1szafagra 23.04.10, 12:56 ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO NASZEGO SKLEPU W WARSZAWIE NA UL. KRĘPOWIECKIEGO 10 LOK 14 - WOLA www.szafa-gra.prv.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.piotrew Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 30.04.10, 15:21 Byłem... przelotem... ciekawie to wygląda. Odpowiedz Link
1szafagra Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 01.06.10, 12:57 Zapraszam wszystkich na nową dostawę w dniu jutrzejszym tj Sroda 2.06 od godziny 9:00 dostawa markowych oraz niemarkowych ale bardzo interesujących ciuszków, dostawa butów oraz bielizny SERDECZNIE ZAPRASZAM KRĘPOWIECKIEGO 10 LOK 14 1.piotrew napisał: > Byłem... przelotem... ciekawie to wygląda. Odpowiedz Link
cz.x Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 10.06.10, 14:06 uzywana bielizna i buty??????......blee Odpowiedz Link
alik-w-plomieniach Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 02.06.10, 14:16 Zajrzę, może macie coś ciekawego. Ostatnio na Świętokrzyskiej głupio przegapiłem fajną kurtkę. Odpowiedz Link
cz.x Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 10.06.10, 14:04 jestescie sieciówą? bo ciuchy typowe jak w sieciówach...niby poprawne ale nie nic takiego zeby sie podobało...moze kwestia gustu.....jakos tak...nudno?.....na tle innych ciuchlandów bladziutko....oczywiscie mam na mysli te ktore nie miela tego samego towaru pomiedzy swoimi kilkoma punktami w miescie i zakazdym razem z kartka 'NOWA DOSTAWA".....i te 62 zł/kg........tak droooogooooo???? Odpowiedz Link
1szafagra Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 30.06.10, 23:16 sklep musi na siebie zarobic a drogo nie uwazam zeby było znajac ceny w innych ciuchlandach - ale to kwestia osobista dla kazdego. nie jestesmy sieciówką to nasz jedyny sklep. Zapraszam wszystkich ciuszki mamy wcale nie przeciętne- cieszą się bardzo dobrymi opiniami. dzis mielismy nową dostawę - wymianę calego asortymentu więc warto wpasc i na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie. Zapraszam mamy bardzo duzo ciekawych i markowych rzeczy. Odpowiedz Link
1szafagra Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 25.08.10, 16:10 ZAPRASZAMY OD 1 WRZEŚNIA NA TOTALNĄ WYPRZEDAŻ TRWAJĄCĄ CAŁY TYDZIEŃ W ŚRODĘ 8 WRZEŚNIA WCHODZIMY W SEZON JESIENNO ZIMOWY CZEKAJĄ NA PAŃSTWA EKSTRA CIUSZKI WARSZAWA- WOLA KRĘPOWIECKIEGO 10 LOK 14 DLA ZAINTERESOWANYCH KUPNEM HURTOWO ODZIEŻY ZAPRASZAMY DO KONTAKTU POD NR TELEFONU 501 060 950 Odpowiedz Link
cortox Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 08.09.10, 09:57 62 zł/kg za uzywane ciuchy????? to ja taniej sprzedaje nowe zwrotki sklepowe i posklepówkę z Highstreet w Londynie........jezu...... Odpowiedz Link
vogue2008 Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 05.10.10, 08:31 Do crotox. Proszę o szczegóły tych zwrotek. Czy jest możliwość zakupu ? Odpowiedz Link
vogue2008 Re: "SZAFA GRA" - CIUCHLAND WARSZAWA 05.10.10, 08:31 Odpowiedź proszę na vogue2008@wp.pl Odpowiedz Link