monika7035 09.02.14, 13:08 poszukuję butikowej odzieży używanej ,odzieży typu super cream posiadam sklepik 30 metrów i dlatego zależy mi na wyselekcjonowanej odzieży proszę o pilny kontak jestem z Poznania mój numer 724 873 254 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modaitaly Re: odzież używana 09.02.14, 13:51 Witam! Markowa Odziez Uzywana idealna do butiku!!!! allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6502494 szczegolowe foto calosci towaru wysylam na mail, prosze pisac, pozdrawiam goraco Italyshop - gosia konopka Bolonia tel. +39 3343861408 skype gosiagosia355 modaitaly@onet.eu Odpowiedz Link
balookt Re: odzież używana 15.04.14, 18:34 Dzień dobry. Zapraszam do współpracy z hurtownią odzieży używanej "Wikat-Bis". Oferujemy towar z Anglii, Francji oraz Niemiec. Towar jest sortowany, czysty, ręcznie pakowany. Gotowy do sprzedaży - wystarczy zawiesić na wieszaki. W ofercie między innymi: Odzież damsko - męska Odzież dziecięca Spodnie Odzież XL, XXL Bluzy, polary Torebki Paski Koce Ręczniki Stroje kąpielowe Stroje karnawałowe Odzież sportowa Odzież robocza Czapki, apaszki Towar pakowany w paczki ~10-25kg Dowozimy towar na terenie całego województwa wielkopolskiego, dolnośląskiego, łódzkiego i opolskiego. Kontakt: tel. 781-321-535 e-mail: balookt@gmail.com Odpowiedz Link
hollux Re: odzież używana 16.04.14, 09:48 Poco ludzie piszecie jak i tak od was niewezma tylko klamia i chca przebierac w workach lepiej gnac niesortowcow bo przynasza straty i glopie gadanie to z ciezkie ja na tym niewyjde w dupie z nimi otwierajcie wlasne sklepy Odpowiedz Link
ubrania1 Re: odzież używana 17.04.14, 11:27 Witam Prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii – CASH FOR CLOTHES. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Odzież jest segregowana na cream, 1 gatunek i 2 gatunek. Oddzielnie jest zima-lato. Buty, torebki i paski są oddzielone od ubrań. Szukam stałych odbiorców w Polsce, ubrania są z pierwszej ręki bez żadnych pośredników. Więcej informacji email: ubrania.irlandia@gmail.com Odpowiedz Link
fashiongosip Re: odzież używana 04.05.14, 21:32 allegro.pl/odziez-uzywana-cream-sort-150kg-na-start-foto-i4207979193.html Odpowiedz Link