mojstyl 20.09.07, 13:34 Właśnie przechodzę okres - jakiejś takie tęsknoty za szmateksem. Ten stan, pojawia się,gdy długo nie buszuję.. No cóż będę musiała się wybrać ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamisiunia Re: Macie tak? 21.09.07, 15:34 Ba, no pewnie :) Czesto mam tak, ze chodze duzo po lumpach, ze w koncu mam dosc a potem jestem na głodzie... i sie znow zaczyna ;] Odpowiedz Link
ag-su Re: Macie tak? 21.09.07, 17:39 Ja też... Mam na imię A... jestem szmateksomanką... Pozdrawiam Odpowiedz Link
zonaniezona1 Re: Macie tak? 21.09.07, 18:17 :) ja też tak mam :)...wczoraj wstąpiłam przy nowej dostawie. Efekt . piękne spodnie jeansy rybaczki, serdak i cudownej urody kurtka skorzana:) A nie byłam na lunpkach od wakacji.... Odpowiedz Link
gabrielafrancuz Re: Macie tak? 22.09.07, 10:34 Tesknie i coraz bardziej się to nasila. Trzeba coś z tym zrobić :P Szkoda że dziś lumpki otwarte tylko do 13.00 Odpowiedz Link
lena691 Re: Macie tak? 22.09.07, 12:05 a ja mam tak że jak mi się bardzo nie chce iść albo nie zdążę to zła jestem bo wydaje mi się ze napewno kupiłabym coś super a tak nic z tego Odpowiedz Link
ryfka81 Re: Macie tak? 22.09.07, 19:40 Ja też ostatnio rzadko chodzę i jakoś nic ciekawego nie mogę znaleźć. Boję się, że straciłam swoją czarodziejską moc... Odpowiedz Link
doda1983 Re: Macie tak? 24.09.07, 23:37 A wiesz Ryfciu, co ja zauwazyłam? Ż jak chodze rzadko, to ciezko mi coś dla siebie znalezć, a im częsciej chodzę tym wieksze i lepsze łupy przynoszę. Może to jest jak z treningiem - trzeba cały czas ćwiczyć (czyt. chodzić do lumpków) zeby nie wypaść z wprawy? ;) Odpowiedz Link
ryfka81 Re: Macie tak? 25.09.07, 20:45 A wiesz, że chyba masz rację? Jak latałam kilka razy w tygodniu, to zawsze coś przytaszczyłam, a ostatnio zaglądam raz na tydzień, dwa, i jakoś tak kiepściunio... Ale wczoraj los się odmienił :) Kupiłam aksamitny, wiśniowy gorset i biały dirndl w granatowe kwiatki (coś takiego www.thetimesharebeat.com/yourworld/images/Dirndl-DK224.jpg ). Razem dałam 3 zł. Wracam do gry! ;) Odpowiedz Link
lena691 Re: Macie tak? 26.09.07, 18:36 a ja zauważyłam ostatnio ze jak idę z konkretną potrzebą to odrazu znajduję coś takiego i to super :D miałam tak z kardiganem i rybaczkami do kozaków i odrazu super się trafiły, teraz będę polowac na płaszczyk krótki i nawet dziś trafiłam ale były za duże Odpowiedz Link