adamoniesort 24.04.08, 11:07 IMPORTUJEMY TYLKO NIESORT TYPU DOOR TO DOOR JUZ OD BLISKO 3 LAT SPRAWDZ SAM - PRZEKONAJ SIE CO TO JEST ORYGINALNY NIESORT ZAPRASZAMY WIRY, UL. LASKOWSKA 104 607 990 713 www.adamo.net.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea10 Re: TYLKO ORYGINALNY NIESORT ANGLIA 14.12.08, 18:15 Czy ktoś brał od nich niesort w ostatnim czasie? jaka jest teraz jakość ? Odpowiedz Link
viola61 Re: TYLKO ORYGINALNY NIESORT ANGLIA 15.12.08, 00:33 Pytasz jaka jest teraz tzn.kiedyś była inna? Jestem ciekawa bo miałam zamiar się do nich wybrac.Teraz nie wiem czy warto..... Odpowiedz Link
orchidea10 Re: TYLKO ORYGINALNY NIESORT ANGLIA 15.12.08, 06:41 jakies 2-3 lata temu sprzedawali niesort a takze można było sobie wybierac towar z koszy, mówili, że nie mają własnych sklepów ale jak się okazało mieli dwa (teraz już ich nie ma ale może są w innym miejscu), ja niesortu nie brałam ale koleżanka tak, i na początku było wszystko w porządku a później z każdym razem gorzej... koleżanka ostatni raz brała towar jakiś rok temu Odpowiedz Link