Dodaj do ulubionych

hurtownia agas???

14.03.09, 14:56
czy sa na forum osoby zaopatrujące sie w hurtowni AGAS w Kraśniku
(woj. lubelskie). prosze o obiektywne opinie.
Obserwuj wątek
    • 13.13m Re: hurtownia agas??? 14.03.09, 19:46
      Byłam tam niedawno i polecam.
    • celasia Re: hurtownia agas??? 14.03.09, 20:23
      może ktoś jeszcze kupował w tej hurtowni?
      proszę o opinie.
      dziękuje
      • fantastic_sklepik Re: hurtownia agas??? 14.03.09, 22:29
        ludzie,czemu wy jestescie tacy durni???jak czlowiek z mozgiem dobrze dzialajacym
        moze pytac na forum o opinie???przeciez wlasciciel np.moze sie zalogowac pod 10
        nickami i wysmazyc same pozytywne posty.boze,jacy ci polacy sa glupi,niewiarygodne
        • modessa-radomsko Re: hurtownia agas??? 14.03.09, 22:32
          a jakis ty mądry...........
        • szma-tex Re: hurtownia agas??? 14.03.09, 23:01
          Jaśnie wielmożna inteligencja się odezwała,i znowu nie poradzi tylko
          krytykuje.Poj....... polka,chyba służy na zmywaku w jakimś kraju unijnym i
          dlatego taka mądra
    • gonczy_polski Re: hurtownia agas??? 15.03.09, 21:43
      Towar jak towar. Na pewno oryginał, nie przebrany. A Pani Agnieszka sympatyczna
      :) Raz lepiej raz gorzej. W sumie polecam.
      • fantastic_sklepik Re: hurtownia agas??? 15.03.09, 22:28
        masakra.kupowałam tam.worki niedoważone,w środku same szmaty.zamoknięte i
        śmierdzące.nie polecam
        • gonczy_polski Re: hurtownia agas??? 15.03.09, 22:45
          Ty to zdaje sie wszedzie juz kupowalaś i nikogo nie polecasz. Kazdy twoj post to negatyw, a wszyscy jestesmy niedouczeni i oszukujemy
          • fantastic_sklepik Re: hurtownia agas??? 15.03.09, 23:00
            zgadza się:)...wszędzie to samo polskie dziadostwo.oszuści
            ,krętacze,naciągacze.jednym słowem polactwo-katolictwo
            • gonczy_polski Re: hurtownia agas??? 15.03.09, 23:07
              może i tak, ale to w końcu nasz kraj. Wszędzie dobrze, ale najlepiej u siebie.
              Jesteśmy tacy bo taki mieliśmy system. Tylko bycie cwanym zapewniało nam byt.
              Parę lat upłynie zanim zmienimy się w uczciwych europejczyków. Jednak nie pluje
              się we własne gniazdo. Szczególnie gdy dotyczy to Pani Agnieszki,
          • fantastic_sklepik Re: hurtownia agas??? 15.03.09, 23:03
            zgadza się...wszędzie to samo - polskie katolickie dziadostwo
          • szma-tex Re: hurtownia agas??? 16.03.09, 19:02
            Gonczy daj sobie spokój z tą kretynką.To jest chora osoba.Te posty przypominają
            mi posty jednej osoby z tego forum w których wszystkich obrażała i dlatego pisze
            pod nowym nickiem.
            • pablo123_0 Re: hurtownia agas??? 01.04.09, 23:50
              Towar jest dobry, właścicielka uczciwa.Polecam!
    • fetka123456 Re: hurtownia agas??? 06.04.09, 08:56
      Towar ok,mało odpadu, dużo młodzieżówki. Towar orginalny nie
      przebrany. Hurtownia ok, właścicielka bardzo miła i uczciwa. Ja
      jestem z centralnej Polski i mam tam bardzo daleka ale warto. Polecem
      • fantastic_sklepik Re: hurtownia agas??? 06.04.09, 21:05
        ta.i w ogóle można brać towar za darmo,jak się poliże dupe włascicielce
        • fantastic_sklep Re: hurtownia agas??? 07.04.09, 10:16
          Jako naoczny świadek, potwierdzam iż fantastic_sklepik właśnie tak robi w różnych hurtowniach aby otrzymać jakikolwiek towar.
          • fantastic_sklepiki Re: hurtownia agas??? 08.04.09, 20:18
            to łona inoczej kochająca?to moze być ciekowe.łoczywiście mom na myśli
            fantasic_sklepik.
    • mikusia05 Re: hurtownia agas??? 15.12.13, 19:28
      Witam . Chciałabym sie podzielić opinia o firmie Agas w Krasniku. Brałam tam towar pare razy i było w mire dobrze ale ostatnim razem towar był delikatnie mówiąc przebrany. Nie wiem z czego to wynika czy po prostu trafiłam na gorszy w co wątpi czy ktoś wyjął co lepsze ubrania. Nie wiem czy to dlatego ze właścicielka zaczęła handlować sportem tez?? Czy taki dostała . Poszukuje dobrego dostawcy który zaoferuje mi towar w stu procentach oryginalny . Proszę o kontakt aneta774@vp.pl
    • patrissa Re: hurtownia agas??? 25.02.14, 20:55
      witam,
      zapraszam do kontaktu, przedstawię ofertę; disenado1402@gmail.com,
      • paczamimienknem Re: hurtownia agas??? 26.02.14, 23:58
        Proszę o kontakt !
        Proszę przedstawić jakie macie niesorty i czy coś jeszcze. Jakie rodzaje niesortów. I czy jesteście jakąś firmą czy tylko zaożonym mailem i niczym poza tym.
    • ilonkaa119 Re: hurtownia agas??? 24.03.14, 22:23
      Witam! Brałąm towar z tej hurtowni różny i powiem tak. Niesortowana odzież jak najbardziej na plus, mimo, że cena nie jest niska , bo niecałe 10,00 netto było jak brałam niesrot, ale ubrania dobrej jakości, fajne, czyste itp. Oczywiście było parę ubrań, które nie nadawały się do sprzedaży, ale nie było tego dużo. Jeśli chodzi natomiast o odzież sortowaną, to jest już inna moja opinie. Np.brałam spodnie dresowe , cena nie była niska, nie pamiętam już teraz ile dokładnie płaciłam ale sporo ponad 10,00 zł, a spodnie kiepskiej jakości, z wyglądu też nic ciekawego nei było praktycznie, a worek około 20 kg miał :-/ porażka. Trzeba było wycenić po kosztach towar żeby chociaż się zwróciło to ile się zapłaciło za spodnie. Kolejny sort to była odzież nowa z metkami. W worku ważącym około 5 -6 kg było dosłownie 2-3 rzeczy fajna, a reszta to porażka totalna. Ubrania jakby pochodziły sprzed nie wiem ilu lat, ani to modne było ani ładne i cena kosmiczna 45,00zł NETTO!! Także moim zdaniem niesort jak najbardziej mogę polecić ale jęsli chodzi o sort to raczej odradzałabym. Pozdrawiam
      • ciucholandsuper Re: hurtownia agas??? 25.03.14, 07:39
        To tam nie można oglądać sortu przed zakupem? Piszą ,że można to dlaczego nie zobaczyłaś czy jakość ci odpowiada.Ja sorty zawsze wszędzie oglądam.
        • agas-hurt Re: hurtownia agas??? 25.03.14, 08:07
          Witam.,,nie zdarza mi się raczej dyskutować na forach,gdyż trudno jest rozmawiać z anonimami,ale jak przeczytałam opinię Pani ilonki na temat sortów to naprawdę odechciewa się człowiekowi wszystkiego.Sorty można u nas oglądać ,każdego do tego namawiam i zachęcam ,gdyż my nie sortujemy i czasem trudno odpowiadac za to co tam w Anglii może ktoś włożyć, tym bardziej że niektóre sorty mamy z wielkich sortowni.MOŻNA I NALEŻY SORTY OGLĄDAĆ.Ktoś Pani tego zabronił??????????? Nie chciało się Pani zajrzec nawet do 5 kilogramowego woreczka z metką i teraz wylewa Pani swoją żółć na forum? Nawet Pani do mnie nie zadzwoniła żeby wyrazić opinię o towarze,wiedziała Pani że kupuje na własną odpowiedzialność.Spodni dresowych dawno nie mamy,nikt nie narzekał.Chyba trudno po 15 zł spodziewac się spodni dresowych w jakości creamu.,Metka nam się sprzedała,kupiła klientka która obejrzała każdy woreczek ,ciuszek po ciuszku.....i była bardzo zadowolona. Powiem ,że opadają człowiekowi ręce i odechciewa się starać, być miłym i naprawdę uczciwym bo i tak znajdzie się ktoś kto tak się zachowa.Pozdrawiam wszystkich normalnych klientów.
    • niesort-irlandia2014 Re: hurtownia agas??? 03.06.14, 13:17
      niesort z własnych skupów w Irlandii

cena 1.70 euro/kg.
    • kup-ciuszek2 Re: hurtownia agas??? 17.09.14, 14:56
      secondhand.hurt@gmail.com zapraszam po wiecej informacji jestesmy hurtownia mieszczaca sie w Angli bez zadnych posrednikow pozdrawiam
      • anita260604 Re: hurtownia agas??? 12.01.17, 07:00
        proszę o ofertę i cennik jak ma wyglądać ta współpraca ja szukam tylko outlet nowy rudnicka_anita@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka