Dodaj do ulubionych

Przestrzegam

07.04.14, 08:52
Przestrzegajcie się ogłoszeń z forów! Sami naciągacze. Kupiłem towar w kliku "firmach", które się tutaj ogłaszają i zaraz zbankrutuję. Normalne dobrze funkcjonujące firmy nie muszą się reklamować, przekonałem się o tym na własnej skórze.
Obserwuj wątek
    • niesortowane2014 Re: Przestrzegam 07.04.14, 10:56
      Witam, w odpowiedzi na zapytanie przesyłam krótką informację o nas.
      Współpracujemy z brytyjską organizacją pozarządową, zajmującą się bezpośrednią zbiórką odzieży w bogatych rejonach Midlands. Stosowany przez nią od 15 lat, wyjątkowy system zbiórki odzieży gwarantuje najwyższą jakość. Rzetelność łącząca nas z Fundacją, gwarantuje nietykalność towaru w drodze do odbiorcy. Mankamentem tej formy współpracy jest ograniczona dostępność towaru. Warunki współpracy do uzgodnienia osobiście.
      Pozdrawiam
      email: odziez.anglia@niesortowane.pl;
      www.niesortowane.pl
      • mexx49 Re: Przestrzegam 07.04.14, 11:43
        z fundacją?a co ma fundacja do nietykalności towaru w drodze do odbiorcy?
        wyjątkowy system zbiórki? marne macie państwo pojęcie o handlu o.u.
    • mimiszka Re: Przestrzegam 07.04.14, 11:02
      Proszę ,napisać które to firmy,bo tak to nie jest zadne ostrzezenie
      • cream-szczecin Re: Przestrzegam 07.04.14, 15:52
        Nikt nie chce otwarcie pisać o oszustach. Bo to jest jednak nie profesjonalne.
        My też się nie raz nadzialiśmy przy początkach, ale nie mamy zamiaru pisać kto oszukuje a kto nie.
        Dlaczego? A to dlatego, że hurtownie też mogą być oszukane np. przez angola ;) Kupujesz 1t, potem kilka, potem całego tira, a tu jednego dnia zajeżdża jeden - klienci kupują jak zawsze a okazuje się później że był syf w środku.

Ja przestrzegam przed odzieżą angielską, a to dlatego że pomimo bycia najlepszą jest zawsze szansa że anglik Cię wyroluje. Oni po prostu już nie nadążają nad zbieraniem odzieży i jak nie kupisz tira to za jeden dzień kto inny go weźmie.
        • hamont Re: Przestrzegam 07.04.14, 23:18
          Nie wkładaj wszystkich do jednego worka. Prowadzę hurtownie z ang. odzieżą i ogłaszam sie na forum w celu pozyskania nowych klientów, gdyż działalność prowadzę od niedawna a cały czas sie rozwijam. Jeśli jeszcze nie zbankrutowalas zapraszam. Każdy worek mozna obejrzeć wiec nikt nikogo nie oszuka. Myśle , ze zmienisz zdanie.
          Joanna
          535334322
          • astextil22 Re: Przestrzegam 08.04.14, 10:13
            Nasza sortownia odziezy AStextil z Holandii, tez sie oglasza na tym portalu i od klientow ktorzy przez ten portal do nas trafili nie mielismy zadnych zastrzezen, moze tylko z wyjatkiem , ze u nas na towar trzeba sie zapisywac , prosze nas odwiedzic u nas caly czas moze Pan

WYBRAC I KUPIC ODZIEZ KTORA PANA INTERESUJE , NIE NARZUCAMY SWOICH WORKOW , NIE NARZUCAMY KILOGRAMOW MINIMALNYCH DO ZAKUPU . U NAS KAZDA RZECZ PAN OGLADA I TAKA KUPUJE KTORA PANU PASUJE

----------www.astextil.eu----------------

+31626377678
            • mexx49 Re: Przestrzegam 09.04.14, 07:15
              As textil, sobie tak nie cukruj i nie dodawaj. Wysyłasz zdjęcia creamu a takie rzeczy nie są nawet w jedynkach w hurtowniach. Dobre firmy mają zbyt i nawet tu nie zaglądają.
              • astextil22 Re: Przestrzegam 09.04.14, 11:03
                A ty skoro taka dobra firma jesteś to po co tu zagladasz, a kupowales już od nas towar ??? Bo sobie nie przypominam.

Tu nasz mój telefon +31626377678

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka