Dodaj do ulubionych

OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!!

12.06.14, 12:47

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED : MICHAEL20120 !!!!
WZIĘŁAM NA PRÓBĘ O NICH TOWAR, W MAILU POINFORMOWAŁAM,ŻE JESTEM ZAINTERESOWANA ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ I JUŻ TYLKO JESIEŃ-ZIMA !!!
OTRZYMAŁAM JAKIEŚ BLUZY W ROZMIARACH XXXXL, STARE MAŁO MODNE WZORY I NA DODATEK ŚMIERDZĄCE STĘCHLIZNĄ.ZAPEWNIANO MNIE,ŻE WYSTAWIAJĄ FAK VAT,ŻE JEST TO FIRMA SKANDYNAWSKA.
NIESTETY NIE OTRZYMAŁAM DOKUMENTÓW .
PO INTERWENCJI DOSTAŁAM OD PANA SPORO OBRAŻAJĄCYCH EPITETÓW !!!
ZASTANAWIAM SIĘ CZY TEGO FAKTU NIE ZGŁOSIĆ DO US. MAM DANE OSOBY ,KTÓRA WYSYŁAŁA TOWAR I NR KONTA.
WOBEC BRAKU CHĘCI ROZWIĄZANIA POLUBOWNEGO ÓW PROBLEMU,
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED HURTOWNIA Z Nisku kolo Stalowej Woli , WYSYŁKA BYŁA DOKONANA Z B.PODLASKI PRZED P. DANUTĘ FRYCZKOWSKA !!!!
Obserwuj wątek
    • agax03 Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 14.06.14, 09:25
      hej odezwij się do mnie- agax03@op.pl
      mam tez coś do dodania
    • michael20120 Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 18.06.14, 16:47
      Witam
      Dlugo zastanawialem sie czy odnies sie do tych oszczerstw ale po konsultacji prawniczej uznalem ze trzeba to zrobic ,bo niektorzy uwazaja ze sa bezkarni i moga pisac co chca i na kogo chca
      a wiec postanowilem ujawnic cala prawde o tej transakci
      przedstawiam caly zapis emailii miedzy nasza firma a sklepem OZIA SHOP
      oto on:
      W dniu 2014-06-04 20:25:22 użytkownik Ciska <ciska11@interia.pl> napisał:
      >
      > Witam
      > odpowiadam na ogłoszenie oferty towaru-metki ,jesteśmy zainteresowani.
      > cenę znamy, proszę napisać czy również jest odzież jesień-zima. ponieważ letnią udało nam się w ndz dostać
      >
      > --
      > pozdrawiam,
      Witam jest to odziez jesien-zima ,wiosna-lato ,caloroczna
      Pozdrawiam
      W dniu 2014-06-04 23:31:13 użytkownik Ciska <ciska11@interia.pl> napisał:
      >
      > rozumiem, w takim razie jesteśmy zainteresowani tą odzieżą.
      > My jesteśmy z łodzi. A Państwo w jakim mieście się znajdują ?
      > jak możemy sfinalizować transakcję ?
      >
      > --
      > pozdrawiam,

Witam towar znajduje sie w Nisku kolo Stalowej Woli
      Moga panstwo przyjechac na miejsce i odebrac go lub mozemy go wyslac
      Jak panstwu wygodnie
      czekamy na propozycje z panstwa strony
      Pozdrawiam
      W dniu 2014-06-05 19:48:48 użytkownik Ciska <ciska11@interia.pl> napisał:
      > my jesteśmy z łodzi, więc raczej nie przyjedziemy w ok Zielonej Góry.
      > lepiej będzie jeśli zamówimy kuriera, z tym,że na początek nie ukrywam ale chcemy poznać towar.
      > i byśmy zamówili 5 kg przesyłka kurier .
      > jeszcze jedno pytanie czy wystawiacie Państwo faktury vat
      >
      >
      > --
      > pozdrawiam,
      To nie sa okolice Zielonej Gory tylko Tarnobrzega.Nisko od panstwa jest 274 kilometrow
      Wystawiamy invoicy angielskie
      Jestesmy szkocka firma
      Pozdrawiam
      W dniu 2014-06-05 20:32:01 użytkownik Ciska <ciska11@interia.pl> napisał:
      > rozumiem, nie to nie ma sensu,żeby jechać 300 km po towar, kurier wyniesie taniej.
      > to w takim razie poproszę 5 kg na próbę. ale czy te faktury w Polsce są ważne ?
      >
      >
      > --
      > pozdrawiam,
      dobrze to prosze o adres do wysylki
      tak to sa faktury eropejskie,sa honorowane w calej europie
      I tu w nastepnym emailu pani podaje swoje dane ktore nie bede podawal bo to jest nie zgodne z prawem
      Kazda firma uwazala by juz ze zamowienie zostalo zrobione i przyjete do realizacji ,my tez tak uwazalismy lecz co sie okazuje byl to nasz blad
      bo ta pani wysyla nam emai pol godziny pozniej ktory zreszta laduje w spamach jak wszystkie inne takiej tresci :

i oczywiście poproszę o odzież jesień-zima ,metka dla dzieci

Podsumujac przez te wszystkie wiadomosci wyslane do nas ta pani nie wspomniala ze chodzi jej o odziez dziecieca tylko pisala o odziezy z metka ,dopiero po zlozeniu zamowienia przypomniala sobie co tak naprawde chce .Ponad to w ogloszeniu ktore zamiescila na forum zapomniala podac ze chodzi jej odziez dziecieca .
      Ta pani pisze totalne bzdury o jakosci ubran bo mamy zdjecia tego co jej wyslalismy
      Nadomiar zlego oczernila publicznie hurtownie odziezy w Nisku jesli takowe sa bo my nie mamy tam zadnej hurtowni ,jest to miejsce przeladunku towaru naszego przewoznika ktory czasem pozwala nam zeby nasi klienci mogli obejrzec tam towar
      Nastepnie pomylila adres wysylki, towar zostal wyslany z Tarnobrzega a nie z Bielska Podlaskiego
      Ta pani nie umie czytac ze zrozumieniem na forum pisze ze jestesmy firma skandynawska a pisalismy jej w emailu ze szkocka.Pnadto podala dane osobiste osoby ktora nie jest osoba publiczna i ona nie wyrazila na to zgody co jest naruszeniem prawa (ustawa o ochronie danych osobowych ) ale tym to juz zajmie sie prawnik
      Ta pani nigdy nie chciala zamowic wiekszej ilosci towaru poniewaz jesli ja bym chcial kupic towar w ilosci 300 kg za sume przeszlo 10000 zl to napewno bym pojechal 300 km aby obejrzec towar bo po 5kg za ktora zaplacila 196zl nie da sie rozpoznac towaru
      Jesli chodzi o invoice to napisalismy pani w ten sam dzien ze zostal wyslany i powinna dostac go w przeciagu 7 dni ,lecz ta pani zaczela nas straszy urzedem skarbowym nie przyjmujac do wiedzy ze takie sa procedury .
      Podsumuwujac cala sprawe gdyby ta pani napisala tak sumienie ogloszenie jak swoje oszczerstwa nie bylo by sprawy ,wystarczylo napisac w ogloszeniu ze chodzi o odziez dziecieca
      Ocene calego zajscia zostawiam forumowiczom a my z Pania Iza prawdopodobnie spotkamy sie w sadzie juz wkrotce.
      Z powazaniem
      Aberdeen-recycling.LTD
      • 2ciska Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 18.06.14, 17:50
        NO CÓŻ PAŃSKIE WYPOCINY SĄ ŻENUJĄCE , A FAKTURY JAK NIE BYŁO TAK NIE MA . PROSZĘ JESZCZE ZAMIEŚCIĆ FOTKI SKORO PAN MA TYCH SZMAT, NIECH SOBIE LUDZIE ZOBACZĄ :) CO PAN LUDZIOM WCISKA, NIC NIE POMYLIŁAM PODAŁAM DANE Z LISTU KTÓRY ZOSTAŁ NAKLEJONY NA PACZKĘ .
        A JA OSTRZEGAM PRZED FIRMĄ KRZAK : Aberdeen-recycling.LTD
        TAKICH JAK PAN JEST WIELU POCZĄWSZY OD POLSKI A KOŃCZĄC W USA !!!
        • michael20120 Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 18.06.14, 18:20
          I znowu pani pisze oszczerstwa nie jestesmy zadna firma krzak ,jestesmy legalnie dzialajaca firma szkocka
          Jesli chce pani sie czegos wiecej dowiedziec o naszej firmie to prosze sprawdzic w company house w UK lub odwiedzic nasza strone interntowa
          www.aberdeen-recycling.co.uk
          tam sie pani dowie wszystkiego o naszej dzialalnosci
          I prosze nie pisac juz wiecej glupot i oszczerstw ,
          a czy to sa wypociny to juz niech forum to oceni
          Z powazaniem
          Aberdeen-recycling.ltd
          • 2ciska Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 18.06.14, 19:47
            MA PAN RACJE, CZEKAM ZA FAKTURĄ :) CHOCIAŻ NIE WIERZĘ,ŻE DOJDZIE .....
            O TERAZ PAN PODAŁ STR INTERNETOWĄ, A W @ DO MNIE PAN TWIERDZIŁ,ŻE NIE MACIE ,
            DOBRE ...
            • michael20120 Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 18.06.14, 23:09
              odpisuje pani juz ostatni raz bo to nie mam czasu na utarczki slowne
              I znowu pani oszukuje bo napisalem pani w @ ze mamy swoja firmowa strone oto tresc maila ktory zostal do pani wyslany
              W dniu 2014-06-09 14:49:36 użytkownik Ciska <ciska11@interia.pl> napisał:
              > ok, dziękujemy
              > Czy państwo posiadacie str internetową ?
              >
              >
              > --
              > pozdrawiam,
              > Iza
              Witam
              a co sie tyczy pytania o strone interntowa to mamy strone w jezyku angielskim naszej firmy ktora uzywamy tu w Szkocji I jest przeznaczona dla naszych szkockich partnerow
              Ta strona opisuje nasza dzialalnosc
              Jesli sa panstwo zainteresowani to mamy tez w sprzedazy bardzo ladny sort w cenie 2,5£ za kg
              oraz niesort w cenie 1,3£za kg
              posiadamy tez transport do polski
              Sort sami go tworzymy ze zebranych przez nas ubran
              Sort charakteryzuje sie bardzo wysoka jakoscia wszystkie ubrania nadaja sie na wieszak
              product ten cieszy sie powodzeniem u sklepikarzy ze wzgledu na duza zawartosc creamu jak I gatunku
              Jesli sa panstwo zainteresowani to prosimy o info
              Dziekujemy I Pozdrawiamy

pisze jak byk ze mamy swoja strone
              zostawiam to bez komentarza

• ciuchofan Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 19.06.14, 12:10
                Strona dla szkockich partnerów. jescze nie słyszałem o stronie internetowej wyłącznie dla szkotów. dobre. a polscy partnerzy jak wejdą na tą stronę to im się komputer zawirusuje czy o co chodzi. myślałem ,że Szkoci są tylko skąpi ale ,że mają takie poczucie humoru to nie wiedziałem. coś tu jednak brzydko pachnie.
                • 2ciska Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 19.06.14, 15:26
                  ciuchofan napisał(a):

> Strona dla szkockich partnerów. jescze nie słyszałem o stronie internetowej wył
                  > ącznie dla szkotów. dobre. a polscy partnerzy jak wejdą na tą stronę to im się
                  > komputer zawirusuje czy o co chodzi. myślałem ,że Szkoci są tylko skąpi ale ,ż
                  > e mają takie poczucie humoru to nie wiedziałem. coś tu jednak brzydko pachnie.

dokładnie , dokładnie ale rzekomy właściciel tylko potrafi obrażać i straszyć !!!
                  szkoda słów i pozostaje ostrzeżenie przed Panem MICHAEL20120
                  • 2ciska Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 25.06.14, 00:21
                    2ciska napisał(a):

> ciuchofan napisał(a):
                    >
                    > > Strona dla szkockich partnerów. jescze nie słyszałem o stronie internetow
                    > ej wył
                    > > ącznie dla szkotów. dobre. a polscy partnerzy jak wejdą na tą stronę to
                    > im się
                    > > komputer zawirusuje czy o co chodzi. myślałem ,że Szkoci są tylko skąpi
                    > ale ,ż
                    > > e mają takie poczucie humoru to nie wiedziałem. coś tu jednak brzydko pac
                    > hnie.
                    >
                    > dokładnie , dokładnie ale rzekomy właściciel tylko potrafi obrażać i straszyć !
                    > !!
                    > szkoda słów i pozostaje ostrzeżenie przed Panem MICHAEL20120

i co 16 dni minęło i faktury nie ma !!! Pan MICHAEL20120 rzekomym szkotem :) wielkim biznesmenem co wysyła śmieci !!!
          • 2ciska Re: OSTRZEGAM PRZED : MICHAEL20120 !!!! 18.06.14, 22:40
            michael20120 napisał:

> I znowu pani pisze oszczerstwa nie jestesmy zadna firma krzak ,jestesmy legalni
            > e dzialajaca firma szkocka
            > Jesli chce pani sie czegos wiecej dowiedziec o naszej firmie to prosze sprawdzi
            > c w company house w UK lub odwiedzic nasza strone interntowa
            > www.aberdeen-recycling.co.uk
            > tam sie pani dowie wszystkiego o naszej dzialalnosci
            > I prosze nie pisac juz wiecej glupot i oszczerstw ,
            > a czy to sa wypociny to juz niech forum to oceni
            > Z powazaniem
            > Aberdeen-recycling.ltd

i proponuje pokazać te fotki rzekomo zrobione tych rzeczy ,które Pan wysłał.
            niech forum oceni jakość odzieży NOWEJ Z METKAMI Za 35 zł /kg !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka