nowaska Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 05.06.05, 22:10 Znalazłam fajny ciuchland na bazarku przy ul. Włościańskiej na Marymoncie. Zawsze kiedy robię zakupy wstępuję tam i nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Mają markowe ciuchy i bardzo dużo lnu! Ceny naprawdę przystępne, za podkoszulki mexxa i esprite płacę po 15 zł. Pawilon zaraz przy parkingu więc wrzucam siaty do samochodu i lecę na łowy. Nie pamiętam nr ale chyba 8 . Odpowiedz Link
smultronstallet Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 06.06.05, 18:19 Ten na Brackiej bardzo, bardzo fajny, poza tym oczywiście ciuchy na placu Unii Lubelskiej. Dziewczyny a gdzie można wyszperać jakieś fajowe dodatki: głównie torebki, paski etc. w centrum??? Pozdr. Odpowiedz Link
frytuss Na Bielanach 07.06.05, 18:21 a znacie ten z Alei Zjednoczenia? Też mają fajne ciuchy - generalnie to wejście jest od Schroegera, przy kośviele. Obsługa fajna i niedrogo, co prawda rzeczy są wycenione ale można "wyszarpać" jakiś rabat. Ciuchy angielskie. mojego męża też tam obkupuję w "Mexx-y i Spencery". Odpowiedz Link
migel1 WOLA WOLSKA 50A PAW.20 u pani KRYSI 09.06.05, 17:50 czesc sluchajcie jest fajny ciucholand na WOLI fajne ciuchy wystroj jak w butiku na marszalkowskiej niskie ceny dwie mile babeczki chyba PANI KRYSIA mila ZAWSZE DORADZI PODPOWIE obok jest tez ciucholandw pawilonie chyba 17 syf brud jakies niemile baby wymalowane.. a ten u pani krysi super ciuchy angielskie holenderskie czasem maja nowe torby adres WOLSKA 50A pawilon 20 NIE MAJA SZYLDOW ALE BLIZKO SZPITALA ZAKAZNEGO VIS A VIS Odpowiedz Link
papryczka_ag Re: Na Bielanach 05.02.07, 09:10 Wow dziś ide - mieszkam tuz obok a nie wiedziałam Odpowiedz Link
monia7333 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 03.07.05, 19:33 Byłam w sobotę w fajnym ciucholandzie w pawilonach na Marszałkowskiej róg Królewskiej, chyba pawilon 117 jest napis fajne ciuchy. Sklep wygląda jak butik, nie widać że to używane. Są torebki, paski, apaszki i oczywiście ciuchy, dużo markowych. Jest przymierzalnia, naprawdę polecam. Monia Odpowiedz Link
nowaska Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 09.06.05, 13:39 byłam wczoraj w okolicach Targowej, w kilku ciuchlandach a kiedy już miałam dość wszystkiego poszłam do cukierni na ul. Mackiewicza przy wiadukcie kolejowym - i tam zobaczyłam jeszcze jeden ciuchland, wart uwagi a przez nikogo nie opisany ( chyba że nieuważnie czytałam) a pełen fajnych i bardzo tanich rzeczy. Prowadzi go starsze małżeństwo, z rozmowy dowiedziałam się że jest w tym miejscu od kilkunastu lat. Cisza, spokój i miła atmosfera, 2 kroki od Kijowskiej w szeregu pawilonów, nr bodajże 13. Takie małe sklepy mają swój urok, nie ma w nich przepychania, kłótni o to kto był pierwszy, spoglądania na ręce i kolejek do przymierzalni :) Cieszę się, że go odkryłam bo wyszłam z niego w doskonałym nastroju i z pełną siatą fajnych ciuchów:) Odpowiedz Link
phenik_s Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 05.08.05, 10:08 byłam miło przytulnie, mało miejsca, za duże za małe ale ładne rzeczy Odpowiedz Link
modnisia_ursus Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 25.05.13, 13:10 SKLEP Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ NA WAGĘ M O D N I S I A ZAPRASZA pn - pt 11 - 19 sob 11 -15 ul.Dzieci Warszawy 28 (obok salonu NOVA KUCHNIE ) Odpowiedz Link
ubrania.irlandia Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 30.08.13, 11:11 Witam posiadam do sprzedania odzież sortowaną odziez pochodzi z irlandii odziez jest następujących firm : TOP SHOP RIVER ISLAND VILA VERO MODA ZARA NIKE ADIDAS D&G TOMMY HIFFINGER CALVIN CLEIN PEPE JEANS LACOSTE ONLY H&M ATMOSPHERE NEXT WALLIS NEW LOOK MARKS & SPENSER HELLO KITTY LEVIS REEBOK Posiadam róznież obuwie i zabawki w razie zainteresowania proszę pisać na meila ubrania.irlandia@gmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link
betka-b Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 25.06.05, 18:10 Czesc!Ja tak troche z innej beczki ,gdzie w Warszawie sa komisy z akcesoriami dla dzieci-czyli wozki i itp.chcialabym sprzedac wozek a kupic inne dzieciece drobiazgi(nie ubranka) ?Dzieki za info. Odpowiedz Link
renial74 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 25.06.05, 21:41 W Al. Krakowskiej ale nr nie pamiętam tuż za skrzyżowaniem z Łopuszańską (raczej wiaduktem)po prawej stronie. Obok jest bodajże sklep z częściami samochodowymi - ale nie jestem pewna. Na pewno jest szyld. Pzdr Odpowiedz Link
marakota Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 28.06.05, 19:26 Polecam jeszcze na ul. Ordynackiej, około 40 m od Nowego Światu ubrania są wycenione, może nie najtańsze, ale za to dobrej jakości, mozna markowe ciuszki kupić. I co bardzo mi się spodobało: ułożone asortymentem, a do tego kolorami.... :) Odpowiedz Link
zla.kobieta Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 29.06.05, 11:01 czesc dziewczyny :) wiecie moze gdzie w wawie sa ciucholandy w ktorych mozna kupic markowe ciuchy typu dior, louis vuitton itp.? pare razy udalo mi sie upolowac super ciuszki za grosze w takich lumpexach za granica, ale slyszalam, ze sa juz tez w wawie. help! :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nefret Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 22.03.06, 19:39 zla.kobieta napisała: > czesc dziewczyny :) wiecie moze gdzie w wawie sa ciucholandy w ktorych mozna > kupic markowe ciuchy typu dior, louis vuitton itp.? pare razy udalo mi sie > upolowac super ciuszki za grosze w takich lumpexach za granica, ale slyszalam, > ze sa juz tez w wawie. help! :) > pozdrawiam serdecznie na Mariensztadtcie jest super-markowy scond-hand. Ale ceny są nawet powyżej 200 zł Odpowiedz Link
marlenna1234 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 05.10.08, 14:41 sproboj na tamce (nie znam numeru ale jest rozowy i odrazu go zauwazysz) kolo fontanny z kaczka :) ja kupilam tam torbe skorzana "FENDI" za 130zl, 2 bluzki chanel i podkoszulke diora . to maly sklepik ale codziennie cos dowoza. naprawde polecam ,ja osobiscie nie widzialam nigdzie fajniejszych ciuchow za tak niska cene. -marlena Odpowiedz Link
wojtow Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 14.07.05, 18:39 A ile ciuchlandów jest na Puławskiej ! Wystarczy wsiąść w tramwaj i jechać w kierunku Wyścigów i patrzeć w prawo, jest taki odcinek, ze co przystanek to ciuchland :) Raj dla maniaków. Od pn na Puławskiej w ciuchlandzie który ma w szyldzie wagę jest wyprzedaż. Odpowiedz Link
nat26 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 23.07.05, 18:13 a gdzie mozna kupic angieslkie ksiazki? Odpowiedz Link
kamaoka Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 26.07.05, 09:04 no wlasnie gdzie ksiazki? (wawa) bylma teraz na wakacjach w swojej ukochanej palandze i tam ejst bazar - pol to warzywa i owoce a pol szmateks:P mniam:] ale niestety coraz wiecej bab sprzedaje tam ciuchy z wyprzedazy angielskich (bo tylko stmatad maja ciuchy, tzn tylko z anglii:) i jest juz jak dla mnie dorgo, ale czasem mozna cos wyszperac, m.in. jest jedna babka z ksiazkami, 3/4 to romanse:P ale kupilam sobie angielska wersje "ksozmarnego karolka i zebowej wrozki", ze znanych bylo jescze "i'm david" i jakies fajne albumy, ale wiecie, jak nie ma co czytac i wszystkie gazety z polski sa przeczytane wzdluz i wszerz wlacznie ze stopka redakcyjna to nawet te romanse sa nie do wzgardzenia:) i okazalo sie ze to wspaniale wypelnia czas:P kupilam sobie kilka dodatkwych, na zime:), ale gdybym miala mozliosc kupowania tanich uzywanych ksiazek angeilskich to byloby bosko:) Odpowiedz Link
nefret Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 22.03.06, 19:44 kamaoka napisała: > no wlasnie gdzie ksiazki? (wawa) na bazarku na dołku (tak sie chyba nazywa) to jest na skrzyżowaniu KEN i płaskowickiej (w polowie drogi miedzy metrem imielin i natolin) w soboty i niedziele wystawia sie facet z całą "kopalnią" ksiązek - też angielskich, niemieckiech rosyjskich i wielu innych jezykach. Ma także slowniki (za 2x wiekszy (bardziej "tresciwy" slownik niż ten, ktory widzialam w sklepie, a który kosztowal ok 100zl zaplacilam) ...45 sa tez romansidla, powiesci itp - juz w nizszych cenach Odpowiedz Link
sessy1 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 06.04.06, 21:46 Kasprowicza 37 - Warszawa - ceny od 39 zł za kg do 20 zł/kg Odpowiedz Link
aspartam Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 15.08.06, 21:30 Czasami fajne ksiazki i ciuchy tez mozna znalezc w "tratrze strojów" czy jakos tak na skrzyzowaniu Fieldorfa i Bora komorowskiego tuz obok nowo bodowanego b;olku przez dewelopera acciona. Gorąco polecam :) Odpowiedz Link
michal_b2 Ciucholandy z fajnymi meskimi ciuchami ... 08.09.06, 13:42 witajcie!!! zna ktos adresy sklepow w okolicach woli, bemowa? no i oczywiscie w innych dzielnicach wawy. najbardziej interesuje mnie markowa odziez. Odpowiedz Link
ach41 Re: Ciucholandy z fajnymi meskimi ciuchami ... 08.09.06, 20:23 przecież masz michale cały wątek o SH w wawce - wystarczy poszukać ;/ Odpowiedz Link
joanka.nova Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 04.06.08, 16:04 Angielsko języczne książki widziałam w sklepiku na Bagateli, idąc od pl. Unii Lubelskiej po prawej stronie. Sprzedają tam rzeczy z darów, pełno szpargałów i rupieci, ciuchy (zupełnie nieciekawe), naczynia i książki w różnych językach (również albumy). Czasem można znaleźć perełki. Dochód przeznaczony jest na pomoc, dla kogo nie wiem, kiedyś pytałam ale już nie pamiętam ;PP Widziałam też książki w lumpexie na Świętokrzyskiej. Jakiś czas temu otworzyli nowy, idąc od Marszałkowskiej w stronę Pragi, po lewej, jeszcze przed tym dwupiętrowym. Ale nie przyglądałam się jakie. Odpowiedz Link
huma.r Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 16.07.08, 09:24 Proszę o pomoc i informację na temat nowej lokalizacji second handu [ odzież z Holandii], który mieścił się na antresoli Hali Gwardii [ Plac Żelaznej Bramy 1 - Warszawa,] i został przeniesiony na czas remontu. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
rajsca Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 25.07.05, 20:21 Przy Chmielnej 130 na odcinku pomiędzy Żelazną a Miedzianą, prawie na przeciwko biurowca Warty. Jest zielony stojak na ulicy z napisem second hand. Fajne ciuszki, miła obsługa i można się targować :)))) Odpowiedz Link
kasiunia62 WAWA WŁOCHY 26.07.05, 22:08 Mam dwa ulubione ciuchy- obok stacji i troszkę dalej idąc w stronę Ryżowej....w tym pierwszym kupiłam świetną miniówkę dzinsową za 8zł, w drugim kieckę i szorty dzinsowe..w super stanie! Odpowiedz Link
kasiunia62 Re: WAWA WŁOCHY 29.07.05, 13:04 w tym obok stacji były zarąbiste dzinsy DOLCE & GABANA z metkami i srebrną blaszką za 12zł ! chyba były męskie bo dziwnie leżały na mnie, nie kupiłam.. Odpowiedz Link
zuzu2004 Re: Warszawa, Świętokrzyska 28.07.05, 09:41 po przeczytaniu tego watku, wczoraj poszlam zoaczyc co tam slychac, rzeczywiscie wybor niesamowity ale tez bardzo duzo ludzi, nic niestety nie kupilam bo troche sie spieszylam i jakos nie moglam sie zupelnie oddac lumpexowym lowom ale nie o tym chcialam :-) Zauwazylam tam dwie kobiety, ktore z pewnoscia nie kupowaly ciuszkow dla siebie, wyszukiwaly same super markowe rzeczy, sliczniutkie ciuszki, super buty... az mialam zal ze to nie ja to zlapalam. Panie rozmawialy o tym,na co jest ostatio popyt i co warto kupic, mysle, ze te kobiety wybieraly co fajniejsze ciuszki, rzeby potem sprzedac to za grubsza kase w jakims butiku, czy gdzie indziej.To juz mi sie nie bardzo podobalo. Poza tym czy wiecie kiedy sa tam dostawy, jak czesto, chcialabym nastepnym razem trafic tam na sam poczatek i zlowic cos fajnego :-) Odpowiedz Link
nupik Re: Warszawa, Świętokrzyska 29.07.05, 13:12 ja tez juz obczailam ten sklep, jest ogromny, kupilam mini Mango, dzinsy Vero mody,koszulke H&M, dwie koszule oldschoolowe dla chlopaka i kupe ubranek dla synka. kilogram 48 zlotych, zaplacilam za wszytsko 30. Polecam, sa male rozmiary;, ja nosze 36 i duzo rzeczy na mnie pasowalo, glownie dzinsy sa warte uwagi, widzialam levisy tez. Polecam wszystkim wielbicielkom second handow. Odpowiedz Link
kasiunia62 No dziewczyny... 01.08.05, 17:40 Spisałam sobie na kartce Wasze namiary na lumpexy i dziś pojechałam na zakupowe szaleństwa. Powiem jedno- największy wybór i najwięcej się obkupiłam w tym ciuchlandzie na Rondzie Wiatraczna! Coś wspaniałego!!! Za 60zł kupiłam 4 pary spodni- 2 p żółtych rybaczek, 1 w paseczki i 1 jasne i spodnicę za kolano! BOMBA! Udało mi się też kupić fajną kurtę ala skóra za 30zł na Świętorzyskiej! Tam też niezły wybór! Nie podobało mi się natomiast na Ordynackiej- ceny wysokie i na Brackiej- blee!!! POZDRAWIAM i życzę udanych łowów! Odpowiedz Link
aaaneta Re: No dziewczyny... 03.08.05, 08:24 Czy ktos wie moze gdzie jest sklep second-hand o nazwie Vintage ? Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: No dziewczyny... 04.08.05, 12:19 Przy Al.Jana Pawła II (przy skrzyżowaniu z Solidarności) - w bramie tuż za KFC. Odpowiedz Link
aaaneta Re: No dziewczyny... 04.08.05, 14:17 dzieki juz znalazlam dokladnie Jana Pawla 44 w bramie a nie wiesz moze gdzie dokladnie jest Moda retro wiem ze maja tam koncowki promodu, wiem ze na Chmielnej ale gdzie mniej wiecej z gory dzieki Odpowiedz Link
konkubinka Re: Warszawa, Świętokrzyska 05.01.06, 19:01 w SKLEPACH TEJ SIECI CZYLI OGRODOWA, JEROZOLIMSKIE, Człuchowska , Swietokrzyska, KEN ,Targowa kiedy jest dostawa wynajmuja specjalnie ochrone a czasem poprostu wpuszczaja po kilka osob do sklepu.Poz tym sama bylam swiadkiem jak Pan z obslugi oswiadczyl Paniom "bioracym na odsprzedaz" , ze zawartosc kolejnego worka wyrzuci jak wyjda ze sklepu:):) Ale tak na marginesie-nie widze w tym nic zlego o ile nie tworzy sie bazar/Sama prowadze dzialalnosc , ktora zachacza o handel ciuszkami i wole zaopatrywac sie na starej dobrej ogrodowej niz w jakiejs smieciowatej hurtowni. A gdzie Panie to opylaja?NP na Olimpii gdzie wszyscy na Woli wychodzac z Kosciola ida z przyzwyczajenia.Za bluzke , za ktora taka kobieta zaplaci 15 tam daje sie 35.Jednak w koncu taka Pani tez troche wysilku wklada w to , zeby te perełki wynalexc i płaci za to a nie kradnie. Odpowiedz Link
panpazapan Re: Warszawa, Świętokrzyska 11.01.06, 13:57 dla mnie najfajniejszy jest przy jerozolimskich 1. Al. Jerozolimskie (obok ubezp UNIQA) w stronę Centrum przed rondem (po drugiej stroni niz dworzec centralny) ceny widziałam 45 zł kg, fajne rzeczy postatnio kupiłam za stówę ale dwie siatki (w tym nie tylko ciuchy, sa pudła z nie-ciuchami, torebki itp) Odpowiedz Link
panpazapan Re: Warszawa, Świętokrzyska 19.01.06, 15:12 to ja o tym pisałam też, polecam. Odpowiedz Link
marchefka27 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) BEMOWO 05.08.05, 11:08 ja nie mam cierpliwosci do grzebania w ciucholandach, ale odkrylam w sobie pasje jesli chodzi o wygrzebywanie ciuszkow dla mojego synka (ktory niedlugo przyjdzie na swiat ;) ). Moje ulubione w tym zakresie to: - powst slaskich, kiermasz odziezy naprzeciw sklepu triumpha (ja tam wybieram tylko markowe ciuszki od mothercare po h&M, cena 40 zl za kg, ale w ciagu tyg maleje i w piatek jest 10zl - nie wiem czy to chodzi o tyzien przed dostawa czy zawsze, ostatnio zalapalam sie na 24 za kg i za pol torby ciuszkow dalam 17zl.). Kolezanka wygrzebala mi 2 sukienki ciazowe h&m mama za 13 zl, a ja spodnice skorzana Wallisa. - powst slaskich na koncu pawilonow obok fotografa jest duzy sklep z ciuchami i zabawkami dla dzieci, ceny za sztuke, ale ostatnio przecena 50% - w tym samym miejscu obok kosciola przy jaskiniach solnych, ale tam weszlam pare razy w dniu dostawy i zawsze natknelam sie na zerujacych handlarzy z pobliskiego bazarku ktorzy rzucali sie na towar wieszany wlasnie, przegladali go a potem byly do kupienia na bazarku... Odpowiedz Link
wojtow nowy ciuchland Sadyba 05.08.05, 18:56 Polecałam już wam ciuchland przy banku PKO BP (po schodkach w dół) przy skrzyżowaniu Św. Bonifacego i Powsińskiej. Tuż obok niego ulokowała się konkurencja 29 zł/kg mają świetne ciuchy. Dziś się obkupiłam - polecam ! Odpowiedz Link
zuzu2004 Re: nowy ciuchland Sadyba 11.08.05, 13:26 bylam tam wczoraj, maja dostawe w srody, cena za kg 35pln. Bylo kilka fajnych ciuszkow, kupilam 2 bluzki z Mark&Spencer za 6pln. Bylo duzo bluzek koszulowych ale wszystkie w rozmiaze XXL, spodnie, spodnice bez rewelacji. Oni dokladaj cos nowego co chwile, chyab nie trzeba sie sugerowac dniem dostawy, pewnie w pozostale dni tez mozna cos trafic. Dla mnie ok ale bez wielkiego zachwytu. Odpowiedz Link
aleksandrynka Mołdawska, Wawa 09.08.05, 00:09 nowy ciucholand powstał kilka dni temu na Mołdawskiej, róg Racławickiej. Nie ma tam chyba jakichś "frykasów", ale za bardzo sie nie przyglądałam... Odpowiedz Link
nieszka24 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 12.08.05, 11:22 www.lumpeksy.pl/taxonomy_menu/1/1 lista w warszawie :) Odpowiedz Link
aaaneta Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 30.09.05, 08:25 jakies nowe znaleziska w wawie w okolicach centrum ? Odpowiedz Link
deana Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 10.10.05, 10:16 Pytanko do osób które często chodzą do różnych ciucholandów-w których oprócz ciuchów można również spotkać książki w języku angielskim na wagę?Bardzo mi na tym zależy a znam tylko jeden taki ciucholand.(Al.Jerozolimskie) Odpowiedz Link
guduka Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 10.10.05, 10:30 Widziałam też na Świętokrzyskiej i na Ogrodowej, ale są pewnie we wszystkich sklepach sieci "Odzież na wagę". Odpowiedz Link
zuzu2004 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 10.10.05, 10:49 widzialam cos nowego (chyba bo o nim jeszcze nie czytalam)na ul. Olszewskiej, rog Pulawskiej przy samej Pizzy HUT, nie wiem co i jak ale jak uda mi sie tam podjechac to dam znac :-) A moze ktos juz tam byl?? Odpowiedz Link
czterydychy Mi∏y ciuch na Mackiewicz 14.10.05, 10:59 byłam wczoraj w okolicach Targowej, w kilku ciuchlandach a kiedy już miałam dość wszystkiego poszłam do cukierni na ul. Mackiewicza przy wiadukcie kolejowym - i tam zobaczyłam jeszcze jeden ciuchland, wart uwagi a przez nikogo nie opisany ( chyba że nieuważnie czytałam) a pełen fajnych i bardzo tanich rzeczy. Prowadzi go starsze małżeństwo, z rozmowy dowiedziałam się że jest w tym miejscu od kilkunastu lat. Cisza, spokój i miła atmosfera, 2 kroki od Kijowskiej w szeregu pawilonów, nr bodajże 13. Takie małe sklepy mają swój urok, nie ma w nich przepychania, kłótni o to kto był pierwszy, spoglądania na ręce i kolejek do przymierzalni :) Cieszę się, że go odkryłam bo wyszłam z niego w doskonałym nastroju i z pełną siatą fajnych ciuchów:) napisala nowaska Podpisuje sie pod tym postem. Jest bardzo mila obsluga, przymierzalnia i fajne czyste ciuchy. Polecam. Odpowiedz Link
czterydychy Mi∏y ciuch na Mackiewicza – Praga Pó∏noc 14.10.05, 11:01 Uscislenie adresu. Odpowiedz Link
ptasia Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 11.04.06, 15:05 > Pytanko do osób które często chodzą do różnych ciucholandów-w których oprócz > ciuchów można również spotkać książki w języku angielskim na wagę?Bardzo mi na > tym zależy a znam tylko jeden taki ciucholand.(Al.Jerozolimskie) bywają na Ogrodowej (ta sama sieć, co Aleje) - kupiłam Toujours Provence Mayle'a :) Odpowiedz Link
grazkax Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 14.12.06, 08:57 na Rechniewskiego przy Umińskiego jest taki ,gdzie mają wszystko- torebki,zasłony, pościel,dla dzieci i dorosłych .Bywają też zabawki i książki. wymiana co dwa tygodnie,obsługa bardzo miła.towar na wagę a w dniach wyprzedaży wszystko jest bardzo taniutkie, ale już wycenione (od 4 do 15 zł).polecam, sama dość często tam wpadam. Odpowiedz Link
leon2111 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 14.10.05, 11:23 Fajny Ciucholand otworzyli na Ursynowie ul Zamiany 12, ostatnio czekając w kolejce na poczcie znalazłem tam markowe fajne rzeczy wszystkie ze stanów, za śmieszne pieniądze Polecam Odpowiedz Link
materni Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 14.10.05, 11:44 targowa na przeciwko ysk, świetokrzyska na przeciwko poczty, odzież na wagę, wycenione na ząbkowskiej. czy te sklepy które wymieniłąś mają odzież na wagę, bo wycenione są dużo droższe. Odpowiedz Link
materni ciuchy w rozmiarze 34 14.10.05, 12:20 gdzie można kupi c ciuchy w rozmiarze 34, przeważnie njamniejsze rozmiary to 36 a ja się w nich topię, i gdzie można kupić fajne buty,torebki, paski, biżuterie szt, ale tanio i na wagę Odpowiedz Link
modna-ewa Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 29.12.05, 20:41 Witam, Przykro nam,że nasz sklep-hurtownia kojaży się z ciuchlandem.To że mamy niskie ceny o tym nie świadczy. Towar jest bardzo wysokiej jakości i znanych firm w Europi . Proponujemy dopisać do tytułu:Cicholandy, Komisy i Butiki, lub usunięcie naszego adresu z Tej listy. Nazwa Ciucholandy kojaży się z odzieżą używaną. Pozdrawiamy Modna Ewa. Odpowiedz Link
annkier Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 29.12.05, 23:57 koło mojej pracy niedawno otworzył sie nowy pachnący lumpeks, taki w dobrym stylu dopisuje do listy Andersa 21B, ciuchy z Anglii, fajne rzeczy dla dzieci i facetów Odpowiedz Link
existenz Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 30.12.05, 09:25 od kilku dni obserwuję powstawanie nowego szmateksu w wieżowcu przy ul. Grzybowskiej 2 hmmm ciekawe jaki będzie.... Odpowiedz Link
madzi1 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 06.02.06, 13:35 gdzie dokladnie jest ten na swietokrzyskiej? Odpowiedz Link
maya_rr Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 19.04.06, 11:55 gdzie dokładnie jest ciuszek na alejach jeroz. przy UNIQUA??? i gdzie na Świetokrzyskiej??? Odpowiedz Link
krystyna992 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) - 22.04.06, 19:25 a nie wiecie może w , którym ciuchlandzie znajdę męską odzież w duuużych rozmiarach ? Odpowiedz Link
doris991 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) - 30.04.06, 14:41 a ciążowe ciuchy gdzie można kupić? bo tam gdzie chodzę to po jednej sztuce i to koszmarki pzdr Odpowiedz Link
ach41 nowy na Woli :) 11.05.06, 14:15 Wczoraj odkryłam, Wola, Górczewska 93, nazywa się London Fashion. Sklep duży, są przymierzalnie, ale te ceny :( każda rzecz wyceniona jest np. bluzki damskie po 14 zł ciuszki dziecięce nowe firm NEXT, GEORGE po 15 zł sztuka za to są fajne torby, plecaki, wieczorowe rózne każda po 7 zł Odpowiedz Link
franula Re: nowy na Woli :) 11.05.06, 18:14 nowy ciuchland przy Prostej miedzy Rondem ONZ a zelazna dzis bylo po 18 zł - dziecko obkupiłam Odpowiedz Link
frania_bania Gorczewska 23.05.06, 10:36 widzialam cos nowego na Górczewskij (przed skretem w Deotymy - jadac od powstancow) - chyba lumpeksik:) Odpowiedz Link
ach41 franiu :) 23.05.06, 13:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24662&w=17883410&a=41647017 zobacz tu Odpowiedz Link
frania_bania Re: franiu :) 24.05.06, 11:29 no widzisz uprzedzilas mnie, amyslalam, ze to nowosc....dopiero co go zauważyłam. Jeszcze nie byłam w srodku, warto zajrzec? nie wiesz do której jest czynny? Odpowiedz Link
ach41 Re: franiu :) 25.05.06, 10:39 :-) byłam pierwsza :P ;-) bo nie dawno go otworzyli dopiero tak jak pisałam w tamtym wątku - rzeczy są wycenione, bosskie torebki mają kupiłam sobie za 7 zł taką sporą z materiału czarnego w różowe kwiaty i dla dziecka koleżanki taki plecaczek Barbi nowiutki też za 7 zł :P :-) czynne na pewno do 19 jest w dni powszednie w soboty niestety nie wiem :( Odpowiedz Link
ciotkafelicja Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 26.05.06, 14:23 Witam, całkiem niedawno zobaczyłam nowy ciucholand na Żeromskiego (dawniej był tam fryzjer), przy przystanku autobusowym róg Jarzębskiego. Niestety nie zdążyłam tam zajrzeć, może "ktoś coś wie":) bliżej?Ceny, towar itp. I jeszcze jedno, jaki polecacie lupmpeks na Bielanach?Nie musi byc najtańszy ale żeby ubranka były fajne, pozdrawiam... Odpowiedz Link
ach41 ciotka ;-) 30.05.06, 11:02 Tą dzielnicę to ja słabo znam, ale polecam wizytę tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24662&w=37183376&a=37183376 Byłam tam kiedyś i niezłe mają ciuchy. Agnieszka Odpowiedz Link
lilarose Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 02.06.06, 10:33 Ostatnio byłam w ciuchlandzie na Madalińskiego i nieźle sie obkupiłam :)) Akurat mieli wysyp fajnych, markowych ciuchów. Bywam też w ciuchlandzie na Puławskiej, niedaleko przystanku Dworkowa, z napisem Kiermasz odzieży. Czasem można na cos fajnego trafić. Jest też malutki sklepik w Al. Niepodległości, niedaleko metra Pole Mokotowskie w kierunku Racławickiej, niedrogo, ale akurat nie trafiłam na nic ciekawego. W Vintage na Jana Pawła II jest duży wybór skórzanych kurtek, płaszczy, spodni i torebek. Na dworcu wschodnim jakos mi się nie podoba. Odpowiedz Link
panix5 Re: Lista ciucholandow WAWA :))) 10.08.06, 15:02 Nowy sklep - Staffa 37 - Bielany, kupilam fajny sweter i dwie bluzki dla siebie i kilka dla dziecka. Polecam!!! Odpowiedz Link
agn30ieszka z klimatem 24.08.06, 14:00 mój ulubiony to SECOND HAND przy Świętokrzyskiej, na przeciwko Ministerstwa Finansów - ma taki klimacik; wczoraj tam byłam i kupiłam dwie bluzki jedyną wadą tego ciucholandu jest wycena na sztuki Odpowiedz Link