Gość: ewa IP: *.chello.pl 26.01.04, 19:55 Co zrobić jak nie otwierają się lekcje, a zamiast nich pojawia sie szary ekran? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kubajek Re: europlus - problemy 26.01.04, 21:08 pewnie masz 'stary' kurs a nowy system (xp?) napisz do nich to ci podeślą nowy (plik setupu zajmuje około 110MB!!!) musisz im podać klucz produktu Link Zgłoś
Gość: ewa Re: europlus - problemy IP: *.chello.pl 26.01.04, 23:11 A nie wiesz, czy mozna plik ściągnąć z netu? Link Zgłoś
kubajek Re: europlus - problemy 27.01.04, 12:36 ciągnie się z netu, oni podają link do tego pliku, nie zachowałem maila z namiarem niestety... mam ten plik instalacyjny ale nie bardzo wiem jak mógłbym ci go podesłać.. mnie to zadziałało i działa dalej bez zarzutu.. :) Link Zgłoś
kubajek znalazłem! 27.01.04, 12:46 podaj adres to ci podeslę link do pliku i instrukcję instalacyjną :) Link Zgłoś
jachu23 Re: europlus - problemy 27.01.04, 11:44 Witam Od tego pliku może nie pomóc mam ten patch i jedynym sensownym rozwiązaniem jest uruchomienie Euro++ na Windows Me niestety wiąże sie to z formatką dysku bo nie zainstalujesz Me na drugiej partycji jak na c masz xp. Link Zgłoś
chmchm Re: europlus - problemy 27.01.04, 17:43 podobno "nowszy" xp -ten z serwis packiem 1 na stałe - po uruchomieniu starszego programu w trybie zgodnosci z win 98 działa ok! euro ++ też to dotyczy. sp1 instalowany "luzem " nie naprawia funkcji zgodnosci z win 98. ps. osobiscie jeszcze tego nie sprawdziłem ale źródła sa wiarygodne( cóż za zbieg okoliczności właśnie dzisiaj dostałem tą wiadomość;) Link Zgłoś