kg to nie wyniesie dużej sumy a jakość towaru już będzie widać. Pozdrawiam Monika 796 622 558 Odpowiedz Link
ciuchyok Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 13.04.14, 11:28 Witam, proszę o kontakt na maila - ciuchyok@wp.pl Posiadam w sprzedaży bardzo dobrej jakości odzież angielską, tylko cream wysokiej jakości. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sort-eks Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 14.04.14, 08:45 Witam Pani Beatko mam creaem damski w cenie 35 zl /kgmodne i firmowe rzeczy co w nim tunika leginsy rurki bluzki cienki sweterek zakiet torebka wszystko na sezon robimy te miksy sami i wiemy co sie w nich znajduje wysylam na cala Polske te miksy i o becnie czas oczekiwania to 7 dni ale warto poczekac bo sie naprawde sprzedaja. Zapraszam do wspolpracy podaje namiar tel. (+48) 532 701 790 / (+48) 532 701 791 Odpowiedz Link
hollux Re: Poszukuję dostawcy creamu damskiego 14.04.14, 09:55 Dzien dobry zajmujemy sie odzieza dobrej jakosci .Prosze o kontakt 785 447 967 .Pozdrawiam Hollux Odpowiedz Link