Dodaj do ulubionych

Roban w Krakowie który najlepszy

19.08.05, 12:01
jak w temacie. Będę dwa dni w Krakowie i z chęcią odwiedziłabym któryś, który
polecacie?
Pzdr. Renial
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Roban w Krakowie który najlepszy 20.08.05, 01:22
      jakos zaden ostanio mnie nei zachwyca..
      • martvica Re: Roban w Krakowie który najlepszy 21.08.05, 12:47
        Jak dla mnie, ten na Grodzkiej rządzi. Dużo fajnych ciuchów; pozostałe
        rozczarowują - ciuchów mnóstwo, ale niekoniecznie fajnych, upchane wszystko
        strasznie, mam wrażenie bałaganu...
        poizdrawiam
        Martva
        • klymenystra Re: Roban w Krakowie który najlepszy 22.08.05, 17:12
          w tym na grodzkiej ciuchy rzeczywiscie super, oryginalne i w swietnym stanie,
          ale za to ceny niefajne... swter za 45 zlotych ??? bluzeczka- kawalek szmatki
          za 20 ? tyle to kosztuje w pierwszym lepszym orsay`u czy pimkie... szukalam
          dzis swetra, widzialam pare fajnych na grodzkiej, ale zrezygnowalam ze wzgledu
          na cene- poszlam do robanu na wielopolu i tam kupilam dwa za 14 zlotych w
          sumie...
          • renial74 Re: Roban w Krakowie który najlepszy 23.08.05, 21:44
            Dziekuję. Byłam w Krakowie w weekend. Na ten na Grodzkiej nie załapałam się
            (panie nie chciały mnie wpuścić za 15 jedenasta a ja nie mogłam czekać). Byłam
            na Wielopolu ale nic ciekawego nie wpadło mi w oczy. Głównie pojechałam tam na
            starocia (na Dietla) i tam owszem kupiłam wszystko co chciałam. Odwiedziłam
            Waszego Żyda - mama wygrzebała fajną bluzkę a ja nic, ale znalazłam stoisko
            z "firmowymi" ciuchami - nowymi, a tam super płaszcz ale niestety za duży, a
            cena też powalająca 800 PLN (nie wiem co by było gdyby był dobry). Dziękuję za
            pomoc. Pzdr. Renial

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka