Dodaj do ulubionych

dodatki Kraków

23.03.07, 14:35
Witam,
Powiedzcie mi Kochani, gdzie ja kupie jakieś fajne dodatki w Krakowie, używane awkors? :)
Obserwuj wątek
    • gabrielafrancuz Re: dodatki Kraków 26.04.07, 18:52
      nie ma reguły.
      polecam jednak z doswiadczenia angielskie lumpeksy, np odzież na wagę na
      Wielopolu, zaraz koło Robana.
      • sylwiaprzydatek Re: dodatki Kraków 27.04.07, 13:32
        Ja kupuje dodatki w BigaStyl, na ich stronie, zawsze jest informacja wcześniej
        o tzw: "wystawkach". Polecam!
    • ryfka81 Re: dodatki Kraków 27.04.07, 22:10
      Ja niedawno kupiłam pasek, dwie apaszki i chustę w Robanie na Kalwaryjskiej.
      Mają też czasem naprawdę fajne torebki.
      • dakota77 Re: dodatki Kraków 28.04.07, 15:42
        Fajne torebki i bizuteria sa w Szale SZmat(chyba nie rpzekrecilam nazwy?) na Kalwaryjskiej.
        • gabrielafrancuz Re: dodatki Kraków 28.04.07, 16:29
          a to nie jest Szał Szat przypadkiem?
          Kto to prowadzi?
          Nie sprzedaje tam przypadkiem taka wysoka szczupła blondynka???
          • dakota77 Re: dodatki Kraków 28.04.07, 18:38
            Mowilam, ze moglam cos pokrecic.:) Opis wlascicielki sie zgadza. Bardzo fajny sklep i swietna wlascicielka, szkoda, ze juz nie mieszkam w Krakowie;(
            • gabrielafrancuz Re: dodatki Kraków 29.04.07, 19:14
              Hm, mowila mi, ze likwiduje interes- jesli chodzi nam o tę samą panią :)
              A nie, że przenosi. To komis, czy moze przywozi skads te ubrania? Nie wiesz??
              I jaki jest dokladny adres? Przeszlabym sie tam...
              • dakota77 Re: dodatki Kraków 30.04.07, 14:45
                Mnie tez kiedys mowila, ze przenosi. Ubrania o ile wiem w sporej czesci pochodza z Berlina. Adresu dokladnego niestety nie pamietam, ale to ten odcinek Starowislnej zaraz za Dietla, idac od Rynku. Sklep znajduje sie w podworcu, szyld powinien byc widoczny od ulicy.
                • gabrielafrancuz Re: dodatki Kraków 30.04.07, 17:49
                  Mnie mówiła że likwiduje- i zlikwidowała. Pracowałam w Szale Szat na Starowiślnej :)
                  Nie wiem tylko, czy nazwa Szał Szat jest przypadkowa, czy może Agata założyła
                  ten sam komis w innym miejscu, czy moze w końcu ktoś odgapił bezczelnie nazwę.
                  Będe musiala pojsc na Krowoderska i sie przekonac.
                  • dakota77 Re: dodatki Kraków 30.04.07, 18:45
                    Miejsce w ktorym bylamznajdowalo sie na Starowislnej, nazywalo sie Szal Szat i mialo wlascicielke Agate:). Ale nie bylam tam od kilku aldnych miesiecy, wiec nie wiem, co ze sklepem.
                    • dakota77 Re: dodatki Kraków 30.04.07, 18:46
                      I przepraszam bardzo, dopiero teraz mnie tknelo, ze napisalam Kalwaryjska. Nie wiem czym sie zasugerowalam, caly czas mialam na mysli Starowislna. Kalwaryjska nie krzyzuje sie z Dietla;-)
                      • annadworak Jesli dodatki to Wilga 15.05.07, 15:03
                        jakos mam szczescie do ich sklepu na wuildze, cuda tam mozna wyszukac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka