renial74 19.08.05, 12:01 jak w temacie. Będę dwa dni w Krakowie i z chęcią odwiedziłabym któryś, który polecacie? Pzdr. Renial Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Roban w Krakowie który najlepszy 20.08.05, 01:22 jakos zaden ostanio mnie nei zachwyca.. Odpowiedz Link
martvica Re: Roban w Krakowie który najlepszy 21.08.05, 12:47 Jak dla mnie, ten na Grodzkiej rządzi. Dużo fajnych ciuchów; pozostałe rozczarowują - ciuchów mnóstwo, ale niekoniecznie fajnych, upchane wszystko strasznie, mam wrażenie bałaganu... poizdrawiam Martva Odpowiedz Link
klymenystra Re: Roban w Krakowie który najlepszy 22.08.05, 17:12 w tym na grodzkiej ciuchy rzeczywiscie super, oryginalne i w swietnym stanie, ale za to ceny niefajne... swter za 45 zlotych ??? bluzeczka- kawalek szmatki za 20 ? tyle to kosztuje w pierwszym lepszym orsay`u czy pimkie... szukalam dzis swetra, widzialam pare fajnych na grodzkiej, ale zrezygnowalam ze wzgledu na cene- poszlam do robanu na wielopolu i tam kupilam dwa za 14 zlotych w sumie... Odpowiedz Link
renial74 Re: Roban w Krakowie który najlepszy 23.08.05, 21:44 Dziekuję. Byłam w Krakowie w weekend. Na ten na Grodzkiej nie załapałam się (panie nie chciały mnie wpuścić za 15 jedenasta a ja nie mogłam czekać). Byłam na Wielopolu ale nic ciekawego nie wpadło mi w oczy. Głównie pojechałam tam na starocia (na Dietla) i tam owszem kupiłam wszystko co chciałam. Odwiedziłam Waszego Żyda - mama wygrzebała fajną bluzkę a ja nic, ale znalazłam stoisko z "firmowymi" ciuchami - nowymi, a tam super płaszcz ale niestety za duży, a cena też powalająca 800 PLN (nie wiem co by było gdyby był dobry). Dziękuję za pomoc. Pzdr. Renial Odpowiedz Link