seledynowa moje ulubione 21.07.05, 15:31 1. ul.Nyska - w/g mnie bezkonkurencyjny jesli chodzi o ceny, zakres i ilość (stąd mam za 1,75 zł bladorózowe długe koszulowe wdzianko C&A) 2. na ul. Ładnej obok sklepu z bielizna Keya - b. sympatyczna Pani, dzieki której pare razy kupiłam cos co mnie odmieniło (np. dzwony w seledynowe prążki) i to własnie ona namówiła mnie na len, choc sie gniecie - od tego czasu wpadłam w lniany nałóg;-) 3."Anastazja" przy targowisku na Grunwaldzkim (niedaleko Pizzy Hurt) - bardzo ładne rzeczy, sliczne tkaninym sympatyczna pani 4. ul. Curie Skłodowskiej róg ul. Norwida (w mieszkaniu) - dosyć drogo, ale ładne rzeczy i b.czysto 5. ul.Reymonta blisko ul. Prusa - przepiekne rzeczy, luksusowe torby (za czarną, wielką, lakierowną Credini zapłaciłam chyba 160 zł, ale kocham ja miłością niezmienną i uwielbiam ubierać się na czarno, (żeby mi pasowała ;-) mam stąd wiele rzeczy z bardzo szlachetnych tkanin -- Odpowiedz Link
julka_b Re: moje ulubione 01.08.05, 22:52 Mam wielką prośbę: czy możecie mi podpowiedzieć, w którym miejscu mogę znależć ciuchy eleganckie (kostiumy,garsonki). Pracuję w biurze w którym wymagany jest nienaganny wygląd i ciuchy dobre jakościowo, ale wymagania te nie mają odzwierciedlenia w pensji. Przez ostatni miesiąc chodzę i szukam .... Rzeczy które mi sie podobają znalazłam w cenie ok ... 500 zł za marynarkę. Jestem załamana; nie satć mnie na to, by całą pensję wydawać na ciuchy. Gdzie mogę kupić coś w tym stylu z drugiej ręki? Chętnie bym sama pobiegała po mieście, ale nie chcecie wiedzieć, do której przesiaduję w pracy. Właśnie, napiszcie też, do której są otwarte SH. Serdeczne dzięki. Julka Odpowiedz Link
seledynowa kostiumy 02.08.05, 09:26 ładne,"wybrane" ale droższe rzeczy (w tym garsonki, żakiety, spodiumy) kupuję: - na ul. Reymonta (blizej Prusa) - ta sama włascicielka otworzyła też SH gdzies na Hallera i ma tez stoisko na placu Grunwaldzkim (przepiękne lniane rzeczy w najbardziej niesamowitych kolorach), - w poblizu placu Grunwaldzkiego w SH "Anastazja"(na rogu, blisko Pizzy Hutt) - zdarzyło sie też na Szczytnickiej - Bianca, piaskowy kolor, 50% wełny za 35 zł - sporo jest na Nyskiej (b. tanio), ale tam trzeba miec cierpliwość, bo sporo byle czego wymieszanego z perełkami Odpowiedz Link
brosza1 Re: Lumpeksy we Wrocku 04.08.05, 14:35 Zaszlam do SH na ul. pereca w takim lolorowym budynku zaraz za żelazną. Jest on dopiero od kilku miesięcy. I wyszperałam dwie pary naprawde pożądnych dzinsó, z taką nogawką o jaką mi chodziło (prostą)... :D Odpowiedz Link
seledynowa ul.LUPEX-Szczytnicka ;-) 11.08.05, 17:41 Przeszłam się wczoraj taulicą i mam wrażenie, że to najbardziej ciuchlandowa ulica we Wrocławiu: Zaczynamy od skrzyzowania na Grunwaldzkim (tuż przy sedesowacach) 1) pod sedesowacami - maleńki i biedniutki sklepik cos z"ciuszkiem" w nazwie 2) plac targowy - kilka stoisk od bardzo drogich (ceny nawet i 200zł, ale za cudne ciuchy) po bacine wytargane ze starych szaf za grosze; ostatnio miałam w rękach różowe jeansy Versace za...20 zł (stan idealany, rozmiar 34-36) 3)"Nastazja"- na rogu, obok Pizzy Hurt 4)"U Mai" - po prawej stronie idąc od Grunwaldzkiego, dwa, dość eleganckie sklepy, tuż obok siebie (kawałek dalej, za księgarnią i bieliźniarskim Trumphem 5) parę kroków dalej kolejny, ale teraz zamkniety z powodu urlopu 6) tuz przed XIV LO, na rogu - bardzo ładne rzeczy, ale ceny mnie zbiły z tropu - chciałam kupic córce ładną białą bluzkę z bawełny, ale cena 30 zł nie jest zachęcająca (zwłaszcza, że rzecz nie wygląda na nówkę) Odpowiedz Link
sheep1 odwiedziłam kilka lumpeksów 11.08.05, 20:15 Wczoraj wybrałam się do kilku lumpeksów.Efekt?Mój portfel bardzo się cieszył,ja natomiast mniej,zero sztuk zakupionych :(Zwiedziłam kilka ciucholandów przy Jedności Narodowej.Osobiście uważam,że szkoda czasu.Towar nie rewelacyjny,za to ceny jak najbardziej.Chyba ktoś zapomniał,że to ciuchy używane.I naprawdę nie ma co się rozpisywać,że jakość lepsza.Guzik z petęlką.W jednym ciucholandzie były torebki firmy Gabor po 120 zł,inna torebka z ciekawym haftem 200 zł.Byłam także na Sienkiewicza (lumpeks z końcówkami serii).Ceny w granicach 20-30 zł za bluzkę,ładne wzory no i widać,że to nieużywana rzecz.Można się pokusić,choć powycinane metki działały mi nieco na nerwy,bo lubię wiedzieć co kupuję :) Generalnie ten na Sienkiewicza jest ok. ale przeważają małe rozmiary. Dawno temu byłam także w lumpeksie na Placu 1 Maja-kompleks sklepów na przeciwko Cuprum.Był jeden -odzież z Francji czy coś takiego.Rzeczy nowe,głównie firmy Camieou (nie wiem czy dobrze napisałam,ale to ta sama,która ma sklep w Galerii Dominikańskiej),prawdopodobnie końcówki serii z outletu.Ceny za bluzkę 70-80 zł,za garnitur (któraś z Was szukała)300-400 zł. Ja szukam lumpeksu na wagę z ciekawymi rzeczami,ten na Nyskiej mnie nie powalił,przetrząsnęłam całą halę i wyłowiłam jedną bluzkę,no ale wiadomo że ładniejsze rzeczy idą odrazu na wycenę :(.Tak więc szukam takiego co to tylko waga (ten na Ruskiej już znam).Więc gdybyście coś znały to napiszcie. Odpowiedz Link
veslla Re: ul.LUPEX-Szczytnicka ;-) 15.12.05, 11:10 gdzie jest ta Szczytnicka?blisko centrum? Odpowiedz Link
metnia Re: ul.LUPEX-Szczytnicka ;-) 26.12.05, 22:13 Szczytnicka to ta ulica ktora tramwaj 10 dojezdza na plac grunwaldzki. czyli jesli uznamy grunwaldzki za centrum to tak, blisko :) Odpowiedz Link
nieszka24 Re: Lumpeksy we Wrocku 12.08.05, 11:19 www.lumpeksy.pl/taxonomy_menu/1/3 próba uporządkowania informacji :) Odpowiedz Link
wera131 Re: Lumpeksy we Wrocku 13.08.05, 13:45 Moje drogie zachęcona owocnym jednorazowym łupem na Nyskiej kiedyś po pracy (bluzka z żorżety koloru lila hannes z takim fajnym kołnierzem bardzo elegancka do pracy, sweterek obcisły czary rękaw 3/4 z białą lamówką firmy mi nie znanej ale naprawdę obie rzeczy śliczne) postanowiłam trochę pobuszować po lumpeksach. W piątek miałam day off pierwszy od dłuższego czasu i dlatego mogłam sobie pozwolić na małą rundkę po lumpeksach w naszym mieście. 1) dwa lumpeksy u Mai (duży wybór spodni, ale zdecydowanie mniej bluzek ciekawych i płaszczy - kurtek). W dodatku ceny dość wysokie, spodnie od 30zł, pewnie wszystko było już przebrane - koniec tygodna, nie znalazłam nic ciekawego wartego tej ceny. 2)na targowisku, przejrzałam kilka stoisk z odzieżą używaną - jak już coś fajnego to zazwyczaj jakiś defekt, ale ogólnie można czasem coś znaleść - jakąś perełkę, 3)secondhand Anastazja czy jakoś tak, jak dla mnie ceny niebotyczne, takie jak w sklepach, a rzeczy w większości widać, iż używane, widziała, m ładną szmizjerkę za kolano kolor piaskowy, żadna marka a cena 85zł?? - to już na samym początku mnie zniechęciło, kawałek sukienki. 4)odwiedziłam filię koło Lidla na Grabiszyńskiej, też nie miałam szczęścia i nic nie znalazłam ciekawego, szukałam w rzeczach wycenionych, ale były już dobrze przebrane, bo nic ciekawego i jakość kiepska widać na oko starzyznę. Ogólnie to z całego dnia wolnego zrobiło się tylko pół dnia i generalnie to grzebanie to dużo czasu zajmuje. Reasumując efekty zakupowe zerowe. pozdrawiam Odpowiedz Link
bania79 Re: Lumpeksy we Wrocku 31.08.05, 13:49 No piękna ocena sytuacji... ja jestem początkująca, ale dziękuję za przewodnik! Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: Lumpeksy we Wrocku 07.11.05, 18:14 Wiadomość z wrocławskiej gazety "Dzień dobry" z piątku 4.listopada 2005: "NOWY CIUCHOLAND. Przy ul. Nowowiejskiej 45 otwarty został nowy sklep z odzieżą używaną - ELEGANCJA ZA GROSZ. Oferowany w nim towar sprzedawany jest na sztuki. Ceny pojedynczych artykulów nie przekraczają 20 zł. Wybrany asortyment sprzedawany jest na wagę 20 zł/kg." Któraś z Was już tam była? Jak tak to proszę o zdanie relacji ;) Odpowiedz Link
dannan Re: Lumpeksy we Wrocku 10.11.05, 08:50 ul. Ładna, boczna Szczytnickiej, obok targowiska przy Grunwaldzkim Sporo tego wszystkiego, ale ceny trochę zawyżone. Dużo spódnic, spodni nieco mniej, bluzkami obwieszone ściany. Jest też bielizna nocna i osobista, spory wybór sukienek, garść toreb i torebek. Codziennie coś dokładają. Odpowiedz Link
iwi_kiwi Re: Lumpeksy we Wrocku 12.12.05, 15:39 Gdzie jest domar na ruskiej? nie ma pojeca jak to znaleźć. Czy ktoś zna jakiś bliższy adres lub jakie sklepy są w bezpośrednim kontakcie. Odpowiedz Link
bemola Re: Lumpeksy we Wrocku 12.12.05, 19:24 domar jest prawie przy pierwszego maja, bodajze pierwszy albo drugi sklep na ruskiej idąc od placu. Odpowiedz Link
veslla Re: Lumpeksy we Wrocku 14.12.05, 15:08 nie znam dobrze wrocka a chcialabym kupic jakieś dodatki (torebki, paski)w ciucholandzie blisko rynku. jest taki? Odpowiedz Link
dannan Re: Lumpeksy we Wrocku 15.12.05, 08:04 Przy al. Kasztanowej (boczna Powstańców) jest całkiem fajny lumpeks, ale nie dla ortodoksów, bo za firmowe bluzki w świetnym stanie trzeba dać 20-30 zł. Jeśli ktoś lubi odzież artystyczną, tam na pewno coś wygrzebie - widziałam włóczkowe czarne spodnie za 30 zł, które w Ashamie w Rynku kosztują 180! Odpowiedz Link
sheep1 Re: Lumpeksy we Wrocku 30.12.05, 11:30 zemfiroczka napisała: > Wiadomość z wrocławskiej gazety "Dzień dobry" z piątku 4.listopada 2005: > > "NOWY CIUCHOLAND. Przy ul. Nowowiejskiej 45 otwarty został nowy sklep z odzieżą > używaną - ELEGANCJA ZA GROSZ. Oferowany w nim towar sprzedawany jest na sztuki > . Ceny pojedynczych artykulów nie przekraczają 20 zł. Wybrany asortyment sprzed > awany jest na wagę 20 zł/kg." > > > Któraś z Was już tam była? Jak tak to proszę o zdanie relacji ;) > I jak,czy któraś odwiedziła już ten lumpeks?A tak wogóle witam po dłuższej przerwie :) Odpowiedz Link
kredka55 Re: Lumpeksy we Wrocku 08.01.06, 20:02 Nowy lumpeks sieci POLO pojawił się na ul. Zielonogórskiej, obok Żabki. trafiłam parę fajnych sztuk - świetną marynarke MEXX z nowej kolekcji za 20 zł, cudowną, falbaniastą, asymetryczną spódnicę na swięta za 6 zł, marynarke militarną za 10 zł. Minus -upierdliwy i nachalny wląsciciel/sprzedawca. Drugi fajny lumpex odkryłam na Bulwarze Ikara. "Ciuchy z duszą" - przesympatyczne właścicielki. Ja dla soebie potrzebuję dużych spodni -stamtad mam najlepsze, jak nie ma na sklepie nic ciekawego to popatrzą w worach na zapleczu na prośbę kupującego. Nabyłam tam torebke Pumy za 17 zł. mozna też trafić piękne dodatki do domu - szkło, świeczniki itp. Odpowiedz Link
majutekowa Re: Lumpeksy we Wrocku 13.01.06, 09:39 Fajny sklepik mieści się przy skrzyżowaniu Oleśnickiej i Żeromskiego w stronę Corfamedu (parku).Nazywa się PRZEBIERALNIA. Fajne ciuchy ale nie koniecznie najtańsze.Za to firmowe i w super stanie. Pachnące i czyste.Polecam bo sama jestem stałą klientką już od lipca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
new_bride Re: Lumpeksy we Wrocku 20.02.06, 17:02 Byłam dzisiaj już kolejny raz na Ruskiej. Niestety nic się nie zmieniło, odzież wisi nieposortowana i brak koszyków :(( Odpowiedz Link
bzzkeeper Re: Lumpeksy we Wrocku 07.03.06, 20:59 hej, a co się stało z lumpeksem na Ostrowskiego, jest jeszcze?? Odpowiedz Link
mr24 Witam! 16.03.06, 10:23 Przywędrowałam do Was z forum PAŹDZIERNIK 2005, jestem mamą prawie pięciomiesięcznego Mateusza i fanką lumpexów. Właśnie ostatnio po długiej przerwie wybrałam się na Ostrowskiego i byłam w szoku, że nie ma nawet tego budynku w którym był lumpex. Teraz poszukuję ubranek dziecięcych, najlepiej z Anglii bo lubię ich jakość. I dołączam się do postu gdzie można kupić ubrania ciążowe bo moja koleżanka też zapragnęła zostać mamusią :-) Jak macie jakieś świeże namiary to proszę o "cynk", pozdrawiam! Odpowiedz Link
new_bride Re: Witam! 16.03.06, 10:51 Lumpeks z Ostrowskiego został przeniesiony koło Astry. Odpowiedz Link
bzzkeeper Re: Witam! 11.04.06, 01:11 dzięki wielkie! a w które miejsce dokładnie? czy jest ciągle tak samo duży? Odpowiedz Link
1modnisia Re: Lumpeksy we Wrocku 03.04.06, 20:20 Możecie zajrzeć na Biskupin, ul. Canaletta , wprawdzie zaczynaja, ale maja rzeczy w świetnym stanie z Anglii... Odpowiedz Link
sheep1 Re: Lumpeksy we Wrocku 17.04.06, 12:55 1modnisia napisała: > Możecie zajrzeć na Biskupin, ul. Canaletta , wprawdzie zaczynaja, ale maja > rzeczy w świetnym stanie z Anglii... a jakie mniej więcej mają ceny? Odpowiedz Link
raggiodelsole Re: Lumpeksy we Wrocku 25.05.06, 15:33 na ul Czystej jest b. fajny, markowe ubrania, chociaz niestety troszke drogo...np dzisiaj kupilam koszule Jackpota za 20zł Odpowiedz Link
alamakotta Re: Lumpeksy we Wrocku 07.06.06, 13:17 Na Ślicznej kło alberta w nowym wierzowcu otwarte są 2 lumpeksy: jeden z ubrankami tylko dla dzieci a drugi ze zwykłymi ciuchami + starymi sprzętami domowymi. Do żadnego z nich nie zaglądałam jeszcze. Odpowiedz Link
raggiodelsole Re: Lumpeksy we Wrocku 25.07.06, 10:08 zdradzcie gdzie sa jakies lumpki na wage oprocz tego na Ruskiej.. Odpowiedz Link
daisyka Re: Lumpeksy we Wrocku 20.10.06, 17:54 Oj chyba nie dobrze że do Was dotarałam...bo ja z tych uzależnionych i polujących-)))) Pozdrawiam poszukujących okazji-))) Odpowiedz Link
platkizmlekiem Re: Lumpeksy we Wrocku 23.03.07, 02:45 Cześć Ja również jestem uzależniona. Fajnie czytać, że nie tylko na mnie te sklepy tak działają ;) Pozdrawiam Płatki Odpowiedz Link
megaminka Re: Lumpeksy we Wrocku 27.01.07, 17:18 Nie wiecie może czy istnieje jeszcze ciucholand na Nyskiej? W którym dokładnie miejscu to jest? Może blisko skrzyżowania z jakąś ulicą? Prosze o pomoc Odpowiedz Link
iwonapa Re: Lumpeksy we Wrocku 29.01.07, 12:54 Pewnie, że istnieje. Dojedziesz tramwajem 8, 15 lub 22. Wysiadasz przy skrzyżowaniu Armii Krajowej z Nyską, stamtąd masz 2 kroki Odpowiedz Link
megaminka Re: Lumpeksy we Wrocku 29.01.07, 20:41 A ma on jakąś nazwę? Nie wiem dlaczego, ale ostatnio nie mogłam go znaleźć na tej ulicy:/ Odpowiedz Link
agusek22 Re: Lumpeksy we Wrocku 31.01.07, 10:14 A nie wiecie może co się stało z ciuchlandem na ruskiej tym z "odzieżą skandynawską?? Aga Odpowiedz Link
guinda Re: Lumpeksy we Wrocku 08.02.07, 22:11 no wlasnie tez dolaczam sie do pytania. Czy sie przeniesli? czy remontuja? Widzialam tylko na dzwiach kartke ze zapraszaja rowniez na komuny paryskiej, ale to jest bardzo daleko ode mnie. Odpowiedz Link
kasiek1984 Re: Lumpeksy we Wrocku 22.03.07, 13:48 Przenieśli się ale teraz w asortymencie posiadają tylko ubrania dla dzieci. Odpowiedz Link
gonia200 Re: Lumpeksy we Wrocku 23.03.07, 11:22 Przeczytałam i podzielę się moją wiedzą. Lumpeks który był na ul. Ostrowskiego to teoretycznie ten na ul. Nyskiej, te same sklepy - sieć są na ul. Horbaczewskiego i na ul. Grabiszyńskiej koło Lidla. Tak samo jest z odzieżą skandynawską na ul. Ruskiej, mają też sklep na ul. Komuny Paryskiej. Odpowiedz Link
kkas11 Re: Lumpeksy we Wrocku 13.12.07, 23:26 Tak sobie czytam i postanowiłam też się dołączyć.Ostatnio trafiłam do fajnego lumpeksu na ul.Niedźwiedziej na placu targowym na przeciwko tej nowej galerii Magnolia.tzn wysiada się na tym samym przystanku na ul. Legnickiej tylko placyk jest po przeciwnej stronie ulicy.Są na nim dwa lumpeksy ten na początku tani ale same szmaty a ten drugi rewelacja.Odzież głównie z angli i irlandi.Również śliczne ciuszki dla dzieci.Ceny przystępne.Kupiłam sobie śliczne ponczo river island za 25 zł i 4 bluzeczki bawełniane 13-15 zł.Jestem bardzo zadowolona i na pewno tam wrócę Polecam Odpowiedz Link
josantini Re: Lumpeksy we Wrocku 16.06.08, 22:16 Ten wątek jest dosyć stary, może jakieś lumpy już nie istnieją, pojawiły się nowe, albo stare zmieniły poziom. Dlatego mam prośbę, o świeże dane :-) Odpowiedz Link
stara-a-naiwna Re: Lumpeksy we Wrocku 02.10.08, 23:24 ja lubię sieć sklepów KOLA całkowita wymiana towarów raz w tygodniu (codziennie są niższe ceny) odzież z Anglii i Irlandii dobra jakościowo (cenowo różnie, w zależności w jaki dzień się kupuje) jeden jest na: ul. Hubskiej (niedaleko Lidla, bliżej dworca PKP) - w piatek jest nowy towar ul. Dworcowa (obok trzonolinowca) tam dostawa jest w poniedziałek ul. (CHYBA!) Paulińska albo Dubois :-( Kupiłam kurtkę przejściowa-sztruksową z zary - pierwotnie wyceniona na dwadzieściapare zł, a po kolejnej przeceni wzięłam ją za 16 Dobra jakość, dużo ubrań dla dzieci (sporo markowych rzeczy typu Nike, Adidas) No i jeszcze warto zajrzeć na ul. Trzebnicką (zaraz za wiaduktem PKP) w budynku z czerwonej cegły (jakieś studium geograficzne czy coś takiego) - Pani ma wycenione rzeczy - dobrej jakości (cenowo niestety róznie - bez szaleństw ale koszulek za 2-5 złotych kupić sie nie da) Odpowiedz Link
milka-1984 Re: Lumpeksy we Wrocku 23.02.10, 10:10 Witam wszystkich odświeżam wątek o Wrocławskich lumpeksach Ul. Komuny Paryskiej SA 3 dość fajne choć w jednym jest dość drogo. Ceny różne wycena i waga Ul. Traugutta bliżej poczty na rogu- są 2 sklepy jeden lumpek towar co czwartek 45 zł/kg, a drugi to sklep ze świetnymi sukienkami jak szukacie czegoś na imprezę to tan na pewno coś wybierzecie , sukienki czasami z defektami lub bez metek. Ale kupiłam tam 5 sukienek i każdą sama naprawiłam. Fajne wyprzedaże do 70% ceny. Ul. Nyska duży magazyn po jednej stronie wycena po drugiej na wagę 15 zł/kg Ul. Żegiestowska z tego co wiem to tam jest już chyba tylko wycena Ul. Ślężna sieciówka Jomo ceny stanowczo przesadzone w dniu towaru, chodzę tylko na wyprzedaże i naprawdę można znaleźć coś fajnego Ul. Braniborska również sieciówka Jomo ale za to większa hala Ul. Hubska sieciówka Kola ale przyjemnie się przegląda i można znaleźć fajne perełki w dniu towaru czyli chyba w piątek cena jednej rzeczy to 6 zł. Ul. Dworcowa też Kola nie lubię tam chodzić bo ścisk taki na wieszakach - wycena Ul. Chociebuska na Nowym Dworze sieciówka Jomo duża hala w wyceną i wyprzedażą Ul.Grabiszyńska obok Lidla tam należy sporo szukać bo hala jest spora. Wycena i waga. W zasadzie to z mojej strony wszystko do tych zaglądam najczęściej. Ale jeśli macie jakieś inne lumpki to podpowiadajcie i piszcie kiedy świeży towar i jakie ceny Odpowiedz Link
fuza Re: Lumpeksy we Wrocku 07.11.10, 21:17 ja "poluję" zazwyczaj w śródmieściu w drodze do domu. jest ich trochę przy nowowiejskiej, a ostatnio zauważyłam na kluczborskiej tylko z ubrankami dla dzieci! muszę się tam wybrać, może coś znajdę dla mojej niuni!:) Odpowiedz Link
lulka76 Re: Lumpeksy we Wrocku 30.11.10, 09:55 To teraz ja ze swojej strony miasta czyli Popowice i gądów Na bulwarze ikara mnogość ciuchlandów -nowy (sieciówka kola) w centrum bulwaru-sporo fajnych ciuszków dla dzieci ale i dla siebie czasem coś wygrzebie; -Sklepik z modą,gdzie zarówno rzeczy nowe jak i używane w cenach tych dugich -dwa ciuchlandy od strony szkoły podstawowej,troszke gorzej zaopatrzone ale tanie -jeden pod schodami BZ ,dobrze zaopatrzony ale drogawy :) Jak przypomnę sobie jakiś jeszcze to dopisze Odpowiedz Link
mika4411 Re: Lumpeksy we Wrocku 03.11.11, 18:27 WITAM W KWIETNIU CHCE OTWORZYC LUMPEKS Z FIRMOWYMI CIUSZKAMI DLA DZIECI ORAZ INTERAKTYWNYMI ZABAWKAMI DOBRYCH FIRM WE WROCLAWIU.W ZWIAZKU Z TYM MAM PYTANKO?W JAKIM PRZEDZIALE CENOWYM MOGLYBY SIE WACHAC (NIE CHODZI TU O TOWAR NA WAGE)CENY POJEDYNCZEJ SZTUKI NP.SPODNICZKI ,SPODNIE ,SWETERKI ITP.NIE CHCIALABYM WYSTRASZYC ZBYT WYSOKIMI CENAMI.MUSZA BYC ATRAKCYJNE.DORADZCIE COS NA TEN TEMAT. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
sklepowiskoemmaus Re: Lumpeksy we Wrocku 11.01.12, 15:02 Sklepowisko Emmaus - Twoje źródło inspiracji 2012-01-11 14.30 Jesteśmy stowarzyszeniem prowadzącym sklep charytatywny. Często trafiają do nas rzeczy oryginalne, niebanalne i pomysłowe. Wśród nich ubrania: sukienki, bluzki, płaszcze, paski, buty o wielu ciekawych wzorach i kolorach; pochodzące z różnych dekad. Wszystkie te rzeczy mogą stanowić niewyczerpalne źródło inspiracji w tworzeniu różnorodnych stylizacji, bądź też stać się częścią kostiumów teatralnych. Wszystko w atrakcyjnych cenach! > Zapraszamy ! > > Tęczowa 79/81 > Wrocław Leśnica ul. Rubczaka 17/17A > pn.-pt. 9-17 > sb. 9-13 > > Pozdrawiamy :) Odpowiedz Link
lapciuchwrocek Re: Lumpeksy we Wrocku 22.02.16, 22:27 ŁAPciuch Wrocław Strzegomska 206 1p. Zaprasza 1 marca 2016 g.10.00 Wielkie otwacie Odpowiedz Link
agness2810 Re: Lumpeksy we Wrocku 27.04.17, 16:08 Zapraszamy do nowego sklepu z odzieżą używaną i nową damską i dziecięcą. Posiadamy w swoim asortymencie wyłącznie odzież dobrej jakości znanych i lubianych marek tj. ZARA, H&M, C&A, DOLCE GABBANA. Mieścimy się niedaleko DWORCA PKP przy ul. Dąbrowskiego 34/3U. Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę www.bomboweciuszki.pl oraz naszego fanpage www.facebook.com/bomboweciuszki Odpowiedz Link