ksara4 08.09.05, 14:37 bo jakos nie moge sobie przypomniec, zebym gdzies tam widziala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fragola_di_giardino Re: w ktorym miejscu na swietokrzyskiej jest ciuc 08.09.05, 16:21 Świętokrzyska, róg Jasnej. Odpowiedz Link
ksara4 Re: w ktorym miejscu na swietokrzyskiej jest ciuc 08.09.05, 19:23 Dziekuje slicznie:-) Odpowiedz Link
ksara4 bylam! 09.09.05, 16:22 najpierw pomylilam Jasna ze Sliska i wedrowalam w tym skwarze! A w tym sklepie - scisk, tlok, nie ma jak chodzic! szok! te baby....!!!!!! jeszcze nie bylam w takim ciucholandzie, zeby nie bylo tak goraco to moze bym pobuszowala, nie wyobrazam sobie co tam sie dzieje w dniu dostawy i chyba wole nie wiedziec. Odpowiedz Link
dudzinka Warto poczekać na wyprzedaż.... 12.09.05, 13:47 Ja tam byłam jak było 18 zł/kg i kupiłam córce kilka firmowych spodni jeansowych :) Wybieram się też tam w dniu dostawy, bo pewnie będą wtedy firmowe ciuchy z metkami. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
dorotka84 dostawa? 12.09.05, 17:10 a kiedy tam jest dostawa?? a moze jeszcze wiecie kiedy jest dostawa w tym na ul. Puławskiej (na wys. dolnej)? Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: dostawa? 14.09.05, 16:16 Codziennie dokładają coś nowego w miejsce sprzedanego towaru. Całkowita wymiana co kilka tygodni. Nie wiem, kiedy wypada kolejna... Odpowiedz Link