Dodaj do ulubionych

3R recykling solution OSZUŚCI

14.05.14, 11:23
Przestrzegam przed współpraca , wyłudzają towar - nie płacą
Obserwuj wątek
    • annak358 Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 14.05.14, 15:30
      Dziękuję za informację, u mnie był ostatnio ich przedstawiciel z ofertą kupna odzieży posklepowej, nie zdecydowałam się ze względu na cenę jaką zaoferowali, jednak zostawiłam kontakt na wszelki wypadek. Teraz mogę spokojnie wyrzucić ulotkę.
      • ro36 Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 08.10.14, 23:48
        witam serdecznie. Proszę nawet nie godzic się na współprace. Ostrzegam szczególności przed Panem który tym wszystkich się zajmuje. co innego pisza w ulotce a w rzeczywiści wygląda to inaczej . wysyłałam do nich towar 3 razy. za pierwszym razem na kwote 120,00 zł czekałam 3 tygodnie. wkoncu po kilkunastu telefonach przelew zrobiono. teraz towar został zabrany prawie miesiąc temu i do dzisiaj pieniążków nnie dostałam . wielce dzwonił do mnie pracownik co się tym wszystkim zajmuje i mówił ze jak dostana fakturki to zaraz będzie zrobiony przelew minęlo od tego czasu 2 tygodnie i dzisiaj kiedy miał być zrobiony przelew, bo takie były ustalenia z księgową usłyszałam ze Pania co segregowały towar - co to sa za osoby to nie mam pojęcia nie podobał się towar ( co chciałam zaznaczyć ze jest to towar po sklepowy za cene 1 zł za kilogram ) i w związku z tym proponują cene 0,40 zł . uważam ze to są jakieś zarty pisząc do kogos po miesiącu a na ulotce opisują ze płatność nastąpi do 48 h i na dodatek usłyszałam że opisza mnie jako nie uczciwy dostawca. Uważam że powinni również opisać tą firme inne oszukane osoby bo tak nie można traktować ludzi. Zastanawiam się tylko jak taka firma może współpracować z Anną Dymną bo to usłyszałam od pracowników.
        • cashnclothesuk Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 10.10.14, 13:09
          recycling point uk mix odziezowy oraz niesort

+441214480180
          +447717315117
        • mimiszka Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 10.10.14, 15:53
          A kto daje towar bez pieniędzy
          • ro36 Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 10.10.14, 18:03
            tak funkcjonuje ta firma. przyjeżdża kurier zabiera towar a faktura wysyłana jest na adres firmy.
            • benek136 Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 11.10.14, 10:40
              Firma ,by tak nie funkcjonowała,gdyby własnie towaru nie dawano bez pieniedzy, sa to tak smieszne pieniadze 1zl za kg ,ze firmę powinno stać na zaplacenie przy odbiorze ,a fakturę mozna przyslac pozniej ,a nie udzielac kredytu . I tym sposobem sami tworzymy firmy złodziejskie.
    • ginger7806 Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 29.10.14, 09:36
      a czy nie jest przypadkiem tak, że to Państwo są naciągaczami i chcą pozbyć się śmieci, brudnej, podartej i zatęchłej odzieży, która zalega Wam na magazynie i jeszcze żądają jeszcze za to zapłaty? Kochani, odrobinę samokrytycyzmu, czy chcielibyście kupić to co wysłaliście? nie sądzę.....
      • mimiszka Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 29.10.14, 14:24
        A kto nam sprzedaje tą brudną ,podartą i zatęchłą odzięż i to nie po1zł ,tylko w cenie dobrej odziezy. Chyba krasnoludki.więc do nich trzeba mieć pretensje
      • annak358 Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 29.10.14, 21:14
        A kto powiedział, że chodzi o brudną odzież, w ulotce, którą dostałam od przedstawiciela tej firmy jest wyraźna informacja, że odzież musi być w stanie bardzo dobrym, bez dziur i zmechaceń, a dodatkowo i tak zastrzegają sobie prawo "przebrania" jej, co dla mnie jest jednoznaczne z tym, że ktoś chce sobie zrobić sort za 1 zł/ kg. Dlatego nie sprzedaję im. Dodatkowo Pan/i mimiszka ma rację, przecież my tą odzież kupujemy w hurtowniach...
        • biker766 Re: 3R recykling solution OSZUŚCI 30.10.14, 10:33
          Zapraszam do zakupu naszej odzieży bezpośrednio z Anglii i unikniecie państwo problemów związanych ze śmieciami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka