Gość: mich_oles IP: *.chello.pl 14.01.04, 10:20 Gdzie mozna znalezc dobry kurs OpenGL-a??????????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kell Re: OpenGL IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.01.04, 18:59 jezeli radzisz sobie z czytaniem po ang, to polecam: opengl.org/documentation/red_book_1.0/ bardzo solidna ksiazka, duzo przykladow, jezeli chcesz poznac open gl od niej powinienes zaczac + dokumentacja Link Zgłoś
Gość: mich_oles Re: OpenGL IP: *.chello.pl 14.01.04, 21:09 Słuchaj. Tak wogóle to ja sobie zamówiłem książkę do OpenGL-a na stronie wydawnictwa Helion lecz to poprostu było samobójstwem. Zamówiłem ją dokładnie 16 listopada poprzez net. 19 listopada dostałem maila, że książka została wysłana. Niestety do dziś jej nie otrzymałem. Teraz musze pomyśleć zanim kupię jakąś książkę. Link Zgłoś
Gość: dominik666 @kell& mich_oles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:58 Pasujecie do siebie :) poziom intelektualny w sumie taki sam :)))))) :)))) > Słuchaj. Tak wogóle to ja sobie zamówiłem książkę do OpenGL-a na stronie > wydawnictwa Helion lecz to poprostu było samobójstwem. Zamówiłem ją dokładnie > 16 listopada poprzez net. 19 listopada dostałem maila, że książka została > wysłana. Niestety do dziś jej nie otrzymałem. Teraz musze pomyśleć zanim kupię > jakąś książkę. :))) :b no brain no pain ! :))) Link Zgłoś
noname67 Re: @kell& mich_oles 14.01.04, 23:11 Gość portalu: dominik666 napisał(a): > Pasujecie do siebie :) poziom intelektualny w sumie taki sam :)))))) > > > :)))) > > Słuchaj. Tak wogóle to ja sobie zamówiłem książkę do OpenGL-a na stronie > > wydawnictwa Helion lecz to poprostu było samobójstwem. Zamówiłem ją dokład > nie > > 16 listopada poprzez net. 19 listopada dostałem maila, że książka została > > wysłana. Niestety do dziś jej nie otrzymałem. Teraz musze pomyśleć zanim > kupię > > jakąś książkę. > > > :))) :b > no brain no pain ! :))) Do kella nic nie mam. mich_oles to straszny troll forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=10165396&v=2&s=0 Link Zgłoś
Gość: kell Re: @kell& mich_oles IP: *.cs.yorku.ca 15.01.04, 02:21 a czy gosciu nie ma racji? to jest zenujace, ze microsoft nie potrafi wypuscic systemu, ktory nie radzi sobie z aplikacjami wielojezykowimi. ze instalujac polska wersje aplikacji na angielskojezycznej wersji windows mam krzaki na ekranie. i co podmienic fonty? a jak bede chcial korzystac z jeszcze innej wersji, to znowu bede musial je podmieniac? unicode taki straszny nie jest, szczegolnie w podstawowym zakresie. inne systemy potrafia, a ten nie potrafi bez brudnych sztuczek? Link Zgłoś
noname67 Re: @kell& mich_oles 15.01.04, 06:04 Pewnnie ma. Sam byłem zaskoczony ilością obsługiwanych języków przy instalacji Mandrake, ale jesli ktoś kupuje małego fiata, nie powinien być zaskoczony brakiem automatycznej skrzyni biegów. Link Zgłoś
Gość: kell Re: @kell& mich_oles IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.01.04, 07:23 gdybys byl laskawy odpowiedziec na moje pytanie, a nie pisac nie majaca nic wspolego z tematem bzdure. jak w windows w wersji nie polskiej uruchamiac pl programy tak by nie miec krzakow w miejscu pl znakow? nie da sie? to po co sie odzywasz? Link Zgłoś
Gość: mich_oles Re: @kell& mich_oles IP: *.chello.pl 15.01.04, 15:05 A chcesz sie kurwa założyć? Wszystkie programy od Office'a nawet po Flasha mają polskie litery. Więc mi tu nie pierdol. Wiem lepiej gówniarzu. Link Zgłoś
Gość: kell Re: @kell& mich_oles IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.01.04, 16:58 abuse@chello.pl Link Zgłoś