chudzina77 15.11.08, 17:54 szukam dobrego creamu na dolnym śląsku , może ktoś wie gdzie taki kupić i nie wtopić kasy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro.max Re: DOLNYŚLĄSK szukam CREAM'u 15.11.08, 19:26 Jesteśmy małą hurtownią w świętokrzyskim.Sortujemy "pod klienta" niesort angielski, głównie dziecięce.Problem transportu można rozwiązać. Jak jesteś zainteresowany to pisz : euro.max.ps@neostrada.pl , lub dzwoń 698697976 Do zobaczenia Odpowiedz Link
phumat Re: DOLNYŚLĄSK szukam CREAM'u 16.11.08, 15:50 Witam.Zapraszam do nowootwartej hurtowni angielskiego creamu sprzedawanego Z WIESZAKA na sztuki.Klient sam wybiera towar spośród odzieży dziecięcej i kobiecej.Nowa dostawa 19 listopada.WROCŁAW 0 606 697266.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
odziezwroc Re: DOLNYŚLĄSK szukam CREAM'u 17.11.08, 10:52 Witam, polecam hurtownię na Psim Polu... "Top Trend"... Można u nich przeglądać towar przed zakupem, mają przygotowane stoły gdzie wysypują cały pakiet do obejrzenia... Godne polecenia jest krem dziecięcy i damski. Mają ciekawą i czystą odzież z Holandii. Dodam że w tym tygodniu mają mieć podobno nową dostawę. Wtedy wybrać się jak najszybciej. podaję ich stronę : www.toptrend-odziez.pl Naprawdę polecam, ja jestem zadowolona.. Odpowiedz Link
chudzina77 Re: DOLNYŚLĄSK szukam CREAM'u 18.11.08, 18:31 witam dzięki za podpowiedź:))) w jakich godzinach jest otwarte bo zamierzam jutro się wybrać? pozdrawiam Odpowiedz Link
murzyn707 Re: DOLNYŚLĄSK szukam CREAM'u 20.11.08, 13:28 Witam, właśnie zajęłam się sprowadzaniem odzieży sortowanej z Holandii cream i jedynki. Byłam, widziałam i jest bardzo dobrej jakości. Zamówiłam sort i za trzy tygodnie będę już ją miała u siebie. Ceny bardzo konkurencyjne. Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt na maila:elzabladek@op.pl Odpowiedz Link
bj1974 Re: DOLNYŚLĄSK szukam CREAM'u 19.11.08, 07:54 Witam. Napisz na bj1974@wp.pl gdzie mieści się sklep. Jeśli nie będziemy dla siebie konkurencją to postaram się coś podpowiedzieć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
andrzejwoz1 Re: DOLNYŚLĄSK szukam CREAM'u 19.11.08, 11:58 Witam nie jest to Dolny Śląsk ale warto przyjechać i nie wtopisz kasy jak piszesz.Więcej na www.trezor.pl.tl lub info tel.509 673 155 Odpowiedz Link